• fakin
    276
    Pa ja ne bi potpisao pobjedu Rijeke, ali dobro to sam samo ja
  • Felip
    417
    Ne bih se čudio da je Karačić razbio svlačionicu koliko je bio ljut. Ovako mu sjebat onakav gol i to sa igračem više, nemam riječi.
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Svi bi prihvatili ovo prekjučer, njima je ovo kao poraz, ko ih jebe do smaka svijeta.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Dobar vikend, apsolutno. Iduce kolo Hajduk u Varazdinu, Rijeka u Puli, a mi u Sibeniku i to prvi u cetvrtak. S pobjedom smo na minus -4 i -3, a znamo kako to izgleda kad osjete pritisak. Bitno da izgledaju uhvatljivo i jedni i drugi.
    Sljedeca dva kola su kljucna :rofl:
  • don
    12.2k
    Stari, ti ih prihvaćaj kako hoćeš, ja ti govorim da bi cijela Zona potpisala ovakav vikend prije dva danaPaggini

bi, ali ga nitko ne bi potpisa posli crvenog kartona. Budi realan.
    prošle sezone identičan scenarij bia, crveni hajduka, pobjeda lokomotive a onda raspad hajduka. A sada gol u 98...

ovo je se moralo dobit, moralo.
  • Ali
    2.6k
    E moja Loksa, nevjerovatno 97 minuta i prvo golmana nem na golu ides laznjake a dvojica tvojih idu na prazan gol... 2:0 k'o kuća i ok imas faul...
    Umjesto lagamo dodavanje jedn drugome i povratna subaricu i kraj... ti izbijes golmanu u krilo loptu i onda se povuces i to kak ostavis samog igraca na petercu ???
  • ŽacZgb
    182
    Sa igračem više u situaciji di je protivnički golman u tvojih 16m,ti čuvaš loptu dok tvoja 3 suigrača trče prema golu,genijalac. Koji je to mozak bio,nisam ispratio.
  • Carrasco
    5.8k
    Nek naši pobjede sve do kraja pa šta bude. Samo da im ne poklonimo naslov tako lako. Nek se pomuče za njega.
  • IceMan
    2.7k

:lol: :lol:

Na kraju te častim s 5 rundi na proslavi naslova na trgu :blush:
  • mlinchica
    2.7k
    Ne bih se čudio da je Karačić razbio svlačionicu koliko je bio ljut.Felip

Da, kako je čovjek podivljao. Nalupao je nekaj ili nekog, sigurica.
  • Markelo
    3.2k
    Smanjili smo 2 boda za potencijalnu europsku ligu. Idemo do kraja odradit pa šta bude. No ajmo probat tovare stić na drugome mjestu
  • Noel
    10.6k
    Svi bi ovo potpisali. Ovo kolo smo se približili drugom mjestu za bod i prvom mjestu za bod. Sljedeće kolo jedni idu u Istru na gostovanje drugi idu u Varaždin. Ja se nadam jednako uspješnom kolu ako ne i bolje.
  • GOAT
    2.4k
    Nema više posudbe igrača u Loksu zbog ovog kiksa :lol: . Barem do zime
  • Odani Zgd
    353
    Ovi došli malo do predaha radi panja Antolića što mu se ukazivala pomoć u zadnjim trenucima utakmice,jbg idemo dalje
  • Rex Ramae
    3k
    Ok, volio bih da je Loksa dobila ali opet kažem nebitni su i tovari i riječani, sve ovisi o nama, idemo uzeti još tih 7 pobjeda i pokazati da kralj ostaje kralj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.