• don
    12.2k
    Ne kužim, navijate za Rijeku? WtfJos-Optimus

da, ka i većina foruma. Barem posli Istre :lol: A ne znan šte mislili, dobili Osijeka i da smo se vratili u borbu a da pri tom još nije nitko kiksa. Pa mi i da dobijemo svih 7 uključujući i hajduk možemo hipotetski bit na -5.

prvenstveno jer ova Rijeka može samo slučajno dobit male utakmice, igraju loše većinu sezone uz poneke bljeskove, plus imaju dobru obranu i to ih drži u igri. Mi slabo igramo i na bljeskove dobro, hajduk još gori ali ih sere rezultat jbg.

i da dobiju danas, kolike su šanse da dobiju Istru u gostima iduće kolo? :grin:
    idalje se držin onog šta san reka, rijeka će bit na -7 od nas na kraju.

Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.GeneralNapoleon

ja bi šačeka još Varaždin iduće kolo, vrlo realne su šanse da tu kiksaju ako ih opet ne usere ka i do sad. A dobiju li i to.. :grimace:
  • Kruno
    798
    Koji ocajan nogomet.
  • Dudu24
    279
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......
  • Mihaljević
    12.4k
    Hajduk veceras nece pobijeditDani Olmić

Jel to baš moraš izjavit
  • Paggini
    44k
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......Dudu24

Ovakve vijesti želim!!!
  • zg041
    320
    hvatamo se za slamke :rofl:
  • Noel
    10.6k

Zakaj ne kupi godišnju za Hajduk?
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Ovaj komentator vidi Belcara na terenu protiv Rijeke :rofl:
  • M94
    1.6k
    Ma odma se znalo da Rijeka ne moze uzet naslov...
    Kako bi Stico rekao, nemaju taj kvalitetet.
  • ElDorado
    3k
    To da Loksa bilo kaj napravi danas je ravno novom svjetskom čudu. Tovari su sad rasterećeni i teško da će to propustiti
  • Keyser Soze
    13.1k
    Menalooo hahahah
  • Noel
    10.6k
    Strašno kaj je napravio Menalo.. ko Messi..
  • M94
    1.6k
    Neke je pricao protiv Menala el? :lol:

I ja protiv Rijeke taman... al eto vidis.
    Kako na silu uzimaju ovo jbt.
  • dzg7
    397
    Kaj im je čovjek napravio, svaka čast
  • KlasicZg
    568
    Menalo se bori da se moze vratit u Dinamo!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.