• don
    13.2k
    kakva debilčina je ovaj Radeljić. Ne bi mi zaigra više minute do kraja sezone.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Ne kužim, navijate za Rijeku? Wtf
  • rioda
    8.5k
    Mene ubija u pojam činjenica da se Rijeka s Menalom kao bitnim faktorom ekipe bori za naslov te da je u tome i bolja od nas. Šlag na tortu mi je još i to da ponekad igra i desnog beka
  • NORTE
    16k
    kakva debilčina je ovaj Radeljić. Ne bi mi zaigra više minute do kraja sezone.don

Može on biti glup (kao i rile), ali to je više do trenera.

Pametni Šafarić izvadio obojicu koji imaju žuti karton i mirno ušao u drugo poluvrijeme.

Đalović ostao bez glavnog stopera za Varaždin i Istru.

To je razlika kad imaš i nemaš u glavi.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.
  • prefontaine
    2.2k
    Pametni Šafarić izvadio obojicu koji imaju žuti karton i mirno ušao u drugo poluvrijeme.NORTE

Ja znam jednog trenera koji UVODI u utakmicu igrača sa žutim kartonom.
  • rokikaciga
    1.5k
    Na neprirodnu poziciju ljevog beka, a na klupi ljevi bek :D

Al ne mogu se sjetiti o kome se radi :D
  • NORTE
    16k
    Ja znam jednog trenera koji UVODI u utakmicu igrača sa žutim kartonom.prefontaine

E da, Fabio je stvarno poseban. :roll:
  • rakurs
    1.4k
    Ne kužim, navijate za Rijeku?Jos-Optimus

Ja ne navijam, ali nije mi ugodno kad zamislim hajduk na +4 nad Rijekom i +8 nad nama. Jbg, pretpostavljam da je to logika svih koji navijaju za Rijeku. Kako god, tovari bi danas pobjedom napravili veliki korak prema naslovu
  • marcio amoroso
    42k
    Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.GeneralNapoleon

Nikada nije gotovo. Ako u toj matematici odbiješ našu pobjedu u Splitu ostaju ti dva poraza u 6 utakmica.
    S obzirom da idu u Varaždin, Osijek i Goricu i Šibenik, a dolaze im osim nas Istra i Rijeka dva poraza u tih 6 utakmica apsolutno nisu nemoguća.
  • rokikaciga
    1.5k
    Navijam protiv tovara i rečana svaku utakmicu, a navijamza X kada igraju jedni protiv drugih
  • Noel
    11.8k
    Ako kiksaju i Rijeka i Hajduk danas osvajamo naslov. Ja vjerujem u Mudražiju. Valjda mu se igra Liga prvaka sljedeće sezone..
  • Dani Olmić
    1.5k
    Nemojte se bojat… Hajduk veceras nece pobijedit
  • GeneralNapoleon
    1.6k

A jasno je meni da u teoriji postoje sanse. Ali nekako u tom slucaju bas vidim crno za nas. Papogotovo sto bi im to bila vec treca pobijeda u nizu. Mislim da je stvarno kljucno da danas porsnu. Uz cisto rezultatski znacaj sam uvjeren da bi im to bio i dodatan moralan sok.

Ak Rijeka odigra x i hajduk popusi mislim da cemo bit prvaci.
  • bbb medimurje
    4k
    Jos sad samo fali da marina ili duvnjak dobe karton pa da ni njih nebude protiv tovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.