• Jos-Optimus
    5k
    Ne kužim, navijate za Rijeku? Wtf
  • rioda
    7.8k
    Mene ubija u pojam činjenica da se Rijeka s Menalom kao bitnim faktorom ekipe bori za naslov te da je u tome i bolja od nas. Šlag na tortu mi je još i to da ponekad igra i desnog beka
  • NORTE
    14.7k
    kakva debilčina je ovaj Radeljić. Ne bi mi zaigra više minute do kraja sezone.don

Može on biti glup (kao i rile), ali to je više do trenera.

Pametni Šafarić izvadio obojicu koji imaju žuti karton i mirno ušao u drugo poluvrijeme.

Đalović ostao bez glavnog stopera za Varaždin i Istru.

To je razlika kad imaš i nemaš u glavi.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.
  • prefontaine
    1.6k
    Pametni Šafarić izvadio obojicu koji imaju žuti karton i mirno ušao u drugo poluvrijeme.NORTE

Ja znam jednog trenera koji UVODI u utakmicu igrača sa žutim kartonom.
  • rokikaciga
    820
    Na neprirodnu poziciju ljevog beka, a na klupi ljevi bek :D

Al ne mogu se sjetiti o kome se radi :D
  • NORTE
    14.7k
    Ja znam jednog trenera koji UVODI u utakmicu igrača sa žutim kartonom.prefontaine

E da, Fabio je stvarno poseban. :roll:
  • rakurs
    1k
    Ne kužim, navijate za Rijeku?Jos-Optimus

Ja ne navijam, ali nije mi ugodno kad zamislim hajduk na +4 nad Rijekom i +8 nad nama. Jbg, pretpostavljam da je to logika svih koji navijaju za Rijeku. Kako god, tovari bi danas pobjedom napravili veliki korak prema naslovu
  • marcio amoroso
    40.8k
    Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.GeneralNapoleon

Nikada nije gotovo. Ako u toj matematici odbiješ našu pobjedu u Splitu ostaju ti dva poraza u 6 utakmica.
    S obzirom da idu u Varaždin, Osijek i Goricu i Šibenik, a dolaze im osim nas Istra i Rijeka dva poraza u tih 6 utakmica apsolutno nisu nemoguća.
  • rokikaciga
    820
    Navijam protiv tovara i rečana svaku utakmicu, a navijamza X kada igraju jedni protiv drugih
  • Noel
    10.6k
    Ako kiksaju i Rijeka i Hajduk danas osvajamo naslov. Ja vjerujem u Mudražiju. Valjda mu se igra Liga prvaka sljedeće sezone..
  • Dani Olmić
    1.3k
    Nemojte se bojat… Hajduk veceras nece pobijedit
  • GeneralNapoleon
    1.3k

A jasno je meni da u teoriji postoje sanse. Ali nekako u tom slucaju bas vidim crno za nas. Papogotovo sto bi im to bila vec treca pobijeda u nizu. Mislim da je stvarno kljucno da danas porsnu. Uz cisto rezultatski znacaj sam uvjeren da bi im to bio i dodatan moralan sok.

Ak Rijeka odigra x i hajduk popusi mislim da cemo bit prvaci.
  • bbb medimurje
    3.9k
    Jos sad samo fali da marina ili duvnjak dobe karton pa da ni njih nebude protiv tovara
  • ShanKu
    1.5k
    Naš skoro cijeli vezni red mora odigrat pametno protiv Šibenika i Gorice ili se očistit ili bit bez kartona...

Akumulirani žuti kartoni: 2
    Dinamo
    Arijan Ademi
    Martin Baturina
    Josip Mišić
    Sadegh Moharrami Getgasari
    Luka Stojković
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.