• ŽacZgb
    201
    Bravo dečki dobra tekma nakraju. Trebamo još 7 pobjeda,a sa ovakvim pristupom se sve može. Mi smo svoje za ovaj tjedan odradili,a sad nek tovari i riječani pljugaju sutra.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Ako nastavimo s ovakvim pristupom uvjeren sam da se sezona može spasiti, ali nema prostora za kiksanje više, hvala Bogu ispucali su previše kredita na kikseve već ove sezone. Danas zaslužuju pohvale svi, neki su nakon dugo vremena se istaknuli i potegnuli poput Sučića, a neki koji su nas dosad nosili poput Stojkovića su malo pali, ali to je sve normalno.

Drago mi je da je Ademi danas zabio i nadam se da će nas nositi do kraja sezone kapetanski. Petko nije na razini, ali definitivno se vidi da se trudi i da ono jučer nije tek tako bezveze govorio, trebat će mu da se vrati u ritam, ali moj dojam je da je kako je utakmica odmicala i on sve bolje izgledao na terenu.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ovako se nije moglo odigrat u Puli?
    Nema veze, samo naprijed dalje, pa dok ide ide.
    Matematika nas još drži. :pray:
  • Jay
    1k
    Prva utakmica ove sezone protiv Osijeka u kojoj nismo primili gol.
    Nije bilo savrseno, ali ocito se nesto pokrenulo. Mislim da ne treba apsolutno nikoga ni pohvaliti ni kritizirati, bitna je pobjeda i ajmo dalje jos jace. Dajte odmah temu za Sibenik i neka netko javi Mudraziji da cemo uspjeti, neka pomogne sutra
  • Praskaton
    4.2k
    Drugo poluvrijeme dobro,prvo jako loše.Previse je tu grešaka,tromosti,krivih odluka,udaraca kao da limači pucaju...
    Al s obzirom da smo prošli vikend primili tricu u Puli ovo je vrh svijeta.Greške nećemo ispravit s ovom ekipom do kraja sezone to je očito al ne bih se bunio 8/8 s nikakvom igrom.
    Popularni senatori će ovu sezonu iznijeti do kraja,za ostale nema minuta.Vidit ćemo jel to dobitna kombinacija ili ne.

Pobjeda je tu,kakav takav mir do iduće utakmice.Nadam se da ide samo na bolje.Sutra molit Boga da Mudri i lokosi imaju svoj dan.

Edit:Najpozitivnija stvar danas je čista mreža Neve i njegova odlična utakmica.
  • Zvonkec
    250
    Kaj se dogodilo s klincima mikić, jakir Jr. ni na klupi? Pavić je ozljeđen? Fabio je sjebo najviše stojketa sa pripremama 9 kola prije kraja. bio je najbolji igrač prije reprezentativne pauze. Klinci moraju dobit minute jebo te vojnik kluba koji ne brine o budućnosti kluba, al nek smo šarane rješili idemo još 7 dobit pa kaj nam Bog da
  • Kruno
    838
    Koja milina slusati trenera kako prica nas jezik.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Zamislite Sandro uzme 8 od 8 i onda mu kao Mariću, skinu VD sa imena i ostane nešto duže na klupi.
  • NVKOD
    4.2k

Ono što je Perković komotno mogao napraviti je staviti Mikića umjesto RPG-a, a ne stavljati Mohu kojem za dva mjeseca ističe ugovor.

I da je 10 minuta, to je 10 min dodatnog iskustva za Nou, a ne davati minute igraču kojem 99 % neće produžiti ugovor...
  • Zvonkec
    250
    kolko sam skužio nije bilo nikog od mladih ni na klupi pa neznam kaj se događa, pavić je mislim ozljeđen a za nou, jakira, horvata, šuntu neznam kaj se čeka
  • Blueshadow86
    3k
    Bravo, plavi! Probati tako do kraja prvenstva pa na kraju šta bude.
  • dzis
    1k
    Nije idealno ali pise se. Kakva je sezona,ovo je jedna od bolji izvedbi u hnl

Idemo do kraja sve dobit.

Vjerovao u naslov i to je jedini pristup koji i mi navijaci i oni na terenu mozemo imati.
  • Odani Zgd
    359
    Njega se bar lako riješit,nema(neće imat) veliku otpremninu,dva,tri poraza u početku i ćao
  • ElDorado
    3.1k
    Brojao sam. Drugo poluvrijeme 18 povratnih lopti Nevistiću.

Inače kae s Cordobom? Njega ni na klupi vec par tekmi?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.