• Kruno
    798
    Puno bolje cim je Canavaro otisao. Konacno i Osijek pao.
  • Nolifer
    10.4k
    Neva clean sheet!

:cheer:
  • Zg123
    1.5k
    Jos da konkurenti sutra kiksaju…
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Not great, not terrible.

Idemo dalje.
  • NVKOD
    4.1k
    1/8.
  • Dani Olmić
    1.3k
    A KAJ AKO USPIJEMO?
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Kako sam popizdio nakon one dvostruke obrane Malenice. Baniću sve ti je oprošteno, ovako ni ti nikad nisi branio protiv nas. A tek kad je Aki zabio odmah nakon, uff, dugo neki gol nisam tako proslavio. Već vidim kako dotičnog na golu idući vikend pune Turpoljci.

1/8, pobjeda, clean sheet, igra onako meh ali pobjeda odlična za samopouzdanje, pogotovo sa clean sheetom. Nadam se nešto lakšoj tekmi u četvrtak (iako, Dinamo je to, sve je moguće) i da nekim čudnim spletom okolnosti dođemo na 2-3 boda do vrha.

Mislim da će ova fraza postati kultna, pogotovo ako uzmemo kantu:

A ŠTO AKO USPIJEMO? :pray:
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Osim pocetnih kornera Osijeka ostatak dost dobro. Vratili smo se igri kroz posjed, moglo je to i bolje prema naprijed, ali rutinskih 2:0 bi potpisao bez jebemti.
    Ademi nevjerojatna energija, bas kapetanski.
    Hoxha nadam se igra zadnje minute u plavom dresu, apsolutno beskoristan ovaj drugi dio sezone. Petkovic ce trebat vremena, pa bi ga stavio otpocetka protiv Sibenika.
    Stojke je u laganom padu, valjda ce nadoc.
    Sve u svemu ok, nismo pucali opet sami sebi u noge.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Mi smo luđaci bit ćemo prvaci!!
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Perkovic vise pobijeda u derbijima od trenerskog maga koji ce dignut klub na vecu razinu.

Da smo ga bar smjenili nakon Rijeke...
  • DiddyGuela
    3.1k
    Vrlo dobro.

Kao sto sam rekao i prije, uz ovakav pristup tokom sezone, sada bi bili na +10
  • Odani Zgd
    351
    Napokon pobjeda.Šarani da cijelu sezonu igraju kao protiv Dinama,bili bi u TOP 3
  • Droljo
    14.7k
    Super smo izgledali! Samo tako dalje. Kolo po kolo i dve pobjede. Ademi izgleda ko Ademi kad uđe zadnjih pola sata.
    Šampioni!!
  • Omake
    7.1k
    Napokon rutinski!
  • Jos-Optimus
    5k
    apsolutna istina, doslovce smo toliko bolji da je samo pristup bio dovoljan...a danas se ne mozeš sprdati ni s trecom ligom, onda se i lopta zamjeri (stative), pa nece i nece...a nista...Kaj ako uspijemo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.