• nemapredaje
    4.8k
    Da me se ne bi krivo shvatilo, napisao sam svaka čast Bruni zbog toga što je jedan od rijetkih u ovoj državi općenito koji se usudi reći novinarima kakva su govna.

Što se tiče očekivanja do kraja sezone zanima me samo prezentacija na terenu.
  • Neron53
    1.4k

Ne mogu vjerovati da si samo od mene za Cvitu dobio srceko :)
    Inace, kakva je euforija ovdje i kolektivno svrsavanje...sutra je sve ispod cenera na tribinama neuspjeh :)
  • Georg Koch
    5.7k
    Ima negdje video cijele presice?

Edit: nasao na yt.
  • NORTE
    14.7k
    Stanko Bubalo, legenda Hajduka:
    "Malo mi je teško to reći, ali Hercegovina je većinom za Dinamo."
  • gledatelj
    822
    Kako je krenulo mogli bi sljedećih mjesec dana dobit ovakav slijed događaja:
    Perković VD trener, pobjedi dve tekme pa mu skinu VD. Prođe mjesec dana pa mu još dodaju i SD jer nema smisla da dalje traže SD-a.
  • gledatelj
    822
    Sry kaj ne znaš skuzit malo zajebancije.
  • crophantom
    67
    Malo sam se poigral, stražnja strana je ispala bezveze, za prednju poklanjam dizajn klubu ako dignemo naslov da štancaju prije proslave. I tek sad skuzim da me Ako neznas STA je bilo pokvarilo do temelja
    Tmh71Sh.png
  • Crle
    882
    Bolje da se pitaju, a što ako ne uspijemo?

Koliko godina truda, vjerovanja, čekanja, borbi, odricanja, i ne znam čega sve ne od puno ljudi, ovisi o tome. O malo zalaganja i truda.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Bolje da se pitaju, a što ako ne uspijemo?Crle

Nista, glasat cemo za HDZ na lokalnim izborima pa nek si misle kako smo prezivjeli financijsku godinu i osvojili prvenstvo bez Lige prvaka i prodaje Baturine.
  • crophantom
    67
    cijelu godinu sam negativan i kritičan, pusti me da budem malo optimista i da sanjam. Bit će za 8 kola opet vremena za kritiku i defetizam.
  • Crle
    882
    Ma nije to defetizam nego se očito ni u jednom trenutku ne pitaju koliko ovisi o njima i tome ako ne uspiju. Ma da se samo zalaganje vidi ne bi bila ovakva situacija.

Puno toga ovisi o tome da li će se oni zalagati ili neće. Nije to stvar priča da li možemo preživjeti ovakvu sezonu jer možemo. Nego to da su napokon nakon toliko godina neke stvari došle na svoje i onda ih treba maksimalno otežati jer očito ne kuže što sve ovisi o njima.
  • NORTE
    14.7k
    Očekujem 2:0 danas protiv Osijeka.
    Bati i Stojke.

Nakon toga lagana pobjeda u Šibeniku u četvrtak.
    Uz malo sreće Uskrs dočekujemo s manjim zaostatkom iza gube.
  • Jaro
    9.6k
    a što ako ne uspijemo?Crle

A nis, ugasit klub, umjesto stadiona ogroman 10etazni parking napraviti...
  • tp1997
    1.1k
    manjim zaostatkom iza gube.NORTE

Hajduk sigurno ne osvaja 6/6 u iduća dva kola, osim uz žešći poguranac.

Puno je veće pitanje kako ćemo mi odigrati ovo pa protiv Gorice i imamo li kapaciteta za tri vezane pobjede uoči tjedna derbija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.