• NitkoBitan
    25.1k
    Ja pricam o ekstremnim vremenskim uvjetima. Kad golman ne moze ispucat dalje od 20-30 metara jer vjetar nosi loptu u suprotnom smjeru...to zelimo gledat? Ukoliko bude bas jak vjetar igraci ce imat problem i sa loptom na tlu, kod izvodenja kornera, slobodnjaka...

A i zbog tog famoznog kupa pod pljuskom je Strukan isao na hladenje. Utakmica se nije smjela igrat po pravilima jer na 80% terena lopta nije mogla odskocit od tla.
  • jp23
    3.1k
    Ove godine imamo grafit s natpisom "A što ako uspijemo?"NVKOD
    Jel to neki novi grafit ili referenca na onaj što vec 10+ godina se nalazi na nadvožnjaku iznad Drziceve?
  • Dino
    3.5k
    referenca na onaj što vec 10+ godina se nalazi na nadvožnjaku iznad Drziceve?jp23

Ovo je
  • crophantom
    67
    Napisao sam i na sportnet forumu poduzi post, pa da se ne ponavljam, meni je srce jučer nakon tekme bilo punije nego protiv Milana i Monaca kombinirano, bar na jednom testu ove sezone nismo pali.
    Nakon desetljeća otuđenosti od kluba, neko će reći da sam lud, ali meni ovaj ispunjen zapad dole pun klinaca znaci više od Tottenhama, Chelsea i Milana zajedno.
    Rezultat je najbitniji za svaki sportski kolektiv, ali nakon svih godina uništavanja i udaljavanja Dinama od navijača, od ljudi, za mene osobno ono jučer je bio najvažniji test ove sezone.
    A rezultat će doći, odnosno uprava nek izvoli napraviti sve što može da se on vrati.
  • Zg123
    1.5k
    Danas sestrica uzima bod(ove) blitvarima
  • din
    746
    Ko je radio ovaj raspored za sljedeća dva kola mu treba čestitati da prvak igra u četvrtak u Šibeniku u 18h, i onda u srijedu u Gorici u 15h, svaka čast!
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Opcenito mi nije jasno da se radnim danom igra u 15h. To je takav debilizam i antipropaganda lige da treba cestitat posebno svima ukljucenima.
  • Vratite nam Istok
    514
    ali zato je Baturina dobio nekakav čudan žuti (42. minuta) valjda zbog prigovora, jer faul nije napravio, a kamoli za žuti.NORTE

Nije prigovor nego prekrsaj, ali je Kolaric prije tog zuti pogresno dao Franjicu pa ga je ponistio i dao Baturini.
  • NORTE
    14.7k
    Nije prigovor nego prekrsaj, ali je Kolaric prije tog zuti pogresno dao Franjicu pa ga je ponistio i dao Baturini.Vratite nam Istok

Koliko sam ja vidio Bati je čisto oduzeo loptu bez ikakvog prekršaja.
    Možda ja griješim, ali mislim da se i o ovoj sudačkoj odluci na štetu dinama premalo priča.

Btw, očekujem Bobana na mjestu PU odmah, Manenica će se spustiti mjesto ispod njega bez imalo razmišljanja.
  • wolfgang14
    2.2k
    Ko je radio ovaj raspored za sljedeća dva kola mu treba čestitati da prvak igra u četvrtak u Šibeniku u 18h, i onda u srijedu u Gorici u 15h, svaka čast!din

a zašto se preksljedeće kolo igra usred tjedna?
    Sljedeće kolo će se igrati par dana prije Uskrsa, što je naravno logično i zašto se onda poslje ne nastavljaju kola vikendima? Zašto se igra u sredini tjedna nakon Uskrsa?
  • NitkoBitan
    25.1k
    Subota 26.4. "dinamovo" na stadionu!NORTE

Cetvrtfinale Futsal Dinamo - Hmnk Rijeka, 26.4. u 20:15
  • Hnlovac
    1.8k
    isprike ak sam neupucen al kak krajem 4. mjeseca tek četvrtfinale?

Kaj je to počelo tak kasno ili je krenulo s onak 300 timova?
    Bar u velikom nogometu dobar dio kupova do tada dođe do finala
  • BBBaranja
    3.3k

Četvrtfinale prvenstva ti je to..prvih top 8 ekipa igraju završnicu
  • fakin
    244
    u zadnjih 5 utakmica varaždin je zabio gol samo jednom klubu. što mislite kojem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.