• OsamŠest
    4.7k
    Manenica odličan. Neke stvari jednostavno nisu u njegovoj domeni, ali novinari kao novinari. Ne sumnjam da će ekipa koja odlučuje dovesti kvalitetno rješenje za SD (sve više mislim da je netko tko nije spomenut, možda griješim) i da će Hrvat uz njega biti kvalitetan.
    Što se Bobana tiče, djeluju mi ove riječi kao da ga svi žele u klubu, ali da ima neke nerealne zahtjeve. Jako me zanima kako će se to odviti. Nadam se pozitivnom ishodu.

Ademi je faca, Petković mangup i kopija svega ono što je i na terenu. Privilegija je imati obojicu u momčadi i duboko se nadam ostanku obojice i nakon karijere.

Ova momčad je u stanju okrenut i ovu izgubljenu sezonu. Ne bi me čudilo..
  • Jurki
    16.7k
    demagogija i prica kompletne momcadi, pa na kraju i njega kao kapetana.
    Mi smo ove sezone izgubili 8 utakmica.. o cemu mi pricamo?
    I nikakva presica nebu to promijenila. mislil sam na ovu sezonu..

Ovaj argument je kao da kažeš da su BBB krivi jer nisu bolje navijali tako da se Varaždinci preplaše i puste utakmicuIzet Hajrović
    Kao kapetan i vođa momčadi ako ga vec nije bilo na terenu je trebal imati utjecaj na ekipu da ne budu tak letargicni.. ako vec to trenercina nije znal/mogel.

Evo im 8 prilika.. nek pometu sve do kraja.. uzmu naslov.. drage volje cu se posipati s pepelom i reci da sam neznalica i budala.
  • Peškaman
    6.5k
    Čovjek kaže da mu Cannavaro nije htio dopustiti da na najavi utakmice dođe na press i priča/odgovara na trač o premlaćivanju.
    O mogućnosti problema igre Dinama ove sezone da je možda dio razloga i što Jakiroviću nisu dali više vremena, Bjelici više vremena pa i trenutno Cannavaru.

I ljudi mrtvo hladno objave sljedeću rečenicu: "Cannavaro mi nije dopustio da kažem istinu, trebali smo veći kredit dati Jakiroviću."
    Znači jedno s drugim uopće nije vezano,sve za klik :lol:
    I onda se ljute kad im čovjek izjednači profesiju (određenim) s prodavanjem tijela ispod plavog mosta.

IMG-20250411-163604.jpg
  • Danko
    1.9k
    Čim prije petkov govor uploadati na youtube, tovari i rečani će se usrat i sve izgubit do kraja kad čuju našeg kapetana a šarani neće ni putovat u zg.
  • ElDorado
    3k
    A glupača pita Manenicu da je Šimić rekao da jevon odgovoran. Čista laži nitko ne reagira. Rekao je Zajec i Marić. Glupaća ne zna razliku Manenica i Marić. Glupača mozda misli da priča s Marićem
  • Odani Zgd
    347
    Klub već izbacio presicu na youtube,ažurni su
  • Toni90d
    1.5k
    Čim prije petkov govor uploadati na youtube, tovari i rečani će se usrat i sve izgubit do kraja kad čuju našeg kapetana a šarani neće ni putovat u zg.Danko

Ako odigraju kako je Petko danas pričao, bit će Šaranima bolje da nisu dolazili, a u Rijeci i Splitu će koljena klecati.
  • hardek
    4.4k
    Svaka čast svima vama koji imate tu moć nadati se nečemu nakon današnjeg presa. Mene možeš zajebat 67 puta u jednoj sezoni al 68 put se nedam. Dok ne vidim da su svih 8 utakmica do kraja pobjedili ne vjerujem nikome i ničemu.
  • Nolifer
    10.4k

Možda je glupača mislila, da je to Cvitanović Igor, a ne Manenica :lol:
  • miro
    6.2k
    Moje mišljenje - Petko nam maže oči ovim govorom, ali vidim da to svima paše. Evo baš da vidimo kako će odigrat do kraja sezone
  • K3p
    243

Hoćeš reći da nemaju namjeru dat sve od sebe ?
  • tp1997
    1.1k
    Iz današnje presice jasno je jedno - ova momčad do kraja sezone vodi sama sebe, a Perković je tu samo jer netko službeno mora sjediti na klupi.

Maske su sad pale, vidjet ćemo mogu li famozni senatori predvoditi ekipu do zadovoljavajućih i profesionalnih nastupa u idućih osam kola ili ne.
  • don
    12.2k
    a da je šutio onda bi pisa di su naši senatori kad je situacija loša, šalju mlađe na izjave i slično. A onda kad prigovore i to prvenstveno protiv klošara od novinara onda je demagogija. Odlučite se sami.
  • Zg123
    1.5k
    Petko rodjen za sabor, a ekipa odmah upala u euforiju i dize mu se spomenik
  • ElDorado
    3k
    Iz govora Manenice jasno je jedno-proces donošenja odluka je bespotrebno kompliciran i u kurcu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.