• rakurs
    1k
    Mislim da bi Rijeka mogla ako proda Fruka ić po Jagušića..Noel

Ma kakvi, za malog će Belupo sigurno tražiti barem oko milju, a Rijeka toliko ne daje. Ne daje ni puno manje. Jagušić će ili kod nas ili negdje van
  • Mihaljević
    12.4k
    Adriano Jagušić, kakva mrcina i kakva igračina... Iskreno se nadam da je već zakaparen.
  • rokikaciga
    822
    Ma svjestan sam ja toga. Zato sam i napisao da je pretanak tehnički s obzirom na fizikalije, a da je npr 190 bio bi odlična opcija i sa ovakvom tehnikom
  • Odani Zgd
    353
    Jagušić će za Rijeku biti oko milju,za Dinamo naravno druga cijena,kao po običaju
  • Omake
    7.1k
    Ako je onaj mali Mauretanac iz Istre bio oko 2, vjerojatno će i Jagušić ići za istu cifru.
  • Paggini
    44.2k
    Očelujem 2m za Jagušića i iskreno gledajući ga ove sezone, vrijedi te novce. Jako konzistentan igrač, polivalentan. Lik je realno neka osmica koja divlja po desnom krilu.

Ako se gledalo da je 1.5 milijun za Soticeka bagatela za te tri dobre utakmice koje je igrao, 2 milje za Jagusica su jos veca bagatela
  • Noel
    10.6k
    Vratimo im Hoxhu i damo 500 000eura za Jagušića. Mislim da je pristojna ponuda.
  • Blueshadow86
    3k
    Trenutno je Slaven Belupo bodovno bliže nama nego smo mi Rijeci i tovarima. :eyes:
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Otkrio sam tajnu uspjeha Slaven Belupa. Ljudi su pronašli svoju verziju Eve Carneiro. A vi samo nastavite drobiti kako je Kovačević zaslužan za sve...

Screenshot-20250411-224817-Facebook.jpg
    Screenshot-20250411-225100-Facebook.jpg
    Screenshot-20250411-225120-Facebook.jpg
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    tajnu uspjeha Slaven BelupaIzet Hajrović

Dok su imali "studio za opuštanje" borili su se za opstanak (u ligi, ali i veza/brakova)...sad je za atmosferu često dovoljno da ih Kovačević nakon treninga počasti ćevapima preko puta stadiona
  • Ali
    2.6k
    Koja ironija nam se sprema , da bi hajdukovci mogli slaviti titulu na subicevcu kao i mi u istom tjednu ali prije tri godine...
    Tada u tom ogromnom veselju nismo mogli ni sanjati da ce ocajni hajduk na tom istom mjestu biti u nasoj ulozi...
    Bas smo usrali motku
  • nwankwo646
    514
    Kad tad se moralo dogodit da ovi tupani osvoje, to je i normalno na kraju krajeva, kad je već moralo, meni je drago da je ovako, dva miseca se mogu privikavati na taj horor.
  • Odani Zgd
    353
    Većina već prepisuje titulu Hajduku,a Rijeka izgleda otpisana,koja je ispred nas
  • vjeko1701
    13.5k
    U direktnom srazu Rijeka - Hajduk, Rijeka nema šanse. Previše je tu politike i "infrastrukture" kojoj odgovara njihov naslov nakon 20 godina dok im Rijekin ne znači apsolutno ništa.
  • Danko
    1.9k

Ja nebih podcjenio miškovića i njegov utjecaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.