• NitkoBitan
    27k
    Prazne kalorije.Marley

Koje nisu prazne mene zanima...
  • Marley
    4.2k
    @Droljo dobro sta se ljutis odmah :worry:
  • Marley
    4.2k
    Bar po zadnjoj rečenici :monkey:Droljo
    Pa po njoj sam tek i shvatila zaozbiljno. Da serem protiv parizera i bijelog kruha samo da nesto serem.

Koje nisu prazne mene zanima...NitkoBitan
    Hrana koja je osim energetski, i nutritivno bogata. Ali tebe sad kuzim da me zayebayes, e necu bas dvaput past na foru, a-a...
  • NitkoBitan
    27k
    Ali tebe sad kuzim da me zayebayesMarley

Ovaj put ne haha, na Zoni se da svasta naucit :smile:

Znam za kalorije naravno, ali rekoh sto su to prazne...
  • Droljo
    16.4k
    sto su to prazne..NitkoBitan

Ko prazna krafna. Koji k?
  • wolfgang14
    2.3k
    a na popisu onih kojima prijeti treći žuti karton zbog kojeg bi propustili sljedeću utakmicu na gostovanju u Varaždinu nalazi se sedam igrača:
    Marko Livaja
    Ivdzo11

Nadam se da mudražija zna kaj mu je činiti. Bez Livaje, mislim da neće moć pobjediti u varaždinu
  • Praskaton
    4.4k
    Nadam se da mudražija zna kaj mu je činiti. Bez Livaje, mislim da neće moć pobjediti u varaždinuwolfgang14

Postavit Fetu da igra flaster na njemu.U roku od 15 minuta bi očekivao žuti karton kad mu se ovaj priljepi na leđa
  • wolfgang14
    2.3k
    Postavit Fetu da igra flaster na njemu.U roku od 15 minuta bi očekivao žuti karton kad mu se ovaj priljepi na leđaPraskaton

I Fetai bi ga isto mogao isprovocirat da, nije njega teško izbacit iz takta. A i ako gol zabiješ odeš slavit pred torcidu, to ga isto razjebe. Na bilo koji način ga natjerat da ti stavi ruke za vrat
  • Praskaton
    4.4k
    Na bilo koji način ga natjerat da ti stavi ruke za vratwolfgang14

Ma ne moraš ga tjerat oće on to i sam.Gratis te pribije uz stativu.
    Jedno je sigurno.Kartona nema
  • wolfgang14
    2.3k
    Jedno je sigurno.Kartona nemaPraskaton

i ja mislim da, zato bi ga baš trebalo isprovocirati da suci nemaju izbora nego mu dat žuti. Jer u suprotnom neće dobiti žuti do kraja sezone, koliko god udarao ekipu laktom i prigovarao, to mu je sve dozvoljeno
  • Ivdzo11
    6.5k
    Igra Gattuso po onoj ‘uno-zero, basta’. Tipično talijanski, jedan-nula, dosta.

“Da, ali 1-0 je pobjeda. Pustite te priče, Gattuso je uspio uhvatiti mentalitet grada i momčadi. Vidim da igrače odvede i na večeru, da se zajedno druže. Stvorio je atmosferu i to je jako bitno. Malo me plaše informacije koje do mene dopiru, da su problemi s plaćama do kraja sezone. Valjda se neće financije ispriječiti prema naslovu prvaka.

Eduardo Reja
  • miro
    6.5k
    Ovaj mali Jagušić je fakat ko živo srebro, ako ga se može uzet, to obavezno moramo sad na ljeto napravit
  • Jay
    1.6k
    Mali Jagušić... Zaljubljujem se u dečka. Dobro mu stoji plavo, ali treba najljepši grb biti na dresu. Vratite dite materi
  • miro
    6.5k
    Filipović odlična obrana Liberu i inače par vrlo dobrih nastupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.