• Praskaton
    4.2k
    Poslat čovjeku sokovnik sad kad je Fabio odletio,nek počasti ekipu sa jednim klasikom mrkva/jabuka/cikla.
  • mlinchica
    2.7k
    Pa kaj ne dajemo mi (Dinamo) Filipu za gablec?
  • NitkoBitan
    25.2k
    Sreca u nesreci sto Dinamo vjerojatno i dalje preuzima vecinu njegove place, benefit za nas je taj sto igrac uopce ima priliku i minute jel :roll:
  • Marley
    3.7k
    ovi jadni na parizeru i bijelom kruhu valjda, a ne izgledaju puno losije od nas :lol:
    Eto reci cu pa kud puklo, sto mi je sad na pameti: moooozda, mozda su nasi fakat previse razmazeni. Razmislit cu o tome.

Ma nisu ajde, dobri su decki :blush: :rofl:
  • Danko
    1.9k
    Ak filip ovo izdrži predlažem da ga nominiramo za "vojnika kluba"
  • NitkoBitan
    25.2k
    Al nasi golmani stvarno imaju peha sa tim posudbama :rofl:

Onog vrijedaju i zvizde mu, ovaj nema toplu vodu i za komad mesa...
  • Marley
    3.7k
    Sibencani nakon treninga
    giphy.gif?cid=6c09b952wxqztl2l8h2m631iuixbparbbbf3w7z7p2ravzh9&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g

Ljudi se spase kad odu na gostovanje.
    Fila izdrzi, svi smo uz tebe!!
  • NORTE
    14.7k
    Naravno da dinamo daje plaću svom igraču, nije išao u Osijek nego u Šibenik.
  • Ivdzo11
    6k
    Trener Gennaro Gattuso može protiv Lokomotive računati na gotovo sve igrače. Nitko ne mora propustiti utakmicu zbog akumuliranih žutih kartona, a na popisu onih kojima prijeti treći žuti karton zbog kojeg bi propustili sljedeću utakmicu na gostovanju u Varaždinu nalazi se sedam igrača:

Marko Livaja, Bruno Durdov, Anthony Kalik, Ivan Lučić, Abdoulie Sanyang, Niko Kristian Sigur i Lovre Kalinić koji ionako nije dostupan već duže vrijeme. Što se tiče ozlijeđenih, u punom treningu je ponovno Jan Mlakar koji je zbog ozljede lista, zadobivene na utakmici reprezentacije Slovenije, propustio susrete protiv Šibenika i Slaven Belupa.
  • Droljo
    14.8k
    ovi jadni na parizeru i bijelom kruhu valjdaMarley

Sad još dodaj i zvijezda majonezu i pogodila si naj bolji (finiji) obrok koji mogu zamislit! Na svim temama se sere sam da bi se sralo... :monkey:
  • Marley
    3.7k
    da profi nogometasi idu na pogon bijelog kruha i parizera, jel se zezas? Dugo bi potrajali...
    Bez zezancije. Svakako fino, slazem se. Ali nutritivno lose. Prazne kalorije. Ne mogu takvi sportasi biti na junk foodu, sta ti je...
    Osim Broza.

Ne kazem da ne smiju pojest takvu hranu za gust, ali da ih se u klubu tako hrani, bilo bi porazavajuce. Pogotovo u nasem klubu gdje nema razloga da im ne bude sve omoguceno.
  • Droljo
    14.8k
    jel se zezas?Marley

Da
  • Marley
    3.7k
    sta ne kazes odmah da si ustedim tipkanje, vec sam krenula vadit nutricionisticke knjige da te uvjerim :roll:
    :razz:
  • Droljo
    14.8k
    Mogla si i sama shvatiti. Bar po zadnjoj rečenici :monkey:
  • NitkoBitan
    25.2k
    Prazne kalorije.Marley

Koje nisu prazne mene zanima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.