• Odani Zgd
    357
    Od 4 Talijanska trenera u HNL-u,i svršavanje javnosti na njih,knjiga spala samo na Gattusa,koji "uspješno"vodi isto takav Hajduk,koji nije u stanju mjesec dana zabiti gol iz igre....toliko o kvaliteti tih stručnjaka!
  • jedan u nizu
    12.6k
    proprilicno sam siguran posljednji put BBB na jugu Maksimira :smile:NitkoBitan

bit ce u sljedece dvije sezone jos 4 ''gostovanja'' kod lokomotive.
    Ne da me nebi cudilo, nego sam poprilicno uvjeren da ce Loksa domace tekme igrati na Maksimiru
  • Filip85
    108
    BBB su bili samo jednom na jugu i to protiv Izraelaca u europskim kvalifikacijama,NitkoBitan

Dali se radi o tekmi Dinamo - Maccabi 2:2 iz sezone 01/02 ? To je bilo par dana nakon 11.rujna i blizanaca. Bio sam na toj tekmi, ali na sjeveru...
  • nemapredaje
    4.8k

2018. protiv Hapoela
  • Dinamosaur
    2.1k
    Nadam se da smo na toj tekmi na juguNitkoBitan

U subotu ti je vec prilika
  • danguba
    6
    na toj utakmici smo bili na sjeveru..
  • Guinness
    2.7k
    Ako se ne varam tijekom cijele svoje navijacke karijere BBB su bili samo jednom na jugu i to protiv Izraelaca u europskim kvalifikacijama, a tu tekmu sam propustio jer nisam bio u Zagrebu :monkey:NitkoBitan

Bilo je i godinu nakon protiv Lokomotive, također prva utakmica sezone
  • Ivdzo11
    6k
    Kako donosi Šibenski.hr, igrači su tijekom cijelog tjedna prijetili kako neće sjesti u autobus za Koprivnicu – gdje ih u petak 11. travnja čeka utakmica protiv Slaven Belupa – ako im na račune ne “sjedne” ta još jedna zaostala plaća.

Prema istom izvoru, čelnici kluba u četvrtak su obećali igračima da će plaća biti uplaćena tijekom četvrtka i petka. Međutim, dok se to zaista ne dogodi, igrači neće na put.

U svakom slučaju, neizvjesnost u Šibeniku i dalje traje, a mi se samo možemo nadati kako će priča imati sretan kraj i kako neće doći do najgoreg scenarija – neodigravanja utakmice
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Nek odigraju ovu a iducu preskoce :rofl:
  • fakin
    302
    bili smo par puta na jugu, ja osobno sjećam se ove hnl utakmice

48328034061_c9fe1a55d2_b.jpg
  • Ivdzo11
    6k
    Rijeka i Varaždin na Rujevici od 16 sati u nedjelju dodijeljeni su Mateu Ercegu (Benkovac). U tome će mu asistirati Alen Jakšić (Split) i Dujo Sarić (Klis). Čast četvrtog suca pripala je Anti Čulini (Zagreb), a upitne situacije u VAR sobi gledat će Fran Jović (Zagreb) i asistent Dario Kulušić (Šibenik).

Utakmicu Hajduka i Lokomotive od 18.45 u nedjelju na Poljudu nadgledat će Dario Bel (Osijek). Njegovi će pomoćnici biti Ivan Janić (Ilok) i Kruno Šarić (Županja). Uz aut liniju, kao četvrti sudac bit će Ivan Vukančić (Benkovac), a VAR će pregledati osječko-valpovački dvojac, Ivan Matić i Kristijan Novosel.
  • Marley
    3.7k
    @Ivdzo11
    Boze gdje smo mi to golmana poslali, tople vode ljudi nemaju, sva sreca ide ljeto. Tko zna jel im daju jest uopce haha
  • nemapredaje
    4.8k
    Tko zna jel im daju jest uopceMarley

Bolje to nek da im Cannavaro dijetu uvodi
  • DiddyGuela
    3.2k

Sta ti stvarno nikada nisi citala o blagodatima tusiranja hladnom vodom? :yum:
  • Danko
    1.9k
    Lik si mislio kak se spasio od cikle i zelenjave pobjegavši od canavara kad ono još gore, u šibeniku nema ni tog.... Baš nesreča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.