Dinamo je prvenstveno nogometni klub. Ak je neki Srbin bolji od nekog drugog, naravno da ću Srbina uzeti. Nav pameti mi je da pričamo uopće o tome. — Majki-Papi2111
Ako je netko napustio tribinu jer bi bio tretiran kao "kriminalac" onda valjda nije shvatio poantu sjevera — og1986
Ove gluposti sa "moralnom superiornošću" tipa, neka je on samo dobar igrač, čovjek je čovjek, širimo ljubav, sličan je to mentalitet "shvatit ćeš kada dođeš u moje godine", od toga mi se bljuva. — og1986
brane ovakve odluke mamića — og1986
Da pogodim, regionalna liga je isto dobra stvar, jer bi nas to još više zbližilo i mislim da je vrijeme da povijest ostavimo tamo gdje i pripada, jel ? — og1986
Za par godina kada nakon proslave digne tri prsta i ovije se srpskom zastavom, vi se nasmiješite i mahnite mu "jer je donekle dobar igrač i to je jedino bitno". Kada netko bude klečao i tražio minutu šutnje za "žrtve Oluje", vi kleknite i glasno ga podržite jer, "čovjek je čovjek i žrtva je žrtva" kaj ne — og1986
Ako su tako dobri zašto su Andriću obitelj i prijatelji branili da se priključi dinamu? — og1986
esu li oni u zadnjih sto godina 3 puta međusobno ratovali ? — og1986
Klub koji je veći dio svoje povijesti bio trn u oku mnogima i simbol hrvatstva u teško stečenoj slobodnoj državi treba to i ostati. — og1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.