• Marley
    3.7k
    @Droljo dobro sta se ljutis odmah :worry:
  • Marley
    3.7k
    Bar po zadnjoj rečenici :monkey:Droljo
    Pa po njoj sam tek i shvatila zaozbiljno. Da serem protiv parizera i bijelog kruha samo da nesto serem.

Koje nisu prazne mene zanima...NitkoBitan
    Hrana koja je osim energetski, i nutritivno bogata. Ali tebe sad kuzim da me zayebayes, e necu bas dvaput past na foru, a-a...
  • NitkoBitan
    25.3k
    Ali tebe sad kuzim da me zayebayesMarley

Ovaj put ne haha, na Zoni se da svasta naucit :smile:

Znam za kalorije naravno, ali rekoh sto su to prazne...
  • Droljo
    14.8k
    sto su to prazne..NitkoBitan

Ko prazna krafna. Koji k?
  • wolfgang14
    2.2k
    a na popisu onih kojima prijeti treći žuti karton zbog kojeg bi propustili sljedeću utakmicu na gostovanju u Varaždinu nalazi se sedam igrača:
    Marko Livaja
    Ivdzo11

Nadam se da mudražija zna kaj mu je činiti. Bez Livaje, mislim da neće moć pobjediti u varaždinu
  • Praskaton
    4.2k
    Nadam se da mudražija zna kaj mu je činiti. Bez Livaje, mislim da neće moć pobjediti u varaždinuwolfgang14

Postavit Fetu da igra flaster na njemu.U roku od 15 minuta bi očekivao žuti karton kad mu se ovaj priljepi na leđa
  • wolfgang14
    2.2k
    Postavit Fetu da igra flaster na njemu.U roku od 15 minuta bi očekivao žuti karton kad mu se ovaj priljepi na leđaPraskaton

I Fetai bi ga isto mogao isprovocirat da, nije njega teško izbacit iz takta. A i ako gol zabiješ odeš slavit pred torcidu, to ga isto razjebe. Na bilo koji način ga natjerat da ti stavi ruke za vrat
  • Praskaton
    4.2k
    Na bilo koji način ga natjerat da ti stavi ruke za vratwolfgang14

Ma ne moraš ga tjerat oće on to i sam.Gratis te pribije uz stativu.
    Jedno je sigurno.Kartona nema
  • wolfgang14
    2.2k
    Jedno je sigurno.Kartona nemaPraskaton

i ja mislim da, zato bi ga baš trebalo isprovocirati da suci nemaju izbora nego mu dat žuti. Jer u suprotnom neće dobiti žuti do kraja sezone, koliko god udarao ekipu laktom i prigovarao, to mu je sve dozvoljeno
  • Ivdzo11
    6k
    Igra Gattuso po onoj ‘uno-zero, basta’. Tipično talijanski, jedan-nula, dosta.

“Da, ali 1-0 je pobjeda. Pustite te priče, Gattuso je uspio uhvatiti mentalitet grada i momčadi. Vidim da igrače odvede i na večeru, da se zajedno druže. Stvorio je atmosferu i to je jako bitno. Malo me plaše informacije koje do mene dopiru, da su problemi s plaćama do kraja sezone. Valjda se neće financije ispriječiti prema naslovu prvaka.

Eduardo Reja
  • miro
    6.2k
    Ovaj mali Jagušić je fakat ko živo srebro, ako ga se može uzet, to obavezno moramo sad na ljeto napravit
  • Jay
    1k
    Mali Jagušić... Zaljubljujem se u dečka. Dobro mu stoji plavo, ali treba najljepši grb biti na dresu. Vratite dite materi
  • miro
    6.2k
    Filipović odlična obrana Liberu i inače par vrlo dobrih nastupa
  • Noel
    10.7k
    Jagušić u prvom poluvremenu skoro dva vrhunska gola. Jedan skinuo odličan Filipović a drugi spriječila stativa. Mali definitivno mora bit novom sportskom direktoru na pameti. Mislim da bi Rijeka mogla ako proda Fruka ić po Jagušića..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.