• miro
    6.2k
    Bolje nek se spremi za oproštajnu sezonu i to je to
  • don
    12.2k
    dugo ćemo se prisjećat dana kada ovaj čovik napusti klub.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    kada ovaj čovik napusti klubdon

Tada ga samo prebacit u Futsal Dinamo. Odkad nam nema Perića, fali takav tip igrača, a Bruno je idealna zamjena. :cool:
  • Crni86
    9.4k
    Nas najbolji igrac, ali mislim da nismo svjesni koliki kapetan je ovaj covjek nasoj ekipi. Jedna jako velika velicina i mislim da ce nam jednog dana cak vise falit kao takva osoba nego kao igrac.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Petko kao trener Dinama jednog dana? Nekako mi djeluje kao da bi mogao postati top trener nakon što objesi kopačke o klin. Iznimno inteligentan je naš Bruno, i igrački i u ovakvim nastupima. Ne bih se čudio da doživi scenarij Xabija Alonsa, top igrač a kasnije top trener.
  • Guinness
    2.7k
    dabogda ga danas napustio sa ovakvim odvratnim populizmom i kvazi stavom
    Di je stav cijele sezone? Šta je postao baraba dan nakon odlaska trenera?
    Maknuli ciklu i vratili crveno meso pa će sad odjednom ići sve bolje, je li?
  • emilperska
    9.5k

Bruno igra (ne punu utakmicu, Slaven je dobio 2 minute) tek 4. utakmicu u nizu. Prije tog je zadnje nastupio početkom studenog u Gorici povređen.. To je nekih 15ak utakmica bez njega u potpunosti.

Di je stav cijele sezone? Šta je postao baraba dan nakon odlaska trenera?Guinness

Što je točno trebao ozljeđen? Tuć Cordobu, Mbukua i Mmae u svlačionici? Ne razumijem. Vratio se, pokušava sve šta može da kao (do)kapetan izvuće ekipu iz gliba.

Izašao je van sa stavom i zahvalio novinarima da brojnim neistinima uz točne primjere što se i kada desilo, kapetanski..
  • Crusades
    15.7k
    Gotovo sigurno nije mislio isključivo na Petkovića budući da sam siguran da je kolega potpuno svjestan činjenice da je Bruno bio nedostupan veliki dio sezone već na sve koji su riječiti pred mikrofonom i kamerama, a cijelu sezonu ih nema na mapi.
  • emilperska
    9.5k
    Gotovo sigurno nije mislio isključivo na Petkovića budući da sam siguran da je kolega potpuno svjestan činjenice da je Bruno bio nedostupanCrusades

Tema je "BRUNO PETKOVIĆ #9 - KAPETAN". Na koga je onda mislio na ovoj temi..
  • Crusades
    15.7k
    Možda na Brunu Petkovića koji nije kapetan kad je Ademi u igri :chin:
  • Crni86
    9.4k
    Znaci bruno izbriljira u nastupu i kaze da lijepo prica al sve se mora na terenu rec.

Kaj da suti ko zalivena picka i dopusta da udaraju po cijelom klubu di god i kad god stigne? Covjek vam kaze samo je teren mjerilo, zajebali smo i svjesni smo toga. Idemo zavrsit sezonu uzdignute glave. Da se jedino trebaju svojim navijacima ispricat za ovu muku.

I onda ima pametnjakovica koji opet idu srat.

Pa kaj vi ljudi vise ocete? Kaj nije trebala bit presica danas jer lose igramo? Ili je petko rec da luzeri smo i bit cemo luzeri. Stvarno svasta… Bogu hvala na Bruni, na istinskom vodi ove momcadi, i neka Bruno povede ovu ekipu po naslov jos ove sezone pa da svi njegovi hejteri opet odu pod kamen.
  • Odani Zgd
    353
    Čovjek sam izjavi da je fizički spreman,al mu fali utakmica,i da razumije da navijači nisu zadovoljni.I šta čovjeku zabraniti da priča?Izgleda da jedini ima muda.
  • miro
    6.2k
    Fali mu utakmica, jer je bio nediscipliniran u pogledu svoje ozljede i onda dođe i ispriča nam priču. Ja ga volim kao igrača, ali nemrem sad sve ovo popušit nakon 1:1 s Varaždinom i 3:0 s Istrom. Kao što sam napisao evo vam 8 utakmica da vas vidimo
  • don
    12.2k
    jer je bio nediscipliniran u pogledu svoje ozljedemiro

možeš to i lipše reć, riskira je ozljedu da bi bia na terenu i nije se isplatilo.

mitomanija se može reć za mnoge, većinu u svlačionici. Ali za Brunu ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.