Nisu, po tebi bi stadion napunili i sajam Hrvatske obrtnicke komore te festival burgera. — NitkoBitan
ovi sajmovi s kojima se sprdas... — vlatkomarkovic
Sprdam se zato sto su za njih dovoljni paviljoni zagrebackog velesajma, kakav stadion od 50 tisuca mjesta... — NitkoBitan
Finale nekog esports natjecanja, Comicon za jugoistočnu Europu, monster truck show, religijske manifestacije (Laudato), UFC ili WWE, Cirkus, ovi sajmovi s kojima se sprdas... — vlatkomarkovic
I tebi isto google is your friend — vlatkomarkovic
Pa slažem se, pa napisao sam da se slažem da nije samo to bitno i da ima XY faktora i napisao sam kako u pravilu rade se turneje, ali samo kažem da bi ti pomoglo da je stadion veći. Neke dvorane i stadioni su ljudima bitni zbog imena tipa o2 ili kod nas amfiteatar u Puli. Ozbiljni timovi rade na tim turnejama i Zagreb, ako zeli se vratiti na mapu mora puno toga napraviti ne samo stadion. Moja teorija proizlazi iz toga da bi zbog veličine stadiona bio privlačniji da ima 50, a ne 35 na tribinama. I to je činjenica. — vlatkomarkovic
recite mi jednu jedinu utakmicu Dinama ili repke za koju je je bio interes veći od 35, a manji od 50 tisuća — vlatkomarkovic
ali 35 nije random! To je brojka koju smo dok smo imali istok uspijevali napuniti bez beda na jačim utakmicama, a kamoli sad kad se Dinamov puk razbuđuje, a kamoli ako ćemo imati lijep, moderan i natkriveni stadion. — mali M
Šta misliš da su oni sjedili oko stola i onda je netko rekao: ajmo bubnut neku brojku između 20 i 70 pa ako nam se sprdne bude tako. 35 je optimalno jer nije malo a nije ni previše. — mali M
Pa kako da ti kažemo? Kako da izmjerimo "interes". Imaš tekme kad je Maks bio pun i prodalo bi se o više da je bilo karata. — mali M
Da, to iskreno mislim, ali bez imalo ironije. Vidim i po ovoj studiji da su radili samo 3 scenarija između 32000-35000. — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.