• masacusec
    5.1k
    Majkan više voli hititi majmunčića u nesvijest na mirelu priselac...
  • zg041
    320
    nije mirelica bila losa u mlađim danima..poruznila se dosta
  • nemapredaje
    4.8k
    90% da koncerta ove godine neće biti.
    Prebacuje se za sljedeću godinu.

Uglavnom razloga je više logističke naravi, a najveći problem je nemogućnosti nabave dovoljne količine ograde u ovako kratko vrijeme.
  • flexXy
    2.8k
    Neka Dinamo malo da ruke, ove sezone smo eksperti za ograde :smile:
  • nemapredaje
    4.8k

Ljudi koji su bili na sastanku povodom organizacije
  • Medvedgrad
    561
    Mađarskoj je 2015. trebalo 3 mjeseca za postavljanje 320 km žičane ograde visine 4 m na granici s Hrvatskom i Srbijom.
  • Hnlovac
    1.8k
    Pa ne bus istom ogradom kojom si se ogradil od muđahedina osigurati polaznike koncerta

Zna se koja ograda treba ic, vjerojatno je zbog sigurnosti i mogucnosti brzog premjestanja
  • jedan u nizu
    12.6k
    Uglavnom razloga je više logističke naravi, a najveći problem je nemogućnosti nabave dovoljne količine ograde u ovako kratko vrijeme.nemapredaje

Mislim da nisu samo ograde problem, mislim da je problem svega, prvenstveno stage-a, ozvucenja, a onda i wc-a, ograda, sankova i piva cak.

Od meni jako bliskih ljudi, koji trenutno u Hrvatskoj organiziraju vece koncertne manifestacije, je veliki problem u stage-u, za kojeg misle da u regiji imaju samo Srbi.
    (bolje da ne govorim kakve su mi jos info rekli isti izvori, jer bi ovdje nastala svađa :lol: ).

Pitanje je i da li ima dovoljna kolicina toi-toia u cijeloj Hrvatskoj.

Također, bitna stvar je stvar pica (i hrane) i opskrbe. Sezona u pivarstvu je vec krenula i ubaciti tako veliki event u samo srce sezone je mozda vec prekasno. Pitanje je i da li jedna zagrebačka pivovara može usred sezone izmisliti tu kolicinu piva.
    Na Metallici je ponestalo piva pa se usred koncerta kamionom dovozilo direktno na šankove kroz rulju, a tamo je bilo 30k ljudi.
    Nekakva racunica za evente je litra piva po osobi, a ovo bi znacilo 500 000 litara (to je preko 16 000 kegova). Da se i prepolovi, to je i dalje ozbiljna kolicina.
    Ista stvar vrijedi i za vodu, hidru, sokove i slicne stvari. Tesko je usred sezone ubaciti takve stvari.

Makar nije nemoguce, ali mislim da je najveci problem glazbena oprema te ograde i wc-i.

Srpanj je sezona koncerata i svjetskih turneja, pa je tesko zakupiti takve stvari od susjednih zemalja u to vrijeme (Slovenija, Austrija, Mađarska).

Nadam se da ce se problemi uspjeti rijesiti i da ce se koncert odrzati, jer bi stvarno bila steta da se koncert odgodi za sljedecu godinu nakon sto se rasprodalo 500k ulaznica
  • nemapredaje
    4.8k

Plus organizacija hitnih službi koje moraš povlačiti iz cijele Hrvatske usred sezone, a da ne govorim o cca 10.000 redara koje moraš osigurati, a koliko sam čuo nijedna zaštitarska služba se ne želi primiti toga.
  • Noel
    10.7k
    Naivno su Thompson i njegovi ljudi iz menadžmenta požurili prodat dodatne karte. Onih 200 i nekaj tisuća bi ionako bio rekord. Bit će ovim mrziteljima teško progutat godinu dana strepnje. Ovih 3 mjeseca im se činilo ko vječnost.
  • NORTE
    14.8k
    Ako zaista to bude tako onda bi trebao bit koncert u 6. mjesecu na nekoj drugoj lokaciji tj. drugom gradu?
    Turneja sigurno neće čekati 15 mjeseci.

Znam da će jedan biti u Sinju.
  • Chess96
    204
    Znam da će jedan biti u Sinju.NORTE
    Koliko znam u planu je da koncert u Sinju bude 4.8 kao koncert za Oluju. Još je Alka 3.8 tako da će bit back to back fešta.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Odgoditi koncert sa 500 tisuca prodanih ulaznica bi bilo vrlo, vrlo neozbiljno. Koliko ljudi je vec uzelo slobodno, platilo smjestaj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.