• Marley
    3.7k
    Koliko znam u planu je da koncert u Sinju bude 4.8 kao koncert za Oluju. Još je Alka 3.8 tako da će bit back to back fešta.Chess96

Auuuuu sta si me sad razveselio kolega :starstruck:
  • flexXy
    2.8k
    Trebao je biti u Tomislavgradu kao dio proslave 1100.godina kraljevstva, ali ne znam jesu li se na kraju dogovorili oko toga posto bi hipodrom trebao biti vikend prije
  • Noel
    10.7k
    Uhićen Mile Kekin. Ovaj dan je dobro počeo..
  • Nolifer
    10.5k

Nije sve tako sivo...
  • Patak
    3.3k
    Mogao bi pasti koncert u Remetincu, tam neće biti problem sa zaštitarima i ogradama.
  • db-izbjeglica
    17k
    što se tiče koncerta, ako fali stvari, da se samo kaže, treba napraviti ograde, u pol sata javit će se valjda 500 bravarija u hrvatskoj, bih i dijaspori koje će to napraviti u pola cijene, jebo ogradu, zavariti par čeličnih cijevi. :lol:
  • Keyser Soze
    13.1k
    Znači odgodili bi koncert gdje je pola milijuna ljudi platilo kartu, smještaj, uzelo slobodno?
  • NitkoBitan
    25.2k
    Uskoro slijedi PR razvod i izjave kako vec neko vrijeme nisu spavali u istim sobama. Sekta mora pod svaku cijenu zadrzat reputaciju korupcijski ciste stranke.
  • KtcGoat
    437
    Jel sad Ivana free za rentanje
  • jakov1
    527
    Samo slavite Vucicevske metode, 4 mjeseca se ceka i "istrazuje" malverzaciju do parsto tisuca eura i pljus pred izbore ide akcija. Za Berosa se silne milijune "istrazilo" u dva tjedna da se preduhitri EPPO.

Gamad nam 20 godina sabotira stadion, drzi lojtru Mamicu, potajno gura tovare, ali evo sad su dobri kad su nagazili nekog totalno nebitnog ljevicara.
  • Noel
    10.7k

Ne ne stari. Malo si se zajebal. Problem je kaj ti nebitni ljevičari kak ih ti nazivaš kradu isto kao i ovi protiv kojih tolko viču. Zato mi je drago. Jer su i jedni i drugi lopovska banda. Ovi kradu pod zastavom domoljublja a ovi kradu pod zastavama jugoslavije,pedera, lezbi, ženskih udruga. Tako različiti a tako slični. I jedni i drugi kradu i muzu lovu ali sa drukčijim maskama na licu.
  • masacusec
    5.1k
    Prije dvadeset godina obožavao sam Kekina, išli smo na njegove koncerte i drkali na njegove stvari. Znao sam da je komunjara, ali me to nije diralo. Njegovi zadnji albumi su mi koma i instrumentalno i lirično. No, nisam imao osjećaj da je taj lik toliko prepreden, naročito s tematikom tih svojih zadnjih pjesmuljaka u kojima se on poziva na pravdu i pravednost. On je čitav svoj životni vijke htio biti dio mainstreama, bilo podzemnog bilo nadzemnog…..Licemjer do boli. Davno me je razočarao, ali ove kombice s jelavićem i ovo danas su točka na i.
  • Noel
    10.7k

Ovo se zove dosljednost. Napisao si nekaj slično i za Thompsona neki dan. Poštujem jer gledaš realno i nisi licemjer.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    4 mjeseca se ceka i "istrazuje" malverzaciju do parsto tisuca eura i pljus pred izbore ide akcija. Za Berosa se silne milijune "istrazilo" u dva tjedna da se preduhitri EPPO.jakov1

Tifusar je sam sebi iskopao jamu i upao, to da on nije znao tko je Nikica Jelavić, mi je da pitaš prosječnog Hrvata koji prati politiku jel zna tko je Andrej Plenković... o čem pričamo.

Druga stvar, trebaju istražiti svaku malverizaciju, apsolutno sam za to, nema veze tko si i što si. U cijeloj priči mi je najviše žao što se jednog kriminalca poput Maria Banožića nije osudilo niti ga više itko čeprka, a ubio je, nemjerljivo gori zločin.

potajno gura tovare,jakov1

za stanje u klubu i oko kluba, rezultat su tovari nam najmanje krivi, došlo je vrime za našu fritulijadu i "radovanje".

ali evo sad su dobri kad su nagazili nekog totalno nebitnog ljevicara.jakov1

Osim što mu je žena ta koja jest(dobro, pretpostavljam da mu je žena, obzirom da komunjare ne idu crkvu pa mi je teško zaključit kako su se vjenčali,matičar, svećenik itd itd), tako da i on kao on sa svojim stavovima i pogotovo zbog žene ne može biti nikakav nebitan ljevičar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.