• Boysica
    728
    Sad nemaš kud ni izaći veli moj mali 20 g mu je kud da idem sve cajkaški klubovi nigdje nis normalno , ide na tekme I druži se s ekipom al to sve po parkicima na trgu.
    Kam ta današnja djeca normalna mogu i otići da nisu cajke.
  • striko
    2.1k
    Nisam protiv Thompsona ali.... već nakon ove četiri riječi pretajem čitati.

Glumite toleranciju ali jao onome koji ne misli kao vi :lol:
  • Medvedgrad
    531
    Nitko nek ne odgovara da se ne širi glupost ali ovaj pojam može postojati samo kod nekoga tko ima nešto za dokazivati nekome. Zašto to posebno isticati? Kome, šta....Droljo

sad zamjeni "hrvatstvo" sa "dinamovština" pa se zapitaj isto
  • don
    12k
    Smatram da svaki pravi Zagrepčanin nebi trebao ići na koncert Thompsona ako drži do sebeMajki2111

Bože..
  • Marley
    3.6k
    doslovno to, uspio me ostaviti bez teksta ovaj put.
  • Doktor Kunić
    4.5k
    Smatram da svaki pravi Zagrepčanin nebi trebao ići na koncert Thompsona ako drži do sebe.Majki2111
    ovaj pojam može postojati samo kod nekoga tko ima nešto za dokazivati nekome. Zašto to posebno isticati? Kome, šta....Droljo

Jako zanimljivo, od ovakvih kao vi. Zašto većina ima potrebu dokazivati nešto manjini?
  • Nolifer
    10.3k
    Baš ga je prehitilo, moram priznat ostao sam šokeran, absolutne šokeran! :scream:
  • Droljo
    14.2k
    ovakvih kao viDoktor Kunić

Kakvih?
    Zašto većina ima potrebu dokazivati nešto manjini?Doktor Kunić

Upravo to sam rekao! :up:
  • Hnlovac
    1.8k
    Al ste se upecali na majkijevo trolanje, čovjek je usavršio ragebait
  • miro
    6.1k
    Nek cvjeta tisuće cvjetova
    Ali da početni bude bijelih latica :joke:
  • Droljo
    14.2k
    Ali da početni bude bijelih laticamiro

Doći ćemo do duginih boja tak i ode sve u pm :lol:
  • NitkoBitan
    24.6k
    Da bi bio pravi Zagrepcanin prvo trebas biti gradanin, a ne malogradanin.
  • Marktwain
    214
    Pravi purger gleda svoja posla.
  • masacusec
    5k
    Na Thompsona sam kao srednjoškolac išao, ponosno noseći danas zabranjene majice, no u današnje vrijeme njegova mi se publika generalno gadi
  • Eduardo
    23.3k
    šteta jer već godinama aktivno dijeliš ovaj virtualni prostor i na dnevnoj bazi razmjenjuješ mišljenja s hrpom ljudi prema kojima osjećaš gađenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.