• masacusec
    5.1k
    Dugogodišnji sam zagovaratelj dolaska Bobana, no prije je to bio SF, sada je realni scenarij. No, valja naglasiti da Boban nije blitzkrieg mesija koji će u tjedan dana zajamčiti titulu i sve posložiti. Emocionalno sigurno da, no profesionalno ovo mu nebi bio najveći posao i tu vidim njegovu mentalnu snagu da prebrodi sve pritiske koji bi na njega trenutno bili enormni.

No, ne baratam informacijama je li to uskoro izvedivo.
  • Jurki
    16.8k
    Šimic - treba povecati broj klubova u 1.hnl.. dovoljno receno.
    Uostalom vidli smo njega kao SD-a..

Boban nema carobni stapic to je svima jasno.. ali je cinjenica da bi smiril histeriju, uz to ima dovoljno poznanstava i kontakata da moze dovuci u Zagreb ljude koji znaju i mogu postaviti stvari na pravo mjesto.
  • Dudu9
    1.6k
    Skupština su svi članovi dinama, isto kao sto se sastane skupština po sadašnjem statutu, tako i članovi mogu online glasovat za razne stvari, kao i izabrati novog predsjednika i ako treba smjenit ga
  • Noel
    10.6k
    U koliko je sati sutra konferencija Manenice?
  • vlatkomarkovic
    768
    Ja ne znam da li je Šimic ovoliko nemoguće glup ili je najpametniji troll u povijesti svemira.
  • Socrates
    213
    Našeg Darija se nenormalno opstruiralo!!!

Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone.
  • superSantos
    3.1k
    njihovu smjenu sami bi sebi pucali u noguSrelee

jer inače ne znaju di će s parama koje dobiju jer su članovi IO ili NO :rofl:

najbolja stvar koja ti se moze dogodit kao članu jednog od ta 2 tijela je da te debili ne razvlače po forumima i društvenim mrežama, a najgora ovo što se sad događa
  • Enco
    199

Misliš nadprosječno neinteligentan? :rofl:
  • zg041
    320
    ja se samo bojim da i Bobana ne prozvakamo i ispljunemo,ako dodje/kad dodje...odnosno da se razočaramo..svi u njega gledamo kao u spasitelja,osobu koju skoro svi zele za predsjednika, godinama ga zazivamo da se vrati..i ak ne uspije..tko dalje?
  • Papastrumf
    15.7k
    Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone.Socrates

Istine radi, doveo ga je na mjesto voditelja akademije, a ne na mjesto SD-a.
  • Tradicija bunta
    7.6k
    O Dariju se moze ovako ili onako, al je fakt da se covjek pokupio sam bez centa otpremnine.

To je do sad napravio jos jedan ili eventualno dvojica u zadnjih sto godina kluba.

On je ovakav ili onakav, al bar nije novinar.

Da je samo to, vec je puno.
  • OBIGB
    865

Netko drugi.
  • Tradicija bunta
    7.6k
    Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone.Socrates

Kako si samo informiran, kako rezoniras, obracas paznju na detalje... ti si sigurno novinar!
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    imali bismo dvoje izbore - i za skupštinu i za predsjednikaSajla

Da se mene pita, apsolutno...istovremeno, ali odvojeno (kak bumo za par tjedana imali za gradonačelnike i skupštine lokalnih/regionalnih jedinica)

Liste za skupštinu (proporcionalni model), ime i prezime neposredno za predsjednika...ovlasti koje naginju prema predsjedničkom modelu uz jasno definirane mehanizme kontrole od strane skupštine i NO

Meni se cini da je to previse posla za jednu osobu, izmedu ostalog vjerujem da je i Maricu zbog toga to sve bio prevelik zalogajThe Octopus

Takve komentare sam i ja čuo od ljudi iz vrhuške kluba
  • masacusec
    5.1k
    Sokrate, o sokrate!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.