• masacusec
    8.3k
    Dugogodišnji sam zagovaratelj dolaska Bobana, no prije je to bio SF, sada je realni scenarij. No, valja naglasiti da Boban nije blitzkrieg mesija koji će u tjedan dana zajamčiti titulu i sve posložiti. Emocionalno sigurno da, no profesionalno ovo mu nebi bio najveći posao i tu vidim njegovu mentalnu snagu da prebrodi sve pritiske koji bi na njega trenutno bili enormni.

No, ne baratam informacijama je li to uskoro izvedivo.
  • Jurki
    27.9k
    Šimic - treba povecati broj klubova u 1.hnl.. dovoljno receno.
    Uostalom vidli smo njega kao SD-a..

Boban nema carobni stapic to je svima jasno.. ali je cinjenica da bi smiril histeriju, uz to ima dovoljno poznanstava i kontakata da moze dovuci u Zagreb ljude koji znaju i mogu postaviti stvari na pravo mjesto.
  • Dudu9
    2k
    Skupština su svi članovi dinama, isto kao sto se sastane skupština po sadašnjem statutu, tako i članovi mogu online glasovat za razne stvari, kao i izabrati novog predsjednika i ako treba smjenit ga
  • Noel
    25.6k
    U koliko je sati sutra konferencija Manenice?
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Ja ne znam da li je Šimic ovoliko nemoguće glup ili je najpametniji troll u povijesti svemira.
  • Socrates
    214
    Našeg Darija se nenormalno opstruiralo!!!

Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone.
  • superSantos
    3.3k
    njihovu smjenu sami bi sebi pucali u nogu — Srelee

jer inače ne znaju di će s parama koje dobiju jer su članovi IO ili NO :rofl:

najbolja stvar koja ti se moze dogodit kao članu jednog od ta 2 tijela je da te debili ne razvlače po forumima i društvenim mrežama, a najgora ovo što se sad događa
  • Enco
    635

Misliš nadprosječno neinteligentan? :rofl:
  • zg041
    321
    ja se samo bojim da i Bobana ne prozvakamo i ispljunemo,ako dodje/kad dodje...odnosno da se razočaramo..svi u njega gledamo kao u spasitelja,osobu koju skoro svi zele za predsjednika, godinama ga zazivamo da se vrati..i ak ne uspije..tko dalje?
  • Papastrumf
    24.3k
    Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone. — Socrates

Istine radi, doveo ga je na mjesto voditelja akademije, a ne na mjesto SD-a.
  • Tradicija bunta
    8.3k
    O Dariju se moze ovako ili onako, al je fakt da se covjek pokupio sam bez centa otpremnine.

To je do sad napravio jos jedan ili eventualno dvojica u zadnjih sto godina kluba.

On je ovakav ili onakav, al bar nije novinar.

Da je samo to, vec je puno.
  • OBIGB
    1.3k

Netko drugi.
  • Tradicija bunta
    8.3k
    Isti taj Šimić je doveo tog Marića kojeg sad označava glavnim krivcem za fijasko od sezone. — Socrates

Kako si samo informiran, kako rezoniras, obracas paznju na detalje... ti si sigurno novinar!
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    imali bismo dvoje izbore - i za skupštinu i za predsjednika — Sajla

Da se mene pita, apsolutno...istovremeno, ali odvojeno (kak bumo za par tjedana imali za gradonačelnike i skupštine lokalnih/regionalnih jedinica)

Liste za skupštinu (proporcionalni model), ime i prezime neposredno za predsjednika...ovlasti koje naginju prema predsjedničkom modelu uz jasno definirane mehanizme kontrole od strane skupštine i NO

Meni se cini da je to previse posla za jednu osobu, izmedu ostalog vjerujem da je i Maricu zbog toga to sve bio prevelik zalogaj — The Octopus

Takve komentare sam i ja čuo od ljudi iz vrhuške kluba
  • masacusec
    8.3k
    Sokrate, o sokrate!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.