• Dudu9
    1.6k
    Ako su 3 plaće dobro smo i prošli, smjena trenera i je potrebna jer stvarno smo u k. nešto se mora mijenjati, igrače ne možeš sad, tako da jedino trener preostane
  • BBB Mataa998
    2.3k

A Fabio je ovo mogao izvuc do kraja sigurno…
  • Odani Zgd
    352
    Ja i dalje vjerujem u ovu momčad,još 24 boda su u igri.Samo koga dovest za ovih 8 kola.Dobro si napisao,Perković nije taj....nama treba netko s autoritetom,neka pozitivna šok terapija i uvjeren sam da možemo sve preokrenuti i zgaziti do kraja....i sve to pored ovakvog trulog Hajduka
  • Noel
    10.6k
    Velimir Zajec više nije predsjednik Dinama! Koliko doznajemo njegovu poziciju preuzima Sandro Perković.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Za smijenu jesam ali samo ako se ima neko rijesenje. Znaci ni pod kojim slucajem da Perkovic preuzme. Taj lik ne bi smio bit vise ni u stozeru a kamoli glavni trener. Ako je ikako moguce ja bih vratio Bjelicu, jer ne vidim u ovom trenutku neko bolje dostupno rijesenje. Barem ako je jos na placi. Bolje on nego neki xy-loni.
  • Kruno
    798
    Ako je istina sad ocekujem 8 pobjeda do kraja.
  • don
    12.2k
    ja se samo nadan da u klubu ima barem malo razumnih ljudi i da se neće sad nikoga dovoditi jer u ovakvoj sezoni ko god da dođe, ovi igrači će ga sjebat i tražit ćemo novog opet pred početak sezone.

sad se mučite s Perkovićem.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Nije im dosta debakl koji je Perković potpisao u Koprivnici nakon smjene Jakira pa bi ga ostavili za 8 utakmica?
  • austrijanac
    6.4k
    Samo ne vjerujte kvazi novinarima s raznim otpremninama koje će se pojavljivat jer sigurno nisu točne.

Da citiram jednog našeg legendarnog komentatora:"koji ti kurac treba bit u životu da završiš novinarstvo i odes radit u sportsku redakciju nekih novina".
  • Kulminacija
    60
    A vratiti Bjelicu bi bio potez za zaokružiti ovu šizofrenu priču. Još da igrači dođu na zagrijavanje u ovim trenerkama pa da nam se čitav svijet smije mjesecima.
    Tragično.
  • Enco
    195
    Ja bi sada stavio trenerar juniora Pilipovića koji je do jučer bio trener ulaznih kadeta za trenera seniora, a trenera ulaznih kadeta Cvetkovica koji je do jučer bio pomoćnik u ulaznim juniorima za trenera juniora, a novog pomoćnika trenera ulaznih juniora bi stavio za trenera ulaznih kadeta, a trenera Fabia bi onda stavio na pomoćnog ulaznih juniora.
    Mislim da je to dobitna kombinacija.
    J... koja je ovo sprdnja postala
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Perkovic NE SMIJE ostat glavni trener do kraja sezone. To bi bilo jos vece predavanje nego da se ostavilo ovog. Ne bi me cudilo da sa njime izgubimo i europsko mijesto.

Druga opcija je neko kemijanje sa Bjelicom ako je moguce. Po meni ok ako se zelimo pohrvat jos ovih zadnjih 8 utakmica i ako je moguce.

Inace se mora vec sada dovest trener za kojega smo se odlucili sljedece sezone i cvrsto stat iza njega. Kako god odradio ovih 8 utakmica. Makar za to bi naravno trebalo dovest prvo SDa.

Ah da kemijanje sa trenerima ce sigurno imati velili utjecaj na to kolko ce nas ismijavat. Ubiti ce nam se vise smijat zbog toga nego zbog ispusenog naslova. Uopce ne znam koga boli briga za to sta se sad jos pokusava sa trenerima. Pokusaj sve sta mozes i gotovo.
  • Vratite nam Istok
    516
    Potjeraš legendarnog trenera i isplatiš mu 2 milijuna eura otpremnine jer si stao na stranu sportskog direktora i dovedeš njegov izbor za trenera. Za mjesec dana potjeraš sportskog direktora i 2 mjeseca nakon ga i dalje nisi pronašao, ali si odlučio smijenit trenera i njemu isplatit 700 tisuća eura otpremnine.Socrates

Apsolutno zvuči kaotično, ali se nadam da smo s pedalom Fabiu zatvorili taj jedan krug koji je otvoren s Marićem (a i Zajecom) prošle godine.

Stvarno želim vjerovati da će Uprava sad uzet uzde kompletno u svoje ruke, reć Zeki "Hvala ti na svemu, ali ako želiš ostati, tvoja funkcija će biti isključivo protokolarna" i krenut dalje u novu sezonu bez ekipe koja se uči poslu na našem klubu.
  • Ritam Ulice
    154
    na trenutak si me pozitivno sokirao dok nisam procitao ostatak recenice…
  • The Undertaker
    7.6k
    Polovaneca za trenera, to je jedini logični nastavak ove tragedije sa elementima farse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.