• ElDorado
    3k
    A da Ademi i Rile preuzmu? Ionak ne igraju.
  • gledatelj
    826
    Ovo je u rangu najvećih Mamicevih ludila
  • ElDorado
    3k
    Ćorluka. Vidićemo da li je točno.
  • Crni86
    9.4k
    Ekipa iz vrtica i dalje hara u dinamu. Dobro je neko napiso prije neka zeko danas izjavi da boban nikad nece doc, mierez i fruk nisu za dinamo te da necemo bit prvaci.

od kud ta info
  • ElDorado
    3k
    bumo vidli eto podijelio sam po cijenu hračkanja pa ćemo vidit jel sranje ili istina
  • GOAT
    2.4k
    Sportske direktore potpisujemo na 2 mjeseca, a trenere na 4 :mask: plakat cu

But not to worry.. sad ce oni pola sata razgovarat o sportskom planu
  • Mr Anderson
    11.2k
    Ja bi ostavio Cannavara da odigra stopera do kraja sezone, od nekih bi još uvijek bolje odigrao.
  • Ijayi Atiemwen
    2.3k
    “U nastavku sezone momčad će privremeno preuzeti dosadašnji pomočni trener, Sandro Perković”
  • NVKOD
    4.1k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/fabio-cannavaro-vise-nije-trener-dinama

Talijanski strateg Fabio Cannavaro od ove srijede više nije trener prve momčadi Dinama. Na klupi maksimirskog kluba boravio je nešto dulje od tri mjeseca i vodio plave u 14 natjecateljskih i tri pripremne utakmice.

Bivši proslavljeni talijanski reprezentativac, osvajač Zlatne lopte, preuzeo je trenersku ulogu u Dinamu 29. prosinca prošle godine zamijenivši Nenada Bjelicu. U 10 prvenstvenih utakmica upisao je pet pobjeda, dva remija i tri poraza pri čemu je Dinamo ostao na trećem mjestu ligaške ljestvice dok je u kup natjecanju u iznimno teškim uvjetima i natopljenom terenu u Maksimiru zaustavljen u četvrtfinalu gdje je bolji bio Osijek s 1:0. U njegovu zagrebačkom opusu posebno svijetli velika pobjeda protiv Milana s 2:1 kojom je povećao Dinamov učinak u Ligi prvaka na rekordnih 11 bodova, a samo je nevjerojatan splet okolnosti i rasplet ostalih utakmica ostavio plave ispod crte na putu prema nokaut fazi.

Treneru Cannavaru od srca zahvaljujemo na silnom trudu, angažmanu i susretljivosti i želimo mu svu sreću na njegovu daljnjem sportskom i životnom putu.

U nastavku sezone momčad će privremeno preuzeti dosadašnji pomoćni trener, Sandro Perković.
  • austrijanac
    6.4k
    Nakon svakog kiksa sam te selio na klupu u Fifi, sad ideš na Transferlist!
  • Odani Zgd
    352
    Sokovnik i ciklu neka ne zaboravi uzet i Adio
  • Zg123
    1.5k
    Mislim da je u misterovom mandatu bilo i pozitivnih stvari, ali jednostavno nije islo. U cemu je problem bio necemo nikad saznati ali sretno mu dalje
  • Mr Anderson
    11.2k
    Mislim da je u misterovom mandatu bilo i pozitivnih stvari, ali jednostavno nije islo. U cemu je problem bio necemo nikad saznati ali sretno mu daljeZg123

Problem je u beskarakternim igračima koji nisu spremni za profesionalizam na najvišem nivou.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Hvala mu na nezaboravnoj utakmici protiv Milana, sve ostalo je bilo za zaborav.
  • Omake
    7.1k
    Hvala na Milanu i feniksaciji Stojkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.