• Odani Zgd
    353
    Kako funkcionira to s trenerom kada ga smjene,recimo s Bjelicom u ovom trenutku?Dali je on i dalje na plaćinu Dinamu,dok ne nađe novi angažman,pa dogovore otpremninu ili čim je dobio pedalu da je odmah dobio svu otpremninu?Pitam zato jer kada je dolazio iz Uniona,koliko se sjećam on je tamo bio na plaći još neko vrijeme do dolaska u Dinamo,pa su tek naknadno dogovarali isplatu ostatka ugovora
  • IceMan
    2.7k
    Ako ga sad stvarno smijene nakon kaj je Zajec javno rekao da neće, onda je to zaista cirkus Colorado
  • Zg123
    1.5k
    Nekad kad bi se pustala priopcenja podrske treneru znali smo da je uskoro bivsi, sad kad Zajec nesto kaze znamo da ce biti suprotno od toga
  • Neron53
    1.4k
    Nadam se da ce Zeko izjaviti da SD-a nece biti jos bar par mjeseci, da nam Boban ne treba te da su Mierez i Fruk prelosi za Dinamo.
  • Noel
    10.6k

Iz tvoje tipkovnice u Božje uši!
  • Mr Anderson
    11.2k
    Ne znam detalje, ali baš me zanima koliko će para otići na otpremnine. A gdje su još odštete i visoke plaće za sve ove mikimause koji su predstavljeni kao pojačanja. Ak se nastavi ovako raditi, brzo će sve otići u tri p.m.
  • ElDorado
    3k
    Ovo je potpuna shizofrenija
  • don
    12.2k
    više neću ni krivit igrače ovu sezonu, već za svaki primljeni gol i izgubljenu utakmicu ove nesposobne ljude u klubu.

Perković ne može vodit ni stado ovaca, a ne Dinamo 8 utakmica. Veći autoritet nad igračima bi ima netko da se spusti sa tribine nego on.
  • hardek
    4.4k
    Mi se više nikad ne smijemo smijati ni jednom konkurentu u ligi.
  • NitkoBitan
    25.1k
    3 plaće...austrijanac

3 mjesecne place otpremnina Cannavaru? Ok to nije strasno.
  • Dudu 9
    616
    Sramotimo se na svim razinama, od terena do ureda.
    Jedva čekam da ova sezona završi.
  • The Undertaker
    7.6k
    Meni se čini da je ovo Uprava namjerno napravila baš zbog jučerašnjih Zajecovih izjava.
  • austrijanac
    6.4k

Kolko sam cuo, no ne mora bit tocno.
    Znam da onih 12 placa nije tocno sto debili seru u novinama
  • Socrates
    213
    Potjeraš legendarnog trenera i isplatiš mu 2 milijuna eura otpremnine jer si stao na stranu sportskog direktora i dovedeš njegov izbor za trenera. Za mjesec dana potjeraš sportskog direktora i 2 mjeseca nakon ga i dalje nisi pronašao, ali si odlučio smijenit trenera i njemu isplatit 700 tisuća eura otpremnine.

Dame i gospodo, Građanski nogometni klub Dinamo u 2025. godini. A smijali smo se Hajduku u ovo vrijeme lani...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.