• Blueshadow86
    3k
    Transferi u razdoblju 2023-24 i 2024-25 su apsolutni nogometni klasaik. Vremena famozne Simiceve teke i Maricevih pojacanja iz "druge francuske".

Nikad zaboraviti.
    DiddyGuela

A ni oprostiti.
  • Hrc-Vg
    626
    Belcar i Soldo nisu defanzivni vezni, tu treba ozbiljno pojačanje.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    malo si se zajebo sa krilima,Pjaca ,hohxa su lijeva krila ne desna ,Cordoba je desno buraz. I belcar i rog ,ma i Xoxha , i Kulen , ni jedan nije igrač za Dinamo a i Pjaca se mora ozbiljno dignuti, pogotovo mora igrati obranu . Potonuo je i on kao kompletna momčad . Slažem se da će biti ozbiljnih rezova .
  • Time
    1.1k

A nešto su mi kao Sucic, ponekada 6 ponekad 8.

Da da,moja greska.Belcar neka ostane sezonu,dati mu priliku.Hodzu sam ostavio jer nemamo love za kvalitetno i lijevo i desno krilo,nadam se da ce Pjaca biti pravi.Kulenovic je meni okej za drugu špicu.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Sa većinom se slažem, ali nikako ne smijemo podcijeniti poziciju zadnjeg veznog sa trojkom Pavić-Belcar-Soldo. To mi baš zvuči kao da čitam roster Osijeka npr. To je ključna pozicija na kojoj se moramo pojačati što pokazuje broj primljenih golova ove sezone.

Rog isto po mom mišljenju nikako nije zaslužio ostanak, definitivno se bolje okrenuti nekom mlađem u sredini poput Vrbančića ili dovesti Jagušića koji su nominalno desetke, ali mislim da Jagušić i npr. Kačavenda mogu igrati i trenutnu Sučićevu poziciju svakako.

Što se tiče napadača, čini se da nažalost treba ponovno tražiti pojačanje, ali volio bih i da Petković ostane ako se procijeni da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro.
  • Time
    1.1k

Zaboravio sam i Mudražiju koji može igrati npr uz Baturinu ako bi se Roga sklonilo.
  • Jos-Optimus
    5k
    Rog nikako nije zaigrao u kontinuitetu i ne znam što smo očekivali. Frajer da igra u Rijeci bi bio najbolji igrač lige
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Frajer da igra u Rijeci bi bio najbolji igrač ligeJos-Optimus

Tako nekako ce i biti vec vidim

2 milje za njega i dobio si igrača za narednih 5 godina.IvanKupres

Istina ali nasi ce ponudit 900.000

Golmani: Nevestic,Filipović, najbolji iz juniora
    D.bek: Rpg,Mikic
    Stoperi:Galesic,Jakirovic,pojacanje,Torente,KTC
    L.bek: 2 pojacanja
    Zadnji vezni : Pavic,Belcar,Soldo
    Srednji vezni : Misic,Rog
    Ofenzivni vezni : Baturina,Stojkovic,Kacavenda
    D.krila:Pjaca,Hodza,najbolji junior
    L.krila:pojacanje,Cordoba, najbolji junior
    Napadaci:pojacanje,Kulenovic,najbolji junior
    Time

Razumijem sve ali mi s ovim sastavom bez dobrog trenera i ostalog ne bi bili ni 4. Nama treba bas remont. Nevistic ne znam sta mu se dogodilo, Soldo ne, Pavica da imamo +12 bodova je vec sad trebalo gurati, ne kuzim ulogu Belcara.
  • E46
    1.3k
    nevistic jednostavno nije taj, prodat ga na ljeto i probat dovesti Kotarskog, puno bolje igra nogom i izlazi na lopte, na crti su tu negdje.
  • ElDorado
    3.1k
    Jedva ceka da se vrati
  • Teofil Kateran
    2.2k
    A po kojem parametru misliš dobit Kotarskog za manje od 7-8 milijuna eura?
  • hardek
    4.4k
    Ne samo da je potreban remont od jedno 10 igrača van i 5(dobrih) igrača unutra, nego je upitno i šta ćemo imati na raspolaganju u kasici prasici. Ne treba zaboraviti da smo već na zimu iskreširali za Galešića 3,5 milja i za Belcara parsto tisuća za posudbu. Europe mozda ima mozda nema a ako i ima to će biti Konferencijska u kojoj veliku lovu dić ne možeš, a Baturina po svemu sudeći teško da će doseći cifre kojima smo se nadali.

Teški mi je zamisliti scenariji u kojem mi na ljeto imamo više od 4,5 milja eura za transfere.
  • NKDZ86
    3.5k
    Ak može tovarija bez europe godinama živjet i uz to bit prvi...
  • Paggini
    44.8k
    E btw, znam da je cirkus u klubu i oko kluba trenutno, al daj nek se netko iz kluba javi Mierezu, rečeno mu je da ćemo mu se prije mjesec dana javiti i bacamo lagani ignorello, a čovjeka je strah da se ne ponovi sranje zadnji put kad je trebao preći u Dinamo. :groan:

Barem da mu se javimo da sređujemo SDa, pa da pričeka dotad ili nešto
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    burza pa nežna se ko pije ni ko plaća trenutno , kao svaki ozbiljan klub sjetiti ćemo se Ramona u pola prelaznog roka ,kad Petko i kule već igraju pripremne u novom klubovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.