• zg041
    320
    prvo nek se Zvone uclani u klub ako nije jos..
  • austrijanac
    6.4k

Da li je on ikad bio razmatran kao predvodnik liste? Ako izuzmemo uvjete poput članstva...
  • jedan u nizu
    12.6k
    Boze kakav ekskluzivni 'intervju' od strane RTLa.

Zaustavili Bobana na parkingu sa vrecicama u rukama i upitali ga par pitanja.

Inace nista vise nije receno nego je tu vec napisano.

Jebemti zivot kad imamo ovakve ne jerovatne novinare i reportere.
  • Dani Olmić
    1.3k
    sto se mene tice moze i to preuzet.
  • ElDorado
    3.1k
    ali je prvi put rekao da je spreman
  • Crni86
    9.5k
    Ako ima 1% sanse da Zvone dode u klub, treba ici po njega na koljenima. Treba nam pozitivne drskosti, hrabrosti. Uz to imamo fenomenalnog financijasa kojeg trenutacno trosimo na mnogim poljima gdje nije doma. Ja smatram da Manenica ima fenomenalne sposobnosti, ali da mu treba pomoc u upravi i da se treba baviti financijama sto mu i odlicno ide, a ne da ga sad izraubamo pa da ga izgubimo. Dugorocno ne isplativo.
  • Dzgšb
    1.4k
    Zvone kao spas, definitivno najveća ikona naša! Na kojem god mjestu u upravi savršeno!
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Jebemti zivot kad imamo ovakve ne jerovatne novinare i reportere.jedan u nizu

A niš čudno. Pa jučer je napisano da imamo novog SD-a, da znaju da je sletio u Zagreb ali da ne znaju o kome je riječ. :rofl:
  • Nogo
    6.1k
    "Macia se sam povukao iz utrke, imamo dva kandidata za sportskog direktora i za dva dana ćemo izabrati", rekao je Velimir Zajec Draženu Krušelju za Jutarnji list. A nije nemoguće da je jedan od te dvojice kandidata i Branko Ivanković, koji ima svoje zagovornike u Maksimiru, iako je još izbornik Kine. Nije nemoguće... Ali, tu su još navodno i dvojica Talijana, Mauro Leo i Fillippo Giraldi, kao i Portugalac i Španjolac. Tko je od njih svih među ova dva kandidata, vidjet ćemo uskoro.

#germanijak
  • Rex Ramae
    3k
    Stvarno bih želio čuti argumente ekipe koja je za Tanca kao SD.
  • Jurki
    16.8k
    Stvarno bih želio čuti argumente ekipe koja je za Tanca kao SD.Rex Ramae

Demencija, losa kvaliteta zraka u Zagrebu ovih dana... sve to ima vise smisla od spominjanja Tanca kao SD-a.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    kao i Portugalac i Španjolac.Nogo

Daj Bože da bude neka od ove dvije opcije. Dosta mi je više Talijana...
  • Droljo
    14.8k
    Dosta mi je više Talijana...Sibirski plavac

Ja se nebi bunio da beppe marotta dođe...
  • Plava stijena
    396
    Više puta je rekao da bi mu bila čast u Dinamu biti i čistačica, al to očito spada u sferu populizma.
  • Dadox
    159
    Dođe li Zvone onda je vjerojatan i povratak Šimića na neku opetativnu funkciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.