• crophantom
    85
    Ma zato i kažem, često su ga navijači Dinama zazivali ko spasitelja, a realno je tu malo mesa u CVu. Al obzirom u kakvoj smo situaciji, kak bi rekla Jelena Rozga, daj šta daš.
  • vlatkomarkovic
    801

Čisto da bude jasno, Zvonimir Boban nema teoretske šanse da pristane na ista osim 100% odrijesenih ruku. Vrlo je upitno da li bi htio samo SD, možda na papiru, ali želi 100% slobodu u cijelom sportskom segmentu, na ništa manje neće pristati.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Od kolko sati je Boban na rtl-u?
  • Time
    1.1k
    Boban jedini ima ime i autoritet da nas izbavi.Nema mozda neko ogromno znanje u skautingu i slično,ali uz jednog kvalitetnog pomoćnika kojeg je sposoban naci vjerujem da bi to bilo to.Sjeo bi nam kao budali samar.
  • Zagi
    9.5k
    Makar se apsolutno slažem, nisam na to ciljao.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    I ne treba pristati na ništa manje ,dosta je bilo marioneta
  • Navijač Dinama
    9.7k
    ali uz jednog kvalitetnog pomoćnika kojeg je sposoban naci vjerujem da bi to bilo toTime

Ako će to biti Goran Vlaović, onda nek nam je Bog svima na pomoći.
  • Time
    1.1k

Možda sam lud,ali npr Čorluka.
  • vlatkomarkovic
    801

Ja samo kažem šta ja znam na temelju njegovog karaktera, ja imam povjerenja u njega i volio bi da dođe. Samo kažem, nema šanse da će pristati na nikakve IOove, da će raditi pptove, izvještavati nekog, objašnjavati... mislim može ostati ceremonijalno da IO mora odobriti, ali će morati odobriti sve. Inače će samo Zvone otići i to momentalno. Zadnji put kada mu se netko oglušio na odluku se autom vozio od Nyona do Zagreba usred noći. Tko zna o čemu je riječ zna, tko ne zna, ne zna...
  • Facke
    5.7k
    Ja vam bum sad rekel nakon kaj sam saznal da je Macia otpal , da bude Giraldi taj. El sam jedine jos za njega cul da je v igre. Eh sad na koga Zajec jos misli nemam pojma.
  • ElDorado
    3.1k
    A taj Leo iz Rome?
  • E46
    1.3k
    samo ne jos jedan neznalica talijan, jedino sarija priznajem od njih.
  • Omake
    7.2k
    Watford je prije i poslije njega baš teški kaos. S njim su igrali dugo u Premier League, uz to igrali i polufinale i finale FA kupa. Pod njim su imali povijesno dobro razdoblje
  • Papastrumf
    15.7k
    Zvonimir Boban će bit novi sportski direktor (nadam se).Dani Olmić

Zvonimir Boban u klub moze doci samo kao Predsjednik. To je sam rekao nekoliko puta.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    može, predsjednik Uprave kao glavni čovjek za sportski sektor, Manenica "degradacija" na mjesto člana Uprave za financije i logistiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.