• Odani Zgd
    359
    Ima li u toj školi nogoneta i jedan trener koji je talentiran,kvalificiran, kompententan da nas povede u ovih zadnjih 8 kola,kao što je Jure Ivanković vodio Hajduka(doduše neslavno),jer ovaj Sandro Perković mi je kao neko mrtvo puhalo....
  • Facke
    5.7k

Zakaj onda trening vodi?! :roll:
  • nemapredaje
    4.8k
    Novi trener će doć jedino ako mu se kaže “nije važno kako ćeš završiti ovu sezonu, shvati to kao pripremu za sljedeću”.

A to nitko od nas u ovom trenutku ne želi.
  • cibona
    4.8k
    Ovi su se potpuno pogubili. Čeka nas još dugih 8 kola...
  • zg041
    320
    odkud to da je smjenjen?neki info?
  • NKDZ86
    3.5k
    faćke odo si se. kak znas da sad vodi?
    novi trener će bit izbor novog sd, koji već ima asa u rukavu. ne tresite se, neka je otišla prevara.
    zbogom mister work hard and must improve. odi negdje drugdje maglu prodavat.
  • Noel
    10.7k

Imam osjećaj da je tu rečenicu cijelo vrijeme imao Cannavaro u glavi. Takve su mu bile izjave, istupi i na kraju krajeva slika momčadi na terenu.
  • Niko1986
    1.2k
    Zakaj onda trening vodi?!Facke

Da pokaže Perkoviću kako da nastavi do kraja sezone.
  • Maximo
    763

Opet neka "insajderska", tipa čistačića je čula Fabia kako plače u WC-u
  • Enco
    200

Nema.
    A nije mi jasno zašto su neki toliko protiv Sandra, zar je Belupo nakon Munchena mjerilo?
    Sigurno da Sandro nije za dugoročno rjesenje, idealan je za prvog B momčadi ili šefa škole.
    Uvjeren sam da je Sandro bolji trener od Fabia i kao takav do kraja sezone može proći.
  • Brusa
    2.8k
    nisu mu još javili valjda :razz:
    Znaš kako se kaže: prevareni muž zadnji sazna!
  • Paggini
    44.8k
    Sandro Perković po ničemu nije kvaliteta za IŠTA u Dinamu
  • Noel
    10.7k
    Prvih 11 Sandra Perkovića:
    Zagorac, Ristovski,Theophil,Galešić,Franjić,Ademi,Mišić,Baturina,Pjaca,Kulenović,Petković.
  • austrijanac
    6.4k

čak ni za bacanje čunjeva po treningu?
  • Maximo
    763

Bez brige...sad će opet članak o vojniku kluba....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.