• dis
    39
    Ma može sad doći i Jürgen Klopp ali dok god će se igrači šetat po terenu i igrat bez odgovornosti i sinergije nema tu pomoći
  • Danko
    1.9k

Tako nekako, mada ni 5. nije nedostižno.
    Gotovo sam siguran da će prvo vratit osijek u život a dalje bumo videli...
  • Infinity
    17.8k
    Mislim da ljudi u klubu nemaju pojma sta rade na sportskom sektoru. Totalno su pogubljeni. Bojim se da ce imenovanje novog trenera to jos jednom dokazati.
  • Noel
    10.6k

Djelim isto razmišljanje ali ovo sa Cannavarom nema smisla. Lik je petorazredni trener. Čovjek igru nema. Jednostavno sve ostalo je mučenje. Više je pitanje kako je netko (Marić) uspio prodat priču ljudima u klubu da je on trener za Dinamo. U ovih 8 kola treba spasit čast i obraz Dinama..
  • masacusec
    5.1k
    Točenje benzina u dieselski motor
  • Paggini
    44.4k
    Ma briga me za Fabia, daleko od toga da je on trener za Dinamo, dokazano već. Pričam o potezu samom po sebi.

Ali ovo bi imalo smisla da izađu sad sa konferencijom gdje kažu "novi SD je Macia, novi trener za kraj ove i iduću sezonu je Riera", onda mogu shvatiti rezon iza ovoga, bolan, oštar potez, ali je prelaz na budućnost.

Ali vjerujem da neće to napraviti, nego će nam trener biti neki jednako kvalitetan trener "dok ne dođe novi SD", dok se ne "konsolidiramo".

Jebemti ovu sezonu
  • Olmic
    4.4k
    Prvi potez novog sd nadam se
  • NitkoBitan
    25.2k
    Manenica: "Macia, what about Fabio?"

Macia: "No bueno."
  • Odani Zgd
    355
    U momčadi sigurno ima baruta,u to sam uvjeren,sad samo da nam je netko,da nas povede, da probamo nešto napravit u ovih zadnjih 8 kola....samo tko,Perković to sigurno nije
  • Noel
    10.6k

Kužim al taj potez je nužan. Shvaćam ga. Mi imamo još 8 kola. Tri derbija. Moramo sačuvat obraz.. Čak ima šanse da dođemo na drugo mjesto. O tituli ne želim razmišljat ali je ostala šansa i za nju..
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Ovaj potez je logičan samo ako Sandro Perković neće voditi momčad do kraja sezone, a strah me da hoće.
  • Olmic
    4.4k
    zasto? Tko bi od trenera htio doci i kakvog smisla ima da sad dode novi trener
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Ovaj potez je logican nebitno tko vodio momcad do kraja. Ja mislim da je ikakvo povjerenje od strane igraca u Fabia izgubljeno. A mi se imamo za sto boriti do kraja sezone.
  • NitkoBitan
    25.2k
    Ja mislim da je ikakvo povjerenje od strane igraca u Fabia izgubljeno.BBB Mataa998

Seatorski klan mice trenera kako njima odgovara, mozda je i u tome problem sto smo klub sa vjerojatno najvise promijenjenih trenera u kratkom vremenu?

Otpor na svaku promjenu, karakteristika starijih, neprilagodljivih ljudi. Tvrdoglavih takoder.
  • Danko
    1.9k
    Logično je ako neki trener sjedne na klupu.
    Ako sjedne perković to meni izgleda ko da smo rekli "evo mi smo odustali, krećemo ponovo kad nađemo sd i trenera."
    Nema predaje? Mah, to je samo slogan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.