• don
    12.1k
    Kvasina je jedini normalan lik koji se pojavljuje u tim tzv podcastima.
  • gledatelj
    792
    Probao dat šansu Kruselju u inkubatoru, ali uz Stjelju se to ne da izdrzat. Toliko naporan i nerealan, boji se ista reć, sve u rukavicama i naravno ulizivanje svima, pa tako i gospodinu Mamiću kako ga zove. Dobro da nije rekao uvaženi.
  • Odani Zgd
    236
    Slažem se,i meni je simpa lik,al on jednostavno nema svoje ja....
  • doubletrouble
    1.3k
    profa mi djeluje kao naivan, dobar likOmake

Ma anđeo. Na dan kada Dinamo gostuje u Rijeci, on i Denis odlaze kod onog klošara Zokija i ostalih u Split na utakmicu Hajduk-Osijek, samo čekam dan kad će se svi međusobno zaprositi
  • ElDorado
    2.8k
    profa je onak posten lik ali puno toga ne kuži i potpuno je neartikuliran
  • Odani Zgd
    236
    Da im nije Kvasine,ne bi imali ni upola pregleda ni komentara....
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Kvasina sve što kaže u podcastu iznese s argumentima, a ipak ga napadaju da je ovakav onakav. S druge strane onaj stari tovar Zoki i argumenti su dva različita pojma, ali on je ljudima kraljina kakve nema. Pored njega onaj Prgavi izgleda kao gospodin, iako i on zna pizdarije pričat, ali ni blizu kao ova budala.
  • Odani Zgd
    236
    Kvasinu isprdavaju najviše zbog Rakitića,jbg tu si je sam kriv.....ona dva tovara neću ni komentirat,ne znaš koji je veće zlo,možda ipak Prgavi,lik mi je arogantan do bola,bole uši kada čujem njegov iritantan glas i otočki naglasak....smeće od čovjeka ukratko
  • Zagi
    9.4k
    Sve to je kod mene, odavno tvrdo zablokirano.
    Kvasinu bi saslušao ali društvo mu je ...
  • ElDorado
    2.8k
    više ne želi nastupat s njima
  • Zagi
    9.4k
    A jel?
    Pametan čovjek. Trebalo mu je ali ovi ipak imaju kakav -takav doseg.
  • Odani Zgd
    236
    Kvasini onda reć da proba otvorit svoj kanal...
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Ne želi samo sa Zokijem. Rekao je da npr. sa Hajdučkom štorijom ili onim Tončijem kaj isto zna gostovat na raznim hajdučkim i hnl podcastima, da s njima dvojicom bi mogao bez problema.
  • Odani Zgd
    236
    Trebao je bit još jedan s njima sinoć lik,ne znam kako se zove,al je imao nekakvih tehničkih problema s uključivanjem.Gledao sam ga jednom,bio je ok,više naginje Kvasini,nego onoj dvojici koji se uvlače blitvarima
  • Zagi
    9.4k
    Onda je i on seronja i hvata tovarske preglede. To mi se ne sluša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.