• Odani Zgd
    229
    Profa ima monolog s Jozinovićem sada u 18:15,ako koga zanima
  • rakurs
    964
    stari svaka ti dala za to praćenje tih podcasta, iako ja konkretno to nikada ne bih mogao. Toliko pesimizma i zatrovanosti prema Dinamu mi je veliki ne, ajde od hajdukovaca, ali kada čujem laži od nekih velikih samoprozvanih dinamovaca onda mi zlo dođe.

Onaj podcast gdje su bili Franja i Lesički čini mi se ogolio je ljusku jednog tipičnog navijača dinama, pljuj po svemu, bilo to zasluženo ili ne.
    Možda mi se još više gade ovi "dinamovci" kao Stjelja, kao dinamovac je, ali će se uvlačiti u šupak svima i kome god treba, samo da pokaže kao neku objektivnost. S druge strane toga nema, ali samo "naši" genijalci to izigravaju. Oni tipični "ne bih imao ništa protiv da i hajduk osvoji, koja bi to ludnica bilaaa ee buraz".

Ja ne kažem da nema razloga za kenjat po ljudima iz kluba pa i širiti neku negativu ako je ona opravdana, ali jako često se truje samo iz nekih njima znanih razloga.

Kad već serem po tim dinamovcima u javnom prostoru, red je da se neke i pohvali, barem prema onom što sam malo upratio. Ljubić apsolutno, poštovanje zaslužuje pa makar samo zbog onog što je napisao kada je branio Dinamo u trenutku kada su ga svi napadali zbog, čini mi se, one utakmice u Puli u prvom dijelu sezone. Ima ih vjerojatno još, ali velim, ne pratim toliko tu scenu, a utvaram si da sam zbog toga još i koliko toliko čist u glavi zbog cijele ove situacije.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Taj lik, Dražen, bio je na Barićevoj listi za izbore prošle godine.
  • Odani Zgd
    229
    To je taj,nikad čuo za njega,tako da ni ne znam dal je bio na listi ili ne....nije srao ništa po klubu ni upravi tada jer smo tada još bili u igri za naslov,znam da ga je Kvasina spominjao još jednom kasnije,jer je od njega saznao za ono gnjusno vrijeđanje Ademija od strane "gospodina"Zorana Talijana u nekom od live-ova...
  • Joksi
    1
    Kvasina je rekao da ne želi s Zokijem Talijanom i nazvao ih je “mitomanima”, prozivaju lika sto je “Bosanac” a sinoć u live-u, 1.4 K ljudi, od toga 1390 tovara… i svi pljuju po njemu…
  • Joksi
    1
    objasni kako lupeta, skupstina broji 60 članova, 25 dolazi s liste “Dinamovo proljeće” a 35 je izbor tadašnjeg predsjednika Barisica, koji su u medjuvremenu postali vise Zajecovi, mada Jure ZOVKO i slični su nepredvidivi…
  • The Undertaker
    7.5k
    Sam kažeš da je ovih 35 birao Barišić a ne Zajec. Znači da lupeta.
    Tko je za koga trenutno u Skupštini i IO nemam pojma ali mislim da bi mogli doznati ubrzo.
  • Joksi
    1
    Ma Ok, ali šta misliš, u nekom hipotetski govoreći sukobu na čiju stranu staju ovih 35, Zajecovu ili Manenicinu?
  • The Undertaker
    7.5k
    U potencijalnom sukobu Zajec - Manenica nije toliko bitno što misle i na čijoj su strani skupštinari već na čiju će stranu stati većina u IO.
  • Joksi
    1
    Nije bas tako, po statutu IO može smijeniti Upravu ali Skupstina može smijeniti IO…
  • The Undertaker
    7.5k
    Koliko ja poznam Statut, skupština može razriješiti IO ali predsjednik imenuje ljude u IO i oni bi trebali biti, u teoriji, lojalni njemu. Sva ljepota našeg Statuta.
    Inače, taj sukob Zajec - Manenica (ako postoji) znači da Zajec nema potrebnu većinu u IO. Ako bi se išlo u smjenu Uprave, sad je vrijeme.
  • Joksi
    1
    to ti kažem u teoriji bi to trebali biti Zajecovi ljudi, nije Kvasina bas glup i naivan i ima dosta dobre informacije iz kluba, kako to je pitanje… na stranu to… govori ispravno
  • The Undertaker
    7.5k
    "Problem" je što većinu u Skupštini I u IO imaju ljudi koje je tamo stavio Barišić. Tko zna što oni misle o svemu i kako bi glasovali? Ja vjerujem da bi i tu bilo podjela ako bi do toga došlo.
  • LM1995
    2k
    ima li Zeko potrebnu većinu u Skupštini kako bi vodio klub mimo DP, odnosno, konkretno, da li ima podršku u Skupštini ako odluči smjeniti Upravu i ''neposlušne'' članove IO.The Undertaker

nije toliko bitno što misle i na čijoj su strani skupštinari već na čiju će stranu stati većina u IOThe Undertaker
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Miho s Tribine ostavlja Dinamu minimalno 20% šanse za osvajanje naslova. Kaže da ne bi bio nikakav šok da Hajduk u sljedeće 3 utakmice uzme samo 3 boda, a onda nakon toga slijedi serija derbija. Moje mišljenje je isto na tragu nečeg sličnog. Svi su loši i nema predaje sve dok matematički nije gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.