• Odani Zgd
    236
    S ovim trenerom sigurno nemamo šanse....da je netko drugi možda.Ovaj je gotov
  • Nousername
    788
    Hahahhahaha opet je trener kriv,a igraci sto igraju ko picke(ispricavam se na izrazu ali tako je) gdje im svaka ekipa moze uvalit po dva gola minimalno svaki tekmu to nista.
  • IvanKupres
    20

Da, ali igrače ne možeš smjeniti u travnju, a trenera možeš. S Cannavom teško.

Ovo je zanimljiva inormacija da Sopić ima klauzulu za odlazak ak ga Dinamo pozove, al da li novi SD ima vremena pohvatat ovaj naš lokalni kontekst, i da shvati tko je i što je Sopić, ili Tomić ili ko god. Vjerujem da će imat par neslužbenih razgovora sa sunarodnjakom Garciom.
  • IvanKupres
    20
    Taj lik Prgavi Podcast nije zdrav, više mi ga je žao nego što mi je mrzak. Iritantan je i svim tim ostalim tovarima, najjače je kad dođe "HEJ HE SAD JA PRIČAM", ono ko neko autistično dijete koje ne dobiva pažnju. A jbg ima nas svakakvih.
  • Nousername
    788
    Da, ali igrače ne možeš smjeniti u travnju, a trenera možešIvanKupres

Pa bi zato trebali mjenjat trenera svaka dva mjeseca i placat im velike otkupnine.Stvarno pametan potez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.