• modri-kibic
    287

Kako će tek na ljeto goriti tema Transferi-rasprave
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kako će tek na ljeto goriti tema Transferi-raspravemodri-kibic

Mislis vrtit cemo u krug par imena sve dok se ne potpise plan B 2 dana prije kraja roka
  • ElDorado
    2.8k
    https://www.index.hr/sport/clanak/hoce-li-dinamo-dati-otkaz-cannavaru-evo-sto-se-dogadja/2659149.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Evo meni je ovo baš ok. Nek procijeni onaj koji će biti nadležan za struku. Ali dajte ga već jednom.
  • Patak
    3.2k
    Bjelica je bio u Speziji 2013/2014 kad je tamo bio Oršić, a Petković je u to vrijeme igrao u Cataniji u istoj ligi, Serie B, pa ih je Bjelica dobro skautirao. Došli su u Dinamo 2018 kad i Bjelica. Došao je te godine i Kadzior kojeg je Bjelica takiđer trenirao u Poljskoj a i Leovac kojeg je trenirao u Austriji.

Dakle, doveo je ili predložio dovođenje dva top igrača koji su bili igrali u nižim ligama i to za smiješne novce. Takav čovjek nam treba zvao se on Bjelica ili nekako drugačije.
  • Odani Zgd
    229
    Iako je i moj ljubimac i žao mi je što je otišao/otjeran,nije realno da dođe po treći put...trnci prolaze kad se sjetim 2018/2019,gazili sve pred sobom,atmosfera oko kluba bila top,da ne govorim koliko je podignuo vrijednost igračima,navijači,ma sve naj naj.....neka lijepa vremena nažalost
  • jp23
    3.1k
    Kadzior kojeg je Bjelica takiđer trenirao u PoljskojPatak

Mali ispravak netočna navoda, njega nije Bjelica trenirao u Poljskoj jer u to doba dok je Bjelica bio u Lechu, Kadzior je bio u Wigry Suwalkiju, pa potom u Gornik Zabrzeu.
  • danguba
    4
    ako se ne varam i Dilaver je njegov ex-igrač bio prije dolaska u dinamo..
  • Odani Zgd
    229
    Leovac je bio njegov igrač u Austriji Beč kada su nas izbacili....
  • Mihaljević
    12.3k
    Dinamo nema skauting (a ni nece ga skoro posto te pozicije sluze za uhljebljivanje)Jaro

To je najveća smrt svih uprava u povijesti Dinama. Na toj poziciji trebaju biti ozbiljnji ljudi, a ne ekipica koja se okupi da ide na izlet u Sloveniju.
  • Noel
    10k
    U svojoj prvoj sezoni u Fiorentini, Eduardo Macia je potpisao gotovo 20 igrača za izgradnju nove momčadi. Cuadrado , Gonzalo Rodriguez, Stefan Savić , Giuseppe Rossi ili Alberto Aquilani bili su jedni od igrača koji su stigli u klub. Momčad je završila na 4. mjestu, kvalificirajući se za UEFA Europsku ligu. U svojoj drugoj sezoni u klubu ponovno je postigao ciljeve, kvalificirajući se za UEFA Europa ligu nakon što je ponovno završio na 4. mjestu i potpisao ugovor s igračima kao što su Joaquin , Josip Iličić i Mario Gómez .

Eduardo je napustio Fiorentinu u travnju 2015. kada je momčad bila pozicionirana na 6. mjestu, neposredno prije igranja polufinala UEFA Europske lige protiv Seville FC.
  • Olmic
    4.3k
    sam kaj tu nece imat novaca za 5 igraca
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Jel ovo tvoje nabrajanje njegovog CV-a neki znak oko objave novog SD-a? :eyes:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Da, pretjerujemo s ocekivanjima osim ako ne mislimo krenut placati igrace par milijuna eura
  • Zagi
    9.4k
    ako ne mislimo krenut placati igrace par milijuna euraBornaPŽ1986

Ne trebaju ovoj momčadi igrači od 5+m eura da bude bolja. Treba joj plan.
    Sa odmakom, poprilično je jasno da bi bili dosta jači da smo uzeli Selahija. A Lindon ne košta ni 1m.

To je samo primjer.
  • Odani Zgd
    229
    Koliki buđet realno možemo očekivat ako ćemo ići u totalni remont na ljeto...tu mislim i na raskide nekih ugovora ako će ih biti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.