• ElDorado
    2.8k
    Znači Barišićevi su u znatnom broju odustali. Sad na skupštinu dolaz cca 53 skupštinara. Barić je imao svoju listu otkud ti da ja bio na listi DPa? I nije u skupštini. Znači u najgorem slučaju je pat pozicija, ali 1000 % Zeko ne bi išao protiv DPa jer niti ima snage niti volje za to niti bi to imalo ikakvog smisla. Ja čak mislim, a mislio sam to i odmah nakon izbora, da će se Zeko u jednom trenutku povući prije svega iz osobnih razloga.
  • Brusa
    2.6k
    da, Krešimir
  • ElDorado
    2.8k
    Sori onda. Da bio je na listi DP ali jbga naravno da su nezadovoljni ko i svi mi. Ali da su opet izbori opet bi glasao za njih pa vjerujem vjerojatno i većina nas ovdje.
  • pencilneck
    769
    Tko ti kaže da je tih 25 zicer? A koliko je Barišićevih u Skupštini?The Undertaker

Kvasina je izjavio da je Zeko birao ovih 35 u Skupštini, a da je preostalih 25 s liste Dinamovo proljeće. Potpuno je promašio i pobrkao lončiće.
  • ElDorado
    2.8k
    kad bubne ovak nešto onda čovjek fakat počne sumnjat u sve kaj priča jer mu izgleda ništa ali baš ništa nije jasno
  • The Undertaker
    7.5k
    Kvasina je izjavio da je Zeko birao ovih 35 u Skupštinpencilneck

Iz ovoga se vidi da lupeta ali je točno da se trenutno zapravo ne zna ima li Zeko potrebnu većinu u Skupštini kako bi vodio klub mimo DP, odnosno, konkretno, da li ima podršku u Skupštini ako odluči smjeniti Upravu i ''neposlušne'' članove IO.
  • Enco
    165

A tko su neposlušni članovi IO, a koji su uz njega, zna li netko?
  • emreli21
    238
    Realno, Zajec ne razumije ni Statut ni svoje ovlasti. Vjerojatno ni sam ne zna koga on uopće može smijeniti. Pa ako dođe do takvih borbi i smjena, da Zajec povuče neke poteze, znači da to neće raditi on, nego netko tko mu čuva leđa. A onda će postati jasno tko je na čijoj strani u tim unutrašnjim borbama.
  • The Undertaker
    7.5k
    Zajec ne razumije ni Statut ni svoje ovlastiemreli21

Naivno bi bilo razmišljati da su se njegova biografija, izbori u kojima je sudjelovao, njegov ugovor u kojem je definiran opseg poslova koji je radio, ljudi koje je povukao u klub i izjave koje je davao dogodili slučajno.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Ovo tovarsko orgijanje u komentarima ispod Denisovog podcasta je bolesno. Izasli iz misjih rupa mitomani.
  • ElDorado
    2.8k
    Dosta razuman i otvoren Krznar u podcastu vecernjaka
  • Odani Zgd
    236
    Orgijanje je kada pročitaš najviše radi Kvasine,lik ih ne jebe živu silu,tako i treba.Iskreno i Denis i Profa su me razočarali,podilaze im padaju pod njihov utjecaj.....al zato Kvasina ne vadi mitomanima
  • Omake
    6.9k
    profa mi djeluje kao naivan, dobar lik. Možda griješim. O Denisu imam izrazito nisko mišljenje, koje je iz dana u dan gore.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Slažem se. Odkad su im redovni podcasti s onim Zokijem, Prgavim i ostalom mitomanskom ekipom odjednom više nema kontriranja u raspravama nego samo kimanje glavom na sve kaj mitomani kažu. Kvasini svaka čast kaj nije pao pod magareći utjecaj. Nije onaj Zoki bio ni lud kad je u jednom podcastu rekao da mu se Denis od cijele te ekipe Dinamovih youtubera čini kao onaj kojeg bi najlakše pretvorio u navijača Hajduka. Profa mi je ok, ali i on zna nekad kad raspravlja u podcastu s mitomanima zauzet stav "sori, ne bi se štel mešat".
    Veli jedan magareći komentar ispod jučerašnjeg Denisovog podcasta da je Ajax koji je izbacio Hajduka bio ono što je Manchester City danas. Rugaju se našem KVG-u, a oni do tog famoznog četvrtfinala došli preko Benfice, Steaue i Anderlechta. Još Denis jučer u videu krenuo to opravdavat argumentom "pa znate Benfica je tad bila jaka, Steaua je par godina ranije osvojila tu ligu prvaka". Al fala Bogu Rile ga je lijepo poklopio rekavši da ta Steaua s kojom je Hajduk igrao nema veze s onom koja je osvojila LP ni po igračima ni po ičemu. Tad je ovaj zašutio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.