• Jos-Optimus
    4.9k
    a i to što kažeš
  • pencilneck
    769
    Svaki put kad netko u javnom prostoru spomene tezu 'Možemo preuzelo Dinamo' budite sigurni da iza stoga na ovaj ili onaj način stoji Ivica Lovrić. Balkan Deda nije ništa drugo nego običan plaćenik koji na svemu tome dobro zarađuje.
  • ElDorado
    2.8k
    Danas Krušelj u podcastu. Šta će taj nasrati.
  • ElDorado
    2.8k
    Gledao Krušelja. Dakle ovaj Stjelja je ne samo glupan i idiot nego neznalica, ignorant, narcisoidni poremeceni tenkre. Nemres glupanu objasnit da je glup jer je preglup da shvati da je glup. Krušelj je bio uglavnom ok kad je mogao doći do riječi.
  • pencilneck
    769
    Kakvo podilaženje Mamiću i Antoliću od strane Stjelje. Degutantno...
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Veli Kvasina kod Denisa u podcastu da je Sopić navodno stvarno stavio nekakvu klauzulu s kojom se ukoliko ga Dinamo zove na kraju sezone, može doći bez odštete. Svaka mu čast ako je to istina. Nisam prije bio oduševljen kad ga se spominjalo u kontekstu trenera Dinama,ali s ovim potezom (ako je istina) čovjek pokazuje koliki je Dinamovac i koliko bi napravio sve u svojoj moći da Dinamo odvede do rezultatskih visina. Kada Talijanski maneken konačno ode, bez razmišljanja bih htio vidjeti Sopu na klupi ako je ikako moguće.
    Također su u podcastu bili Profa sa Podcasta 8 24 i Marijan Rastić Rile. Kaže Rile da bi on bio jako zadovoljan da Goran Tomić bude novi trener. Još je rekao nešto u stilu "ako trener mora biti dinamovac, on je taj". Ne znam jesam li krivo čuo, ali to mi je novost ako je istina. Ne bih po ničemu rekao da je Tomić Dinamovac. Odlično ako je. Ja osobno ne bih bio JAKO zadoovoljan, ali ne bih to smatrao lošim dovođenjem. Čovjek kao i Sopa ima puno bolje kompetencije za vodit Dinamo nego Gospon Zlatna lopta.
  • don
    12.1k
    i sa Sopićem i Tomićem bi tema "Novi trener Dinama" bila aktualna već u 9. misecu.
  • Odani Zgd
    236
    A i taj Rile je nekakav pacijent izgleda,gledao podcast i lik izjavi da bi Antolića ponovo u klubu....
  • ElDorado
    2.8k
    Rile veli ne vjerujem u demokraciju i treba klub privatizirati. Pacijent. Općenito su lupali uzduž i poprijeko i uopće ne barataju činjenicama ili ih ne razumiju. Čak me i Kvasina razočarao kad je počeo laprdati da Zeko ima većinu u skupštini a ne DP?! I da je Cannavaro u Kini igrao tranzicijski nogomet?! Puno priče a malo pametnoga.
  • The Undertaker
    7.5k
    Čak me i Kvasina razočarao kad je počeo laprdati da Zeko ima većinu u skupštini a ne DP?!ElDorado

Lako moguće (čak i vjerovatno) da ima.
  • ElDorado
    2.8k
    Kak može imati kad je 25 ljudi iz DPa zicer
  • The Undertaker
    7.5k
    Tko ti kaže da je tih 25 zicer? A koliko je Barišićevih u Skupštini?
  • Brusa
    2.6k
    ništa nije zicer... I Barišić je mislio da je zicer, pa eto...
    A 25 ti je manjina.
    A g. Barić npr., ako se dobro sjećam (ako nije duboke isprike) ,koji je bio na listi DP-a je npr. bio jako ogorčen nakon otkaza Bjelici i svašta pisao po društvenim mrežama...
  • Droljo
    14.3k
    BarićBrusa

Otto maximale junior? Jel nije on bio na drugoj listi?
  • jp23
    3.1k
    Mislim da se referira na Krešimira Barića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.