• Juznjak
    4.2k
    7-BF5-D43-A-A4-B6-4-B8-C-8-A9-C-C11871-FEFE42.jpg

Ne savjetujem slaganje nakon poraza, ne znam kad sam se s nečim ovako namučio, a živci su ionako na rubu :rofl:
    Najradije bih još jedne kupio jer ovdje ima par sitnica koje nisu savršene pa da vidim mogu li složit da svaki detalj bude kako je i zamišljeno.
  • mlinchica
    2.7k
    Ja sam si jučer ujutro baš otišla po puzzle pa ću kao danas, polako, mirna nedjelja… aha Znači stoje mi tu i ne mogu krenuti :lol:
    Mislim da ću pričekat sa slaganjem do godišnjeg
  • Droljo
    14.3k
    Ova naša drlja od stadiona izgleda super ovak na maketi :lol:
  • NKDZ86
    3.3k
    ovog mrt.. Puhala treba nogirat, nije sposoban otvoriti veći shop i napraviti majicu...nek ode natrag vegetu prodavat, za ovaj posao nije.
    ..pa evo bbb su odradili bolji i veći posao od njega ,sramota za naš klub da navijači bolje rade od plaćenog čovjeka u najboljem hrvatskom klubu.
  • Paggini
    42.9k
    Ma svima otkaz
  • Baltazar
    651
    Pa kolko vidim danas je “novi” shop pusten u produkciju… krenulo je ;)
  • Paggini
    42.9k
    Jel moguće da su pustili shop?

I to nakon katastrofe u Puli, mazanje očiju???
  • NVKOD
    4k
    Novi webshop je sigurno distrakcija od imenovanja SD-a!

Šalu na stranu, webshop izgleda odlično!

Moderan dizajn +
    Mogućnost popusta za članove i bodovi za loyalty +
    Proširen asortiman (lopte, satovi, zastave, sjedalice ...) +
    Golmanski dresovi (@Marley napokon došla na svoje :grin: ) +

Definitivno webshop dostojan kluba kao Dinamo.
  • jedan u nizu
    12.5k
    Jel moguće da su pustili shop?

I to nakon katastrofe u Puli, mazanje očiju???
    Paggini

Imamo clanove
    imamo shopove
    imamo followere
    sto daju lajkove ...
  • Crusades
    15.5k
    Kao slučajno su ga danas pustili jel
  • NitkoBitan
    24.8k
    PREZADOVOLJAN SAM!

Izbacite vise gornji dio trening kompleta, odnosno tamnoplavu trening majicu :groan:
    Lito ide mala, gym ovo ono, pa setnjica kvartom... dopustite mi da promoviram klub!
  • Brusa
    2.6k
    Samo zašto su uzeli Nikolu Vlašića za modela?? :razz:
  • mlinchica
    2.7k
    Šaljite nam pusheve za svaku novu stvar koja uleti u asortiman, newslettere na mail.. obavijestite me da je stigla nova roba :wink:
  • mlinchica
    2.7k
    Golmanski dresovi (@Marley napokon došla na svoje :grin: ) +NVKOD

I još ima i ženski model :blush:
    @Marley ak ne upikneš bar štucne golmanske, da te griju u hladnim zimskim noćima, nisi niš napravila
  • NitkoBitan
    24.8k
    Kad udes u sekciju "dodaci" vidis da zapravo imamo cuda i cudesa. Kod starog web shopa je bilo gotovo nemoguce nac neke stvari (jedno vrijeme salove nisam mogao nac a sve sam prekopao). Dok nisi usao na link koji je poslao netko na Zoni ne bi ni znao da ta stvar postoji. Naravno da uvijek ima mjesta za napredak i prosirenje asortimana a posebno u dijelu sa sportskim sponzorom, odnosno klupskom opremom.

Sve ove stvari nikako ne mogu stat u ove male shopove od <100m2. Jedan Millwall na stadionu ima shop koji je mozda veci od 3 nasa zajedno i jos pored toga neke kucice odmah do stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.