• Paggini
    42.9k
    zašto ne može kad se nešto pušta u javnost biti odma tip top kako treba? bez dorađivanja kasnije i sličnih stvari.fakin

Pa kao sto sam ti napisao, web stranica je živo biće, koje se razvija, nadograđuje kroz vrijeme.

ako netko kritizira (normalno) valjda mu je stalo do toga nečegafakin

Tvoja kritika "sta odma nije sve sređeno" nije kritika nego jebeno kenjanje samo da se kenja. Webstranice se nadograđuju, što je najnormalnija stvar, ali ti dođeš sa "sta to odma nije gotovo".

Ovako je youtube izgledao kad je izašao:

https://f4.bcbits.com/img/a1422582922_10.jpg

Zašto taj Youtube odma nije izašao završen????

Ovo je primjer konkretne kritike, gdje je osoba dala svoj dojam i iskustvo pregledavanja shopa, kritika prema kojoj se shop može nadogradit.

Iskustvo je generalno loše, baneri preveliki, prevelik fokus na personalizaciju prema igračima (koji dolaze i odlaze).
    Ima tu još dosta sitnica kojima se može poboljšati ux,
    NORTE

Adidasa da smo im zadnja rupa na svirali, a sad vidim kod ovih da nismo nešto puno bolji?Nolifer

Isti tretman bi imali i imali smo kod adidasa, za puno manje para, genericne dresove koje nosi pola Europe. Zasto bi isli njima?
  • NitkoBitan
    24.8k
    tipa na razini fan shopa u Areni. Dakle, manje nego na stadionu, vise nego u Ilici.Papastrumf

Iznenadujuce za danasnje digitalno doba. Ocekivao sam da ce webshop mozda i nadmasit ukupnu prodaju u fan shopovima, ocito je nemogucnost koristenja clanskog popusta online uzelo maha. Sad ocekujem promjenu, pogotovo zbog novog web shopa (i naravno mogucnosti koristenja clanskog popusta).
  • Nolifer
    10.3k
    Isti tretman bi imali i imali smo kod adidasa, za puno manje para, genericne dresove koje nosi pola Europe. Zasto bi isli njima?Paggini

Barem nismo imali zeleni grb kao sada, ne znam dal je Dinamo ikad poznatiji po tom grbu, osim sad...

Osim šta su nas oni plaćali, kaj su bolje donijeli nego Adidas?

Evo sad papa veli da im nije stalo do nas uopće...
  • Paggini
    42.9k
    Osim šta su nas oni plaćali, kaj su bolje donijeli nego Adidas?Nolifer

Donijeli su nam 6 milijuna eura vise, jedinstvene dresove, a i s njima nismo na dosta garnitura imali taj famozni grb sa sahovnicom.

Jednako ih je bolio kurac za nas kao Castore, ali su davali gro manje para i imali smo dresove kao svaka šuša u Europi, pa ne vidim stvarno argument da se vratimo njima.

Ako je tebi bitnije da ti nosiš majicu sa šahovnicom i ADIDASOM prije 6 milijuna eura koje klub uprihodi više od sponzorstva, ne znam sta da ti kazem
  • Papastrumf
    15.3k

Ne znam nista o tome…
  • Nolifer
    10.3k

Pa nisam ni rekao da se vratimo k njima,

ovo sa šahovnicom i milijonima isto nema mi smisla nekog.

Pitao sam, da se raskine ugovor s Castoreom i pređe na nekog boljeg,

a Adidas mi je poslužio samo kao primjer nekog kog smo imali prije.
  • Thor
    69
    Cak i sama ponuda artikla je mozda i manje bitna od same strukture vizualizacije aplikacije i uredjenje izbornika i fukcije izbornika i podizbornika i fotografija. Artikli se mogu nadodavati. Ali vizualno i funkionalno izgleda da ne velim lose,nego nedovoljno dobro. Ovo za sada izgleda kao neki studenski rad a ne profi uradak. Kao daj sta das sad kako je,je a ne kao gotov strukturiran proizvod. Sorry.
  • Toot
    107
    Barem nismo imali zeleni grbNolifer

jesmo

temp-Image-KSYZb-Z.avif
  • Paggini
    42.9k
    fukcije izbornika i podizbornika i fotografija.Thor

Funkcije izbornika su mi cak i ok, rekao bih.

Desktop verzija mi je vizualno previse zagušena i na sve strane, pogotovo homepage, ko što je Norte spomenuo, a na mobu su mi fotke artikla prepreprevelike.

Dodatna primjedba, što je vjerojatno i problem druge prirode - ali neki artikli imaju modele, neki nemaju i to baš je kao šaka u oko, ali dobro.

Potencijalno bi bilo dobro razmisliti i o mogucnosti dodavanja skrolanja slika artikla bez da se udje u stranicu artikla.

Ali u odnosu na prijasnji webshop, ovo je nebo i zemlja, napokon da je normalan i smislen.
  • Nolifer
    10.3k

Valjda sam ga tolko bio potisnuo, da sam ga i zaboravio, hvala na podsjetniku. Dobro jesmo, ali ovakav kao što je ovaj trenutno na trening i službenoj odjeći mi je kriminal iskreno. Ne znam, ukusi su različiti, ali jednostavno to mi nije ok i nemrem si pomoć.
  • Thor
    69
    slazem se da je bolji od starog ali nije to, to jos uvijek. Mislim da bi trebalo teziti izvrsnosti i ne se zadovoljiti prosjecnim. Ovo bi mi vise imalo smisla kao neka radna verzija pa cu to tako gledati. Nadam se da ce se nadograditi i poboljsati u skorije vrijeme.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Ebe mi se kako web shop izgleda estetski (sam da ne izgleda totalno amaterski), nije zgodna zenska ili dobar auto. Samo da je funkcionalan i praktican, i naravno ispunjen artiklima.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    moram pohvaliti novi web shop, ali mi nije jasno kako i dalje nema u ponudi onih trening majici sa normalnim grbom nego samo sa zelenim?
  • din
    743
    Preporuka da se na mobilnoj verziji postavi 2 proizvoda po redu, ovako kad je samo 1, nezgodno je i ima puno skrolanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.