• Marley
    3.6k
    ma muz bi bio odusevljen!
    Kao, nije dovoljno sto Nevu cijeli travanj gleda na kalendaru... Sad jos da se i oblacim u njega :lol: :lol: :lol:
  • masacusec
    5k
    Hoće li biti majica prvaci 2024./25.?
  • ZgDLions
    924

To sam i ja pomislio nakon Istre, nije netko valjda već naručio dizajn i majice za naslov.
    Web dobar, ali ima tu još puno artikala za napraviti i omogučiti da trošimo lovu.
    Mora to puno bolje i raznovrsnije.
  • Stara garda
    59
    Pohvale za novi web shop, puno bolji u odnosu na prethodni!
  • Neron53
    1.4k

Pa zasto ne....Oni dolje se prave blesavi godinama...zasto mi nebi par dana :)
  • Thor
    66
    Novi web shop je definitivno korak naprijed u odnosu na stari. No to to jos uvijek nije niti po vizalizaciji niti po funkcionalnosti ni po sadrzaju na razini ozbiljnih,modernih shopova kakav bi ozbiljan klub kao dinamo trebao imati. Sucelje i koristenje je kao za web shop prodaje kuhinjskog pribora a ne najveceg nigometnog kluba u RH. Ponuda artikala je nesto,mrvicu veca ali su artikli izmjesani po izbornicima a koristenje korak unazad iz aplikacije dinama nije moguca nego ako hoces nazat na artikle nakon kaj si jednig pogledal, moras opet na glavni izbornik. Ponuda glavnog dobavljaca opreme je i dalje opskurdna. Prevladava ponuda iz lige prvaka tj artikli koji nisu originalni dinamovi. Ok,sad ce netko rec da se..m i da trazim dlaku u jajetu ali to je dobronamjerna kritika da se ako se moze poboljsa. Nije to po meni adekvatna razina za sada. Mozda se u buducnosti,doradi pa ce biti bolji.
  • Papastrumf
    15.2k
    Koliko sam cuo, ovo nije finalna verzija. Shop ce se doradjivati i dodavati nove opcije.
    Artikli su druga stvar. Nemojte se nadati necemu od Castorea jer oni ocito nisu zainteresirani za nesto vise.
    Dinamo treba raditi na svojim stvarima, nesto kao sto je d stik kolekcija.

Po najavama, do 9. mjeseca bi trebalo stici novih blizu 150 artikala. Nesto prije, nesto kasnije.
  • fakin
    183
    ali ajmo iskreno, klub s tolikim novcima koliko ima Dinamo da ne može u par mjeseci nekome platiti da napravi vrhunski web shop bez ikakvih dodatnih dorađivanja i opcija. pa kako?
  • Paggini
    42.9k

Pa dobro, reci mi, što želiš od shopa da ovaj shop nema? Dorada ima i uvijek ih bude kad se izbaci prva verzija jer UX, UI se nadograduje prema feedbacku korisnika i data koju skupiš.

Ovo je napokon smisleno, pregledno, korisno, plus opcija da se kupuje sa članskom je bogomdana.

Dodatne artikle će se ubacivati kako se budu radili.

Jebote jel može ovaj kkub NEŠTO napraviti da se ne nasere ekipa sa "sramota da ovakav klub ima ovako nešto" komentarima.
  • NORTE
    14.5k
    +
    Uveden je online članski popust, ubačeno dosta novih artikala, model solidna mačka.

-
    Iskustvo je generalno loše, baneri preveliki, prevelik fokus na personalizaciju prema igračima (koji dolaze i odlaze).
    Ima tu još dosta sitnica kojima se može poboljšati ux, sve u svemu ocjena 2.9/5.
  • NitkoBitan
    24.8k
    @Papastrumf imam pitanje koje me zanima ako nije tajna. Koji je odnos prihoda fan shopovi/web shop?
  • fakin
    183
    referirao sam se na post pape koji je rekao da će se to još dograđivati i dodavati neke opcije.

zašto ne može kad se nešto pušta u javnost biti odma tip top kako treba? bez dorađivanja kasnije i sličnih stvari.

zašto misliš da je kritika sranje? ako netko kritizira (normalno) valjda mu je stalo do toga nečega, da ga nije stalo ni briga ne bi riječ rekao. tako da ne bi ovo nazvao "stalno netko nešto sere".
  • Nolifer
    10.3k
    Nemojte se nadati necemu od Castorea jer oni ocito nisu zainteresirani za nesto vise.Papastrumf

Ako oni nisu zainteresirani za nešto više, jel se može raskinut onda taj ugovor i preći na nekog boljeg i kvalitetnijeg, koji ćete više cijeniti, jer bile su priče npr, kod Adidasa da smo im zadnja rupa na svirali, a sad vidim kod ovih da nismo nešto puno bolji?
  • Baltazar
    651

Aj ti nama rađe reci nesto o cetvrtoj garnituri dresa :)
  • Papastrumf
    15.2k

Ako dobro pamtim, tipa na razini fan shopa u Areni. Dakle, manje nego na stadionu, vise nego u Ilici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.