• Crusades
    15.5k
    Tjeraj ih u drugu ligu.

Protiv nas samo igraju i onda im eurogolovi ulaze.
  • Jima
    20
    Inače bi bili zadnji
  • Miro Vugrinec
    7.7k
    Da smo pravi ove godine i da smo ekipu poput Osijeka pobjedili tri put Osijek bi bio na 24 boda sto znaci posljednja momčad lige. A mi bi samo s tim boljim rezultatima protiv Osijeka mimo ostalih tekmi imali 8 bodova vise i bili na diobi prvog mjesta
  • NitkoBitan
    24.8k
    S kojom voljom igraju igraci Sibenika koji nisu dobili placu par mjeseci, jos i bojkotirali klupske treninge ovaj tjedan te si sami iznajmili teren za treniranje.

I onda to usporedis sa nasim najplacenijim mezimcima koji na prvo malo kasnjenje neke premijice idu cvilit u klupske prostorije.
  • Noel
    10k
    Tužno i jadno je da mi u ovakvom HNLu nismo na +10 trenutno. Teško susramlje.
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Svaka čast Šibeniku. Bez plati, bez struje, vode, bez ičega, čistog i hrabrog srca protiv svakog.

Inače ovaj Osijek je jedina veća taraba i raspašo od nas, kakav raspad i krš od ekipe, inače animozitetom, tovari su mi na prvom mjestu(ne računajući srbadiju), al isto kao i što Šibenčani prvenstveno ne vole tovare pod razno, tako meni i ovaj Osijek, Kohorta i sve vezano za taj klub,grad i navijače svakik danom sve više se gade i sve su odvratniji, baš nakupina ljigavaca pod opaskom nekog "Lokalpatriotizma" i " vesele šokadije"...

Tjeraj tu čergu u drugu ligu, dajte nam prave Slavonce Ultrase i Cibaliju nazad.
  • Odani Zgd
    235
    Imate kakav info da nas malo razveselite?Možemo li se nadati uskoro bilo kakvim vjestima iz kluba,bilo na temu sportskog direktora ili nečega drugoga....Lijep pozdrav
  • IceMan
    2.7k
    Šarani, uz eventualni današnji poraz mogu završiti u borbi za opstanak.

Još tragikomičnije je to da mi imamo samo 15 bodova više.
  • NB86
    16.3k
    Ide 3 0 hahaha
  • DrawTube
    6.6k
    Santini profesionalac
  • Kruno
    763
    3-0 Idemo Sibenik. Samo da se Osijek na nama ne iskali.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Neću im se rugati jer već vidim kako u subotu na Maksimiru neki novi Osijekov anonimus zabija kandidata za gol sezone...
  • Krizy
    54.3k
    Skor Osijeka u 2025.:
    2-2-8, dvije pobjede protiv Dinama.

U zadnjih 20 utakmica imaju 5 pobjeda, od toga 3 protiv Dinama.
  • NB86
    16.3k
    Sta su muda i svlacionica, 4 mjeseca bez placa, bez struje i vode, ne treniraju jer strajkaju klub, izađu na teren i pojedu osijeka, one nase pickice hodaju po terenu a primaju milijune
  • Paggini
    42.9k
    Samo da se Osijek na nama ne iskali.Kruno

Kakvo iskaljivanje i nas i njih, bit ce derbi della impotencija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.