• DiddyGuela
    3.1k
    E jbg, da Biscan nije citao zonu, Fruk bi sada rasturao u Dinamu.

Inace ovo sto je Fruk u Rijeci, to je baturina trebao biti u Dinamu. Nositelj kvalitete, match winner a ne uhljeb.
  • Boysica
    732
    I ja sam htjjela napisat na dinamo forumu navijam za Rijeku da mi je to ko rekao prije 4 mj rekla bi mu da je za vrapce
  • Zagreb1992
    2.2k

Meni samo nije jasno kako navijači Dinama mogu navijati za Rijeku dok nam klub još uvijek nije ispao iz utrke za naslov ?
  • rioda
    7.8k
    Goričan i Sigali propuštaju Poljud
  • don
    12.1k
    reć ćemo da su bili loši zbog užasnog terena.

bitna pobjeda.
  • dinamo u srcu
    2k
    To ti je tako... tovari imaju Livaju, Rijeka ima Fruka, a mi imamo... pa nikogaBlueshadow86

A mi imamo Kangu, samo čekamo da ga krene...
  • Noel
    10k

Baturina je u svojoj glavi uvjeren da je on taj. Ali na terenu cijelu sezonu nije. Izgleda ko kakav "senator" koji je pred kraj karijere. Utakmica protiv Monaca je izuzetak.
  • DiddyGuela
    3.1k

I ja sam u svojoj glavi uvjeren da mogu karat Scarlett Johansson
  • Blueshadow86
    2.9k
    Fruk ide za 6, 7 milijuna van. Zasluženo. To su za Rijeku jako ozbiljni novci.
  • dinamo u srcu
    2k
    Bit će zanimljivo zadnje kolo Sibenik vs Hajduk ako Šibenčanima trebala pobjeda za ostanak u ligi, a tovarima pobjeda za naslov.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Bilo bi urnebesno da Šibenik mazne šarane danas. Čak me ne bi ni čudilo da se to desi. :rofl:
    Al onda im u idućem kolu dolaze k nama, barem da protiv nekog imaju pobjedu. :roll:
  • Carrasco
    5.8k
    To su za Rijeku jako ozbiljni novci.Blueshadow86

Pola ide Fiorentini. Teško im bilo platiti odštetu od 300 tisuća eura pa su dogovorili 50-50 od idućeg transfera
  • Omake
    6.9k
    kada može Colin Jost, možeš i ti. Virujem u te!
  • Brusa
    2.6k
    Gledam tablicu...svako kolo trebamo nadoknaditi 1 bod. Plus još 1... :eyes:
    Stoji da igrači nisu na razini, ali je trener potpuni neznalica i bezveznjak.
    E sad bi bilo vrijeme za nekog jokera iz rukava, nešto skroz ludo i što na prvu izgleda idijotski, ali kako bi Jim Carrey rekao u Glup i gluplji: “So You're Telling Me There's A Chance”....
  • ZgDLions
    925
    Ono kad mislis ziher je ovo kolo kad smanjujemo zaostatak i radimo dodatni pritisak na Hajduk i Rijeku, nisu im lagane tekme, moraju kiksati i jedini koji ne da nisu osvojili sva tri, nego se i propisno osramotili smo mi.
    Jos Fabio dobro detektira problem da nismo dobri u gostima i da taj segment moramo popraviti.
    :cry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.