• Paggini
    52k
    Nazovite me ludim, nazovite me sumanutim, ali možda bi se moglo iskoristiti ovo kidanje koljena Matkovića i raspad u njihovom klubu da se mali dovede za neku diskontnu cijenu.

Meni se on strašno sviđa kao igrač i mislim da bi mogao biti jako solidan u Dinamu, a ako je cijena fkt ok, vrijedi riskirati s njegovim koljenom i razvojem
  • ShanKu
    1.6k
    Ne gledam tekmu, kakav nam je golman Filipović danas?
  • Olmic
    4.7k
    veca je ponuda kockarnica ako nista drugo u Zg on je za ziher
  • BBB Sibenik
    5.8k
    ja tvrdim da je to klasa, kod nas bi eksplodira u našem klubu. Slažem se sa tobom. Ide remont na lito, navodno svi stranci su na prodaju praktički, iman informaciju.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ne gledam ni ja, ali po rezultatu rekao bih da nije imao previše posla. :rofl:
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Nase balerine Nadam se da gledajudzis

Stvarno misliš da gledaju Šibenik-Osijek u slobodno vrijeme? Pola ih ni nezna da je utakmica..
  • Droljo
    16.6k
    Imali smo ovu sezonu juniora kao treceg napadaca pa se nismo proslavili.Nema zaleđa Mikića

Kojega? Koje utakmice je igrao?
  • Paggini
    52k
    veca je ponuda kockarnica ako nista drugo u Zg on je za ziherOlmic

Hahaha e to je istina, ali ako se složi zdrava ekipa u koju će doći i smisleni sustav igre, mogao bi se uozbiljiti i biti iduća solidna prodaja.

Ne gledam tekmu, kakav nam je golman Filipović danas?ShanKu

Spletom okolnosti, dosta sam šibenika gledao otkad je prešao tamo i rekao bih da je fkt solidan sve skupa. Imao je par čupanja, ali ne kiksa skoro pa ništa, nije nesiguran.
  • Crusades
    16.3k
    Imao je par čupanja, ali ne kiksa skoro pa ništa, nije nesiguran.Paggini

Čudno s obzirom da je došao iz druge francuske
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Kojega? Koje utakmice je igrao?Droljo

Mislav Ćutuk. Upisao minute u HNLu i bio na klupi u LP. Samo nismo imali luksuza razvijati juniora, a mislim da nam je pametnije nakon ovake sezone ici na provjerenije opcije. Nama treba treci napadac kojeg mozes u svakom trenutku i protiv svake momcadi poslati na teren.
  • KtcGoat
    647
    Nadam se da si i ti u ovih par imena koja se spominju za novog direktora!
  • NitkoBitan
    27.1k
    Osijek je pokazatelj da se ne smije dovoditi novi trener u ovakvoj situaciji, i njega ce igraci bacit u vatru.
  • zg041
    320
    lakse bi prebolio gubitak titule,da osijek ispadne iz lige..6 bodova se da stici
  • Paggini
    52k
    Nadam se da si i ti u ovih par imena koja se spominju za novog direktora!KtcGoat

Nema naša uprava takvu viziju, bitno da je neki stranac mutikaša, a prepredeni poznavatelj domaćeg nogometa i vrsni "negotiator" bez posla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.