• ZgDLions
    2k
    Ono kad mislis ziher je ovo kolo kad smanjujemo zaostatak i radimo dodatni pritisak na Hajduk i Rijeku, nisu im lagane tekme, moraju kiksati i jedini koji ne da nisu osvojili sva tri, nego se i propisno osramotili smo mi.
    Jos Fabio dobro detektira problem da nismo dobri u gostima i da taj segment moramo popraviti.
    :cry:
  • NORTE
    27.9k
    Meni samo nije jasno kako navijači Dinama mogu navijati za Rijeku dok nam klub još uvijek nije ispao iz utrke za naslov ? — Zagreb1992

Meni samo nije jasno kako neki navijači Dinama ne navijaju za pobjede Rijeke koja ima šansu za titulu dok je naš klub na -8 bodova (zapravo -9!) osam kola prije kraja iza gube koja je prva na tablici.

Ja i puno naših ostalih ovdje bi potpisala titulu Rijeke odmah sad.
  • NitkoBitan
    40k
    Sad slijedi HNL poslastica... derbi della bankrot :yum:

Kako bi volio da Sibenik dobije, pa i mi da dobijemo taj Osijek iduci vikend sad bi se slobodno moglo rec bez ikakvog pritiska. Idu mi na zivce posebno od izgradnje novog stadiona, pokusavaju se ugurat u pricu ozbiljnih klubova, jedan trofej u povijesti imaju i malo ozbiljnih (koji su napravili karijeru) iz svojih redova.
  • quizzy86
    200
    jučer smo i definitivno ispali..
  • Droljo
    32.5k
    i malo ozbiljnih (koji su napravili karijeru) iz svojih redova. — NitkoBitan

Samo naše špice te demantiraju u startu. Šuker, vlaović, cvitanović...
  • Markelo
    4.2k
    Joj, što mrzim ovu situaciju di smo puki promatrači u Hnl-u dok se drugi bore za titulu. Kako su usrali klub, jaooo
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ši Ši Šibenka :strong:

1 0
  • Krizy
    77k
    Da nije Dinama, Osijek bi možda i ispao iz lige :rofl:
  • Filip 91
    2.7k
    Igraju pozrtvovnije od nasih iako im kasne place.
  • Omake
    21.8k
    doslovno bi imali bodova kao Šibenik hahah.
  • Markelo
    4.2k
    Onda će netko reći šta je Fabio mogao sa ovom ekipom? Pa mogao si jebeno Osijek dobit. Eto, bar se taj jad mogao dobit. Nego te još i iz kupa izbace
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ja sam tek sad skužio da Soldo nije u prvoj postavi Osijeka. Kome ćemo mi za ozbiljnije novce prodati igrača koji nije u prvih 11 kluba koji se maltene bori za ostanak? U ovom trenutku je Osijek bliže ispadanju, nego mi osvajanju prvenstva.
  • T90d
    3.3k
    Šta ti je život, tj stanje u našem klubu, mi bi sa dvije pobjede protiv Osijeka borili za naslov prvaka, a oni za ostanak u ligi.
  • Filip 91
    2.7k
    Grzan pogađa za 2:0, svaka cast momcima
  • Omake
    21.8k
    možda još imamo prilike gurnuti ih u borbu za opstanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet