• NORTE
    14.8k
    Meni samo nije jasno kako navijači Dinama mogu navijati za Rijeku dok nam klub još uvijek nije ispao iz utrke za naslov ?Zagreb1992

Meni samo nije jasno kako neki navijači Dinama ne navijaju za pobjede Rijeke koja ima šansu za titulu dok je naš klub na -8 bodova (zapravo -9!) osam kola prije kraja iza gube koja je prva na tablici.

Ja i puno naših ostalih ovdje bi potpisala titulu Rijeke odmah sad.
  • NitkoBitan
    25.2k
    Sad slijedi HNL poslastica... derbi della bankrot :yum:

Kako bi volio da Sibenik dobije, pa i mi da dobijemo taj Osijek iduci vikend sad bi se slobodno moglo rec bez ikakvog pritiska. Idu mi na zivce posebno od izgradnje novog stadiona, pokusavaju se ugurat u pricu ozbiljnih klubova, jedan trofej u povijesti imaju i malo ozbiljnih (koji su napravili karijeru) iz svojih redova.
  • quizzy86
    178
    jučer smo i definitivno ispali..
  • Droljo
    14.8k
    i malo ozbiljnih (koji su napravili karijeru) iz svojih redova.NitkoBitan

Samo naše špice te demantiraju u startu. Šuker, vlaović, cvitanović...
  • Markelo
    3.3k
    Joj, što mrzim ovu situaciju di smo puki promatrači u Hnl-u dok se drugi bore za titulu. Kako su usrali klub, jaooo
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ši Ši Šibenka :strong:

1 0
  • Krizy
    54.6k
    Da nije Dinama, Osijek bi možda i ispao iz lige :rofl:
  • Filip 91
    1.3k
    Igraju pozrtvovnije od nasih iako im kasne place.
  • Omake
    7.2k
    doslovno bi imali bodova kao Šibenik hahah.
  • Markelo
    3.3k
    Onda će netko reći šta je Fabio mogao sa ovom ekipom? Pa mogao si jebeno Osijek dobit. Eto, bar se taj jad mogao dobit. Nego te još i iz kupa izbace
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Ja sam tek sad skužio da Soldo nije u prvoj postavi Osijeka. Kome ćemo mi za ozbiljnije novce prodati igrača koji nije u prvih 11 kluba koji se maltene bori za ostanak? U ovom trenutku je Osijek bliže ispadanju, nego mi osvajanju prvenstva.
  • Toni90d
    1.5k
    Šta ti je život, tj stanje u našem klubu, mi bi sa dvije pobjede protiv Osijeka borili za naslov prvaka, a oni za ostanak u ligi.
  • Filip 91
    1.3k
    Grzan pogađa za 2:0, svaka cast momcima
  • Omake
    7.2k
    možda još imamo prilike gurnuti ih u borbu za opstanak.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    2 0

Jebote, ovaj jad nas je dobio 2 puta ove sezone. :cry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.