• austrijanac
    6.2k

Mimo objave SDa, nemoj puno očekivat.
  • serbus
    4.8k

Meni je to baš 1/1 uhljebljicanje ... jer ovako kako si ti napisao je isto Antolić rekao u podkastu za svog brata.
    Dugo nije htio doć ali su ga nagovorili :)

Uglavnom ima puno slobodnih trenera bez veza koji su mogli doć da ne bude repova.
  • Crusades
    15.5k
    Ja očekujem sutra bagere na Kranjčevićevoj, objavu brojke članova, jedan intervju u novinama i jedan na TV-u, PR-ovsku objavu novog SD-a na najjače i jednu maketu novog Maksimira.
  • Paggini
    42.9k

A kažem, više ni sam ne znam. Ali ne bi me čudilo da napravi dobre rezultate negdje drugdje, tko zna.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Hajduku prvenstvo, Rijeci kup, Dinamu stadion... Niste vec culi da je sve bilo dogovoreno?
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Nitko tebe nije prozvao nego kazem tko zastupa te teorije. Kad se kaze na sve strane o da je to veliki broj ljudi. Mozes li mi reci tko su ti ljudi ili ne? Sam si to spomenuo
  • ElDorado
    2.8k
    Jozak nije ni bio SD neg direktor skole cini mi se i tu je stvarno sposoban
  • Droljo
    14.3k
    Sutra ja budem izdao priopćenje pa će vam neke stvari biti jasnije. :nerd:
  • vlatkomarkovic
    664
    Dobro treba reći nešto, što već dulje vremena ostaje presuceno. Svi pričaju da upravi i IOu nedostaje netko iz nogometa, danas je Cosic to rekao indirektno, tko je bio od prvog dana zadužen kao glavni za sportsku politiku. To je Zeko. Očito se na njega računalo da će biti glavni za sportsku politiku i on je drzao leđa Maricu. Mislim sada koja je ideja, dovesti nekog novog da savjetuje upravu po sportskom pitanju ili šta, ali očito njemu treba smanjiti ovlasti do minimuma. Jer na temelju svega mi se on čini najodgovornijim.
  • mlinchica
    2.7k
    Sutra ja budem izdao priopćenje pa će vam neke stvari biti jasnije. :nerd:Droljo

Na svim temama ili ćeš se zadržati na ovoj “o svemu pomalo” di možeš sve objediniti?
    Novi direktor Plavog kornera! :yum:
  • Droljo
    14.3k

Na svakoj temici koju pratim po jedno priopćenje. Za svakoga po nešto. Ništa ne brinite.
  • vlatkomarkovic
    664

Jozaka zaboravite, on trenutno ima jednu od najpoželjnijih pozicija u nogometu. Napravio je milijardu usluga našim trenerima nominirajuci ih za poslove, a i igračima i agentima i ne samo "našima". Ne vidim razlog zašto bi on dolazio u Dinamo na ikakvu poziciju, veliki novci, dobar utjecaj i kasnije mogućnost naplate svih tih usluga na jakim pozicijama.
  • NitkoBitan
    24.8k
    "Zna se" tko je kriv za sadasnji rezultat, a tko je zasluzan za prihode od skoro 80 milijuna eura prosle godine?
  • DrawTube
    6.6k
    osim na kladari, tu treba ozbiljan urbi et orbi
  • vlatkomarkovic
    664

Pa da smo poduzeće bilo bi super, ali smo nogometni klub. Takoder ta lova nije pala s marsa, nego iz izvora do kojeg iduce godine nećemo doći. Mislim ova sezona sama po sebi u izolaciji nije problem realno. Problem je u tome što se dosta ljudi ponaša "nema problema", ako ovako nastavimo, također što tu isto imamo apologete koji će braniti sve i spinati. Treba reći jebiga ovo se dogodilo imamo probleme, ali imamo plan kako ćemo popraviti stvari. Treba reći jebiga, očito smo se pouzdali u Zekino i Marićevo nogometno znanje i nije dobro ispalo. Sada ćemo pametnije.

Da se mene pita čak i prije nego li smo krenuli u potragu za SDom, smo trebali pitati Bobana da li je zainteresiran za neku ulogu. Mislim realno gledajući on je budući predsjednik Dinama, ako bude htio, ne vidim ikoga tko bi njega pobjedio u izborima. Zašto mu odmah ne ponuditi neku ulogu u klubu da već sudjeluje u radu kluba, naravno, ako bi on htio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.