• Droljo
    14.3k
    Problem je u tome što se dosta ljudi ponaša "nema problema"vlatkomarkovic

Šta da si počupam kosu. Da izađem van na ulicu i urlam ko gorila. Jebote sereš samo da bi srao. Ne valja i dobro. Imaš priliku na izborima mijenjati. Svi ti kilobajti tvojih slova na ovome forumu neće apsolutne ništa promijeniti. A ti deri dalje samo...
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ono što meni smeta najviše jeste da mi nismo složni,ni na stadionu,ni ovdje. Nismo ujedinjeni , me dišemo svi ko jedan . Boli me što nismo prvi,ne spavam. Ali købt svi smo skupa sanjali klub bez glavonja,naš klub. Slobodan dinamo koji pripada navijačima. Nama koji ga volimo i živimo 25/7 . Radovali smo se prošle godine svi skupa,konačno dinamo kakvog želimo. Sa našim ljudima,većinom u klubu. Slažemo kockice ,klub,stadion , sredstva , sve kako treba. Da na sportskom planu kaskamo,zaostajemo. Nisu se još kockice sve posložile. Ali bude. I mi svi pljujeđo,rigađo vatre ,tražimo da padaju glave. Evo i ja prvi sam šupak ponekad. Jbt počinjemo ličiti na kmečavce sa juga. Dvolični postajemo poput njih. Ovo što se dešava je cijena . Da sve bude kako smo željeli. Transparentno , i po zakonu. Neka košta i titule. Nismo dobri ma terenu,ima trenutno boljih. Radimo na tome da opet budemo najbolji. Korak po korak. Oni koji su tu rade kako najbolje znaju, dok ne dodju bolji i kvalitetniji moramo dati podršku. Ne mogu srat po upravi , odboru ,Mujo Hasi . Nemamo momčad za titulu. Imenima i ugovorima imamo,ali na terenu jednostavno nisu zaslužili bolje od ovoga. Glave se skupit moraju . Jedino zajedno možemo ovo okrenuti. I izvući najbolje iz ove situacije. Nakon puno negativnog ,jebiga oprosti te ,skupilo mi se a ovdje nemam s kim podijelit. Ni radost ni tugu.
    Dinamo Zagreb übber alles
  • sport
    4.4k
    Prva 4 kola 12 bodova,dolazi Hajduk sa svojim problemima i pobjeđuje 1:0,nakon toga Bayern 9:2,Belupo 4:1.Sve poslije toga je mučenje u HNL-u te dobre igre i rezultati u LP.
    I u jednom i drugom natjecanju igraju isti igrači.Sad kad većina traži krivca za rezultatski posrtaj može li mi netko dati komentar što se je tu dogodilo i zašto?
  • vlatkomarkovic
    664

Pa evo reci ovo ne valja u sportskoj politici slažem se, ja bi dao konstruktivan prijedlog da...

Ili slažem se da je užasno da smo 3. S ovakvom momčadi očito smo promašili sa sportskom politikom, ali čini mi se da će iduće godine biti bolje zbog...

Ili mislim da je ove sezone pošlo po krivu zbog.... , no na temelju ovog XY što se radi očekujem da će se ove stvari promijeniti....

A ne, sve je super vi koji vrijeđate niste navijači Dinama, maske padaju, vi ste Mamicevci, vi ste smiješni, kaj bi svake godine trebali biti prvaci, krivi su senatori ko ih jebe, pogledajte broj clanova kako je narastao to je za vas loše, pogledajte prihode, suci, novinari, precke... Kakve sam tu priče sve pročitao
  • Droljo
    14.3k
    Prva 4 kola 12 bodova,dolazi Hajduk sa svojim problemima i pobjeđuje 1:0sport

Tu je sve krenulo nizbrdo. To da smo dobili sve bi bilo drugačije. Vjv bi se u LP osramotili ali bi u prvenstvu sve bilo kak treba bit.
  • Crni86
    9.2k
    igraci su bili skoncentrirani prva 4 kola nakon svih pohvala kako cemo do zime osvojit prvenstvo, svi zaboravljaju proslu sezonu (kako igraci tako i ljudi u klubu) i ulaze u mod “lagano cemo mi to” ajmo se malo tuc sa najboljima, hnl mozemo igrat od proljeca. Rijeka i Hajduk su se sami pobjedili a mi se moramo samo pojavit.

Svi su podcijenili hnl pa i mi navijaci, podcijenili smo tovare, rijecane. Kada na to dodas da ocito ekipi karakter nije jaca strana, dobijes ovo sto vidis.

Isto tako da se ne lazemo, sve ovo sta nam sada ulazi vidli smo i u prvih par kola, samo smo se tada provlacili. Najbolji primjer je tekma protiv quarabaga doma. Sada svi imaju recepet kako nas izbusit, a mi po tom pitanju ne radimo nista.
  • jakov1
    512
    Ja izvlacim iz konteksta, a ti s dna kaljuze od komentara na Dinamovim "fan" stranicama.

Ovo za Polovanca je ista kategorija gluposti. Ferran Torres je zet Luisa Enriquea, Ruud Guulit ima sina s Cruyffovom necakinjom... Kad si u nogometu od malih nogu do kasnih 30-ih, nije nista cudno kad su ti obiteljske veze isprepletene s nogometom. Da stvar bude gora, zamjena mu je jos jedan u nizu kojem je jedina trenerska referenca to da je nekad davno igrao za Dinamo, znaci bas strogi kriteriji su uzeti ovaj put, da se ne bi slucajno nekom pogodovalo.
  • dis
    12
    Uz sve krivce od uprave, SD, zajeca i trenera glavni i to uvjerljivo glavni krivci su igrači iako po imenima su uvjerljivo najbolji. Njihova odgovornost, trka, borbenost su ispod svake svake razine. Čist primjer je evo upravo Šibenik ovu utakmicu di borbenošču i trkom vode 2-0 na pol. Da se naši tako bore prvenstvo bi odavno bilo gotovo…
  • Carrasco
    5.8k
    Nema većeg neprijatelja klubu od toksičnosti vlastitih navijača.
  • Krizy
    54.3k
    Još je osam kola ostalo do kraja prvenstva, a Dinamo je već primio najviše golova u jednoj HNL sezoni.
    Po prvi puta će broj primljenih pogodaka iznositi preko 40.

(Ako primimo još dva gola u preostalih osam kola.)
  • Facke
    5.5k
    Decki al pitanje je ste bu preuzel odgovornost? Ste? Evo nedelja je presla. S kluba same sutnja. I nist druge. Nakon onakve utakmice scera. Al dobre nedelja je valda su si doma. I sad kaj budeme? Mozda Manenica oce smenu trenera a mozda neki u klubu neceju? Mene tu vise nist nije jasne. Tu se treba cistka teska napraviti. Na sim pozicijama. Ostaviti sposobne a si ostali dovidenja. Ali sad bume vidli komu je biten Dinamo a komu foteljica i euri na racuni.
  • Enco
    165
    To je moja perspektiva, ne mislim da se radi o uhljebljivanju. A možda se i radi, više ni sam ne znam

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/569153

Polovanec je prevara, isto kao što su prevare Marić i Milić . Doveli su ga u školu kao trenera za individualni rad, a paralelno s tim sapunali dasku Banovićun da ga mogu instalirati za trenera juniora. Pa Maric je Banovicu prekidao trening i objašnjavao klincima što i kako,alo rušiš autoritet treneru koji je za tebe dr. nogometa.
    Pratim mlađe generacije kad god mogu,evo jučer proveo pet sati na Maksimiru gledajući pionire i kadete razgovaram s ljudima svašta čujem, a ako je 50% istina, a vjerujem da je ne piše nam se dobro.
    Reci ću samo jedno,opasno su ih uzeli.
  • IvanKupres
    18
    Koliko puta se treba napisat da su članovi odbora volonteri da bi se prestalo srat oko toga?Crusades

A kartice, ručkovi? Svakak se naplati volonterstvo. Samo pitam, ne optužujem, valjda se smije pitat..
  • Crusades
    15.5k
    valjda se smije pitat..IvanKupres

Ovakav borac za demokraciju smije sve.
  • IvanKupres
    18
    Pa jel ti rekao, Tomo i Džemo. Svi znaju da su dva skauta dovedena prije dva mjeseca krivi za ovaj raspad. Jasno?!1!jakov1

Nisu direktno krivi, ali su jedan od simptoma loše vođene sportske politike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.