• DiddyGuela
    3.1k
    Upravo smo se olaksali za jednog rodbinskog uhljeba, Polovanec je dobio otkaz. :love:
  • Jos-Optimus
    4.9k
    slučajni lajk, zar nije on kao bio ok trener?
  • DiddyGuela
    3.1k

Postojale su price o njemu kao trenerskom talentu međutim rezultati juniora od kada ih je on preuzeo su ocajni.
  • Droljo
    14.3k
    slučajni lajk,Jos-Optimus

Moj svaki drugi je slučajni :lol:
    Čevapi a ne prsti
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    a ja osim mišića ,Pjaca je meni taraba. Ni brzine više , a izgleda ni volje jbg. A to boli. Meni je Pjaca uvijek bio kralj. Ali on jednostavno ne igra obranu, još kad je Petko na terenu,to su dva igrača manje
  • NVKOD
    4k

Naravno, ako uputiš kritiku prema klubu, odmah te se prozove Mamićevcem. Stari moj, jebe mi se za njega i za njegovog brata. Koliko znam, DP je dobio izbore i postavio svoje ljude na bitne pozicije. Tko je kovao sportsku politiku koja nas je dovela do ovog gdje smo sada? Očito ispada da ako kažeš nešto protiv DP-a, odmah prizivaš tatu. Upravo suprotno, zato postoje izbori da se svi nezadvoljni pojave i glasaju za neku drugu opciju, ali nemoj mi reći da si zadovoljan radom DP-a u ovih godinu dana. Sve počinje od sportske politike, jer ako toga nema, nema ničeg ostalog, a tu su najviše podbacili.

Izvlačiš iz konteksta nepotrebno. Oni su samo primjer koje navodim. Evo ti primjera kaj kolega @serbus piše:
    Polovanec je šogor direktora škole nogometa pa je preko veze zaposlen nikad nije ni trebao zbog toga biti zaposlen ispravljamo grešku i tako cijelu sezonu.serbus
    Tebi je sigurno drago da su oni skauti naše velike "mreže"? Koje su njihove reference za rad tog posla? Ako su ti oni primjer tko treba biti skaut Dinama, široko ti polje. Jedva čekam da Džemo dovede novog Fetu Fetaja ili Hoxhu u naše redove, ogromna pojačanja. Opasno nam padaju kriteriji za dovođenje igrača, očito danas svaki igrač koji odigra dvije utakmice iznad prosjeka je kapacitet za Dinamo. S takvim mišljenjem ćemo svake godine igrati po Azerbajdžanu, Estoniji i Latviji.
  • serbus
    4.8k
    Polovanec je šogor direktora škole nogometa pa je preko veze zaposlen nikad nije ni trebao zbog toga biti zaposlen ispravljamo grešku i tako cijelu sezonu.

Takve stvari su nadam se od sad relikt prošlosti
  • Jos-Optimus
    4.9k
    ma mislim...sad sam stvarno ocajan kad vidim da smo u svim kategorijama totalno popadali...samo se nadam da cemo se posteno reorganizirati jer nije dobro
  • San Lorenzo
    19.3k
    Upravo smo se olaksali za jednog rodbinskog uhljeba, Polovanec je dobio otkazDiddyGuela

Sad kad ispadne da je zapravo promaknut u trenera prve momčadi. :rofl:
  • Paggini
    42.9k
    Postojale su price o njemu kao trenerskom talentu međutim rezultati juniora od kada ih je on preuzeo su ocajni.DiddyGuela

Da i da, oboje točno. Osobno sam dosta razočaran, očekivao sam prema pričama ljudi čijem znanju vjerujem da se radi o dugoročnom kalibru, ali eto jbg
  • serbus
    4.8k

Zašto Pag, kad čovjek nije ni trebao biti u klubu kao zaposlenik pa da je najveći trenerski mag, ako te šogor zaposli odmah daješ materijala da se ništa promijenilo nije.
  • Paggini
    42.9k

Pa ja to gledam s druge strane jer znam za priču da se Polovaneca pokušavalo dugo vremena dovući u klub na temelju ovoga što su i meni pričali, a vjerojatno je šogor osobnim odnosom utjecao da ovaj presječe i dođe.

To je moja perspektiva, ne mislim da se radi o uhljebljivanju. A možda se i radi, više ni sam ne znam
  • austrijanac
    6.2k

Da si manje gledao u Zendayu...
  • Olmic
    4.3k
    Sutra ocekujem sve i svasta
  • Paggini
    42.9k

Mulatkinje mi život uništile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.