• rokikaciga
    760
    Ne znači da su oni uvijek nešto krivi. Petko je na tapeti jer izgleda kao da ga boli kurac jel mu netko jebe ženu a ne hoćemo li pobjediti Istru. A zapravo čovjek gine za Dinamo. Samo zato kaj ne divlja kao Rile ili Ademi odmah je to bolikurčina. Ademija je vrijeme pregazilo, a Ristovski bi mogao nešto i odigrati ali samo pod uvjetom da se ne koči napredak Mikića. Za Mmaea se slažem. RPG, zašto? Jedna loša utakmica gdje je potonuo u sivilo ostalih igrača.
  • Toni90d
    1.5k

Nemoj se odmah paliti, nisi shvatio poruku. Imena su napisani kao primjeri, jer ih se najviše spominje. Bit je da novi SD mora imati ovlasti da napravi čistku u svlačionici, pa ako želi i misli da su oni jedan od problema, nek skloni "svete krave", a klub ga u tome mora podržati. Ako SD misli da je samo do Mistera, nek njega makne, ako misli da je Mister dobar, neka ga ostavi. Ali prije nego se ista dogodi, mora doći SD iza kojeg klub mora stajati. I nek on odlučuje, jer je za to doveden i plaćen. Bez SD se ne smije nitko dovoditi niti davati otkaz/prodavati.
  • Krizy
    54.3k
    Pod različitim trenerima ova momčad Dinama upisala je najteže poraze u povijesti protiv Slaven Belupa, Istre, Rijeke i najveći domaći protiv Osijeka, izgubila tri puta u nizu od Osijeka, ostvarila skor 1-3-5 u derbijima, upisala najviše poraza u jednoj HNL sezoni, najviše primljenih golova u jednoj sezoni, najmanji prosjek bodova u jednoj sezoni itd.

Nisu ni treneri radili dobar posao, to je očito.
    Ali bome je najviše do igrača, nadam se da nas čeka masovna čistka u svlačionici.
    Sramotan pristup iz utakmice u utakmicu ovih preplaćenih igračića.
    Cannavaro također leti, Marić nažalost prekasno.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    S obzirom na dojam s terena, krizne sastanke, pušačke sobe, senatorizam i ostalo iz tog segmenta, ja bi ekipu isključivo do kraja sezone dal u ruke Ademiju...pa neka pokažu karakter u tih 8 tekmi.

U međuvremenu konačno definirati strukturu sportskog sektora, hijerarhiju, ovlasti i odgovornosti, imenovati SDa ili tijelo od 3 stručne osobe zaduženo za to te njima prepustiti izbor trenera i remont za budućnost s rokom realizacije trenera do 1.6., a kristalno jasno otpisne liste do 1.7.

Uzimanje nekog trenera u situaciji bez sportskog sektora/SDa par kola prije kraja (izgubljenog) prvenstva mi je samo novi potencijalni kolosalni promašaj.
  • Facke
    5.5k
    A glejte se lose se skupile ovu sezonu. Od uprave tera nije kapacitet za Dinamo, od novih igraca teri nisu za Dinamo , od nesposobnoga sportskufa direktora, do nezadovoljstva ekipe el znaju da je momcad slabesa nek prosle lete. Eto. Koj da se vise veli. A trenerski izbori su takoder bili ne bas dobri. I mi zname momcad voditi ko Cannavaro. Na se je vec jake rane upozoril nas Miro Vugrinec. I napadale ga se. A on je to prepoznal jake rane jos dok je Jakirovic trener bil. Kad sam rekel da pod Cannavarem v HNLu nisme dobru utakmicu odigrali da je to lose i nije nivo teri bi trebal biti, napadale se me da sam pre negativen. A same sam bil zabrinut. El se vidiju odredene stvari tokom tekme. I evo nam sad rezultata. Stem niste od nas nije sreten.
  • Sava Krpa
    460
    znam za to i iako za njega mislim da je čovjek od riječi ipak kad bi mu se predocila neka vizija kluba sa njim kao centralnom figurom tko zna, možda bi se predomislio.
  • ElDorado
    2.8k
    Ljudi mi sve radimo pogrešno. U ovom trenutku je bitno definirati plan, strategiju, selekciju i nacin igre. A onda tek shodno tome dovesti adekvatnog trenera koji mora provoditi tu strategiju. Npr ako je strategija da u 11 mora biti 2-3 igraca nase skole onda ih treba selektirati i promovirati. RPG je golemo razocarenje iako je i prije bilo naznaka da ima leptira u glavi. Zasto sad 8 kola ne bi igrao Mikić? Kaj mi vise imamo izgubiti?
  • Dadox
    136
    sa svime se slažem osim ovog da nemamo kaj izgubit.Nije baš svejedno jesmo 3.,4., ili 5. Bolje ikakva Europa nego nikakva.
  • ElDorado
    2.8k
    A da nas vodi do ljeta kolektivmo tijelo ‘Senatori’
  • Droljo
    14.3k
    Bit ćemo prvaci! A neki tu pišu da nemamo šta izgubiti... Strašno
  • ElDorado
    2.8k
    e ak ti tak kazes onda smo prvaci. Uspon forme je očigledan
  • Droljo
    14.3k

Sa dna možemo samo prema gore...
  • E46
    1.3k
    aha znaci ovdje dolje pises da je ideja corluka ispred sopica? Sopic je izborio opstanak sa goricom koji ovaj precjenjeni talijanski sminker ne bi nikad uspio, a koje su to reference talijana, kineski nogomet u najjacem. I najskupljem klubu tamo kad su jedini dovodili strane igrače i uz takve uslove je igro antinogomet, lik je teska prevara. Sopic je sa rijekom igrao prelijep nogomet i sada jos uvijek su mehanizmi sopicevi dalovic tu nista nije donio.
  • E46
    1.3k
    mozda sljedece godine, daj ljudi budite malo realni, koja je nada da ce ovaj trener to izvuci? On djeluje totalno pogubljeno i zaostali, mozda bi nada i postojala da nas vodi netko drugi, ne znam... Bilo tko pa cak i silvio maric kojeg je netko jucer spomenio.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Damira Krznara izabrati,on je 24 sata u nogometu i najbolji je bio na akademiji. I još onda Mikica za sportskog i kad nas već jebete neka to bude kvalitetno . Kakva imena ,jbt ko se danas spominje u kontekstu dinama . Ova rupa u kuju ulazimo lagano sve dublja izgleda. Daj bože da od sutra samo pozitivne i lijepe vijesti krenu . Jer ovo sad je dno dna . Od momčadi ,igre na terenu pa svega ostaloga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.