• dinamozivivjecno
    2.5k
    zato smo uzeli trenera kojem je najveci domet prije Dinama bila Kina i druga talijanska liga...
  • Izet Hajrović
    4.7k
    pa dobro, baš nekog trenera koji uskoro puni 57 godina nazivati projektom? Ako se nekoga može nazvati potencijalnim projektom, to je onda Čarli.
  • Droljo
    14.3k
    zato smo uzeli trenera kojem je najveci domet prije Dinama bila Kina i druga talijanska liga...dinamozivivjecno

Tako je. Sad trebamo opet pogrešno odabrati jer smo isto tako doveli cannavara. +

Ako se nekoga može nazvati potencijalnim projektom, to je onda Čarli.Izet Hajrović

Možda takva neka kombinacija neki iskusan trener + čarli kao pomoćni dok ne stasa...
  • Dadox
    136
    Samo se iskreno nadam da nema istine u tome da planiraju Perkovića stavit do kraja sezone.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Možda takva neka kombinacija neki iskusan trener + čarli kao pomoćni dok ne stasa...Droljo

Svakakve su kombinacije moguće, ali realnost je takva da će sportski direktor imati glavnu riječ, barem bi trebao imati. Ako SD bude stranac, vjerojatno će i trener biti stranac s čijim je radom SD dobro upoznat i nemam ništa protiv toga, to je nešto slično što je sada Nikoličius napravio sa Sopićem i to je top posao za Widzew Lodz.
  • jedan u nizu
    12.4k
    Nikakva promjena trenera sada, vec po zavrsetku sezone.

Ova sezona je gotova, i neka Fabio izgura kako zna i umije do kraja, a onda 2 dana nakon zadnjeg kola, adio bella.

Do tada se ima vremena naci novi trener, pogotovo ako se objavi ime novog SDa u narednim danima.

Ako netko dode sada, nece biti efekt kao na pocetku sezone, nece imati autoritet niti sada, a niti na pocetku sljedece sezone jer nece uzeti titulu. Uz to, preostalih 8 kola ce voditi neke igrace koje ce voditi i sljedece sezone.
    Nama treba potpuni restart, ali na pocetku sezone. Otpisati barem pola momcadi, dovesti nova imena, i onda ih uigravati tijekom ljetnih priprema. Uz njih novi trener i idemo ispocetka.

Ne zelim da sada dode novi trener, i nakon 8 kola ima neki kostur momcadi i plan za sljedecu godinu, pa onda na temelju toga slazemo mocad.
    Novi trener mora krenuti od nule, bez ikakvog uigravanja sistema, nacina rada i prvotimaca.

Neka dode SD u sljedecih tjedan dana i pocne raditi na pojacanjima, tako da tamo 1.7. imamo novog trenera i barem 6-7 novih igraca, i da je do tada barem 8-9 igraca prodano.

Ako ce vec Fabio dobiti otkaz, onda neka Perkovic vodi momcad do kraja sezone, bmk, samo da ne postane niti blizu trajnog rijesenja.
  • Filip85
    91
    otpremnine mislim da se treba ići u smjeru KekaSava Krpa

Negdje u intervjuu je rekao da je potpuno posvećen slovenskoj reprezentaciji. Pretpostavljam da je to bio eufemizam za "ne zanima me vođenje kluba trenutno".
  • Filip85
    91
    Čabraja mi ne djeluje kao lik kojem se da biti trener Dinama.IvanKupres

Problem je kaj je šećeraš, nisam siguran koliko bi mu treniranje Dinama pomoglo za zdravlje...
  • Peškaman
    6.5k
    Bacanjem Cannavara pod vlak nećeš ništa dobiti, bacili su i Jakirovića,Bjelicu pa se nije izrodilo ništa dobro.
    Pođite od igrača i uredskih stolica u sportskom sektoru koji su najvećim dijelom izrežirali ovu sramotu.
  • Blueshadow86
    2.9k
    Apsolutno sam za smjenu Fabia, i to odmah!
    Koji je smisao držati ga i dalje, kad će svakako dobiti pedalu na kraju sezone?
    Dopeljati novog trenera odmah i neka što više upozna koje i kakve igrače ima na raspolaganju, neka napravi čistu odmah na početku ako treba pa da što kvalitetnije ljetne pripreme odradi prije početka nove sezone. Ali kome ja ovo pišem kad mi ni novog sportskog direktora nismo sposobni dovesti. Haha.
  • Mulec86
    417
    Nema smisla njega ostavljat nikakvog , nesto istocnije smo nedavno gledali isti film, trenera koji zna da je bivsi i igrace bezvoljne i demotivirane pa taj klub sad rusi negativne rekorde u broju poraza. Nije kliknulo s njim od prvog dana , nema igru ,nema strategiju , Dinamo izgleda ko razbijena vojska iz kola u kolo. Liga jos nije gotova i bilo bi pogubno takvog covjeka ostavljat. Novi trener , novi ljudi u trenerskom kadru i 8 utakmica priprema prije nove sezone ,ako nist drugo onda barem to. Ne moze bit gore od ovog izgubili smo cijeli DNK nase i igre i ne slicimo klubu velicine one kojoj pripadamo
  • Toni90d
    1.4k
    Prvo sportski direktor koji mora imati iza sebe cijeli klub, ako odluči dati otkaz Misteru, a isto tako odluči nogom napucati Petkovića, Ademija, Ristovskog, Mmaee, RPG-a. Dosta se dopuštalo da igrači kolo vode, rezultat toga imamo, 3 trenera, 4 se planira. Ponavljam prvo SD koji će imati klub iza sebe, da može sa motornom pilom proći po svlačionici i odsjeći one odgovorne za ovo na terenu.
  • rokikaciga
    757
    PetkovićaToni90d

Od svih igrača mislim da je Petko najmanji problem. Uvijek dostupan, uvijek igra čak i pod blokadama, sve na svoju štetu a samo da pomogne Dinamu.
  • Zvonkec
    213
    Kakvog smisla ima davat otkaz treneru a nemaš sd-a. Ajde više gospodo potpišite više 1. osobu struke pa nek on donosi odluke vezane za struku ali ima vremena, nedo Bog pogreške . Trebali bi im uvesti takac-makac pravilo ili sat ko u šahu pa bi morali donositi odluke prođe rok aj kupi se, a ne ovak svaki kurac 2 mjeseca prekasno
  • Toni90d
    1.4k

Što se mene tiče može tu pisati Čavlima. Ali to je 5 najčešćih imena koje se spominju kad god je nešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.