• ShanKu
    1.5k
    Primili smo više golova od hajduka, Rijeke, Slaven Belupa, Istre i Varaždina (koja je hit s obranom) i gol manje smo primili od Gorice. Ne znam kome smo zabili 52 gola, ne sječam se :sweat:

Gasi muziku... jer jako malo toga nam valja trenutno u klubu.
  • Medvedgrad
    535
    Znam da papa,marcio i deda jesuOlmic

I papa i deda
  • Noel
    10k

Količina mržnje koju su godinama projicirali prema Zagrebu i Dinamu je enormna. Svaki navijač Dinama bi sa gađenjem morao gledat na pomisao da su oni prvaci. Slušat ćemo godinama o toj tituli i od te jedne titule će stvorit mitomaniju za sljedećih 50 godina. Oni su uspjeli stvorit mitomaniju o svom klubu kao nećem velikom iako 20 godina nisu prvaci. Zamisli kaj bi to bilo nakon jedne titule. Lako za njih. Dinamo ide u kvalifikacije za konferencijsku ligu. To je veći poraz za europski i ozbiljan Dinamo više od bilo čega. Trebaš baš imat želudca gledat konferencijsku ligu.
  • Crusades
    15.5k
    Zašto Eduardo smije kritizirat Upravu bez da mu itko napiše da je Mamićevac!?

Možda zato kaj je pismen, precizan, riječit i nije infantilno sarkastičan i toksičan kao ja sada?
  • Olmic
    4.3k
    Trebaš baš imat želudca gledat konferencijsku ligu.Noel

Postavio bi imperativ osvajanja iste
  • db-izbjeglica
    16.9k
    "Znači, bilo da prvenstvo ode u ruke magaradi, bilo da ode u ruke rijeci, oni ga nisu osvojili... dinamo im je to doslovno dao u ruke!"

kolko sam shvatil, iste smo struke, a vidim da smo i istog mišljenja
    immerwieder

a mislim, to je lako dokazivo...
    svakom sa gramom mozga je iz sljedeće tablice sve jasno.
    tablica pokazuje bodovne učinke tri prvoplasirana kluba kroz 5 zadnjih kompletiranih prvenstava.

slika.png

bodovni učinak tekuće sezone je sljedeći...

dinamo 55%
    rijeka 62%
    magarad 64%

dva kluba koji su dinamu jedina konkurencija igraju blago iznadprosječnu sezonu, al ono, to je cca isto, u par deka s prosjekom, oba kluba su u 6 sezona imala bolje učinke.

jednostavno je strašno kakvo srozavanje je doživio dinamo u odnosu na svoju prosječnu HNL sezonu.
    mislim, magarad bi sa ovosezonskim učinkom u zadnjih 5 sezona svake godine osvojila ni manje, ni više već treće mjesto. trenutno su jebeno prvi!

jasno je da nećemo osvojiti, ali dinamo će prvensto POKLONITI drugom klubu, nadam se da će to biti rijeka.
  • DrawTube
    6.6k
    Trebaš baš imat želudca gledat konferencijsku ligu.

onda su navijači Fiorentine, Chelseaja, Betisa, Ville i Ajaxa trebali pocinit harakiri?
  • superhik
    11.9k
    Samo još nešto - ne razumijem toliki strah među našim navijačima oko toga da će Hajduk možda osvojiti naslov. Kao da bi to označilo kraj jedne ere, potpuni pad dinama i početak dominacije s juga. Hajduk bi osvojio jedan naslov - prvi nakon više od dvadeset godina - i to bi za njih bio povijesni trenutak... ali realno, što bi se time dugoročno promijenilo za dinamo? Mislite da će oni time dobiti dugoročnu stabilnost? Hajduk i stabilnost u istoj rečenici!? - razmislite ponovo.Eduardo

Hajduk je do sada prilično dobro veslao na valu euforije koliko god je to besmisleno i glupo, ali je tako. Od sponzora, države, HNS-a, sudaca...

Novim valom euforije dobivaju vjerojatno i financijsku injekciju, još veću potporu nogometnih institucija i sudaca i Države, a vjerojatno na tom cijelom valu dovode i Džeku koji će trpati 20+ golova po sezoni.

S druge strane, gubitkom prvenstva mi gubimo dio navijačkog puka, još veći pad potpore ovom načinu upravljanja i Upravi, obaveznu konsolidaciju koja teško da može profunkcionirati u prvoj sezoni, a upitno je za dalje...
  • Toni90d
    1.4k
    Vise je problema koji su doveli do ove situacije, neki naslijeđeni, neki tek nastali sa novom upravom.

Moje mišljenje da sve počinje od onog trenutka kad je Antolić popravio ugovor Ćaćiću, gdje mu je važeći ugovor pojačao i dao mu funkciju SD. Gdje je ovaj skoro uništio sezonu, spasio nas je Menalo sa svojim promašajima, sa kojima je potjerao Ćaćića sa klupe. Bišćan je na kraju spasio titulu. Onda dolazi Šimić kao "SD" ili ti ga član uprave za sportska pitanja (znam da je bio tu ali nije mogao ništa radi SD). Odrađuju jednako loše transferni rok, uz sva moguća zapinjanja nogom od Vlatke i ostale ekipe iz uprave. Koliko god ja stajao iza grupe, događaj u Grčkoj je isto ostavio traga na svemu, iako grupa nije kriva što su cigani sami sebe izboli, gdje se to odrazilo na cijelu sezonu sa zaostalim utakmicama, i cijelom atmosferom oko tog događaja. Dolazi Jakir, rezultat pati, ali se sve nekako do zime istrpilo. Onda dolaze prvi izbori, pobjeda demokracije i navijača. Rezultat se popravlja, igra i dalje nije nešto, više je ništa, ali neka luda sreća i individualne kvalitete donose trofeje.

Stiže ljeto, Mariću se skida VD ispred SD. Je li on sam ili uz potporu Zajeca i ostalih upropastio sezonu, to ljudi iz kluba moraju znati, a posljedicno bi trebali obavijesti članove.

Zašto ovo pišem, šta zamjeram DP, za kojeg sam i sam glasao, bio pod zapadom kad je Zajec pobjedio.

Predsjednik: svaka čast njemu lako legendi kluba, ali on nije u stanju voditi klub, radi njegovih zdravstvenih problema i što jako dugo nije bio u tom poslu.

Sportski segment: zašto se nije išlo odmah na kvalitetno ime sa SD? Sa tim novim SD dogovoriti budućnost sportskog dijela. Jer je očigledno bilo, da dosta ljudi u klubu nije zadovoljno Jakirom (ni ja kao navijač nisam bio zadovoljan), jer je tu najkasnije bilo jasno, da senatori donose dosta odluka. Ako je trener izgubio svlačionicu, šta je SD radio, zašto se on nije umiješao i raščisto situaciju, tko je dozvolio situaciju da su igrači veći od trenera, SD i kluba? Ova tema sportske politike u klubu je toliko kopleksna da se ne može sve ni napisati, a mogla se jako "lako" riješiti.

Transparentnost: na veliko se hvalilo da smo sad po tom pitanju puno bolji. Ne, po mom mišljenju nismo. Par izjava nakon sastanka IO to nisu. Dosta toga članovi ne znaju. Isto tako su ljudi bliski klubu, ovdje na forumu pisali dok je sve bilo "bajno" bar što se tiče rezultata, čim su se pojavili prvi problemi, pobjegli su kao miševi, pod svakojakim izgovorima ili su samo prestali pisati.

Uprava: zašto se glumilo gospodu i ostavilo staru upravu u klubu, tek ih se dvoje od 3 člana uprave izbacilo, kao radi "odštete", oštetio je Marić klub više, nego što bi nas koštalo sve 3 troje doslovno baciti sa onih stepenica što vode pod zapadnu tribinu. Zašto još nitko nije odgovarao za katastrofalno stanje travnjaka (ne samo glavnog)? Prazna obećanja i neki datumi kojih se nitko ne drži.

Izvršni odbor: čemu oni služe u ovakvoj sezoni? Gdje je njihova reakcija na sve ovo, osim izjava gdje je sve uredu prije koji mjesec, pa dođe Petković nakon Istre i kaže stanje stvari.

Stav kluba: magarcio nas je tko je i kako htio, od navijača rivala, samih klubova, sudaca, HNS-a. Umjesto da se lupilo šakom od stol i reklo tako se nećete pričati/ponašati sa najvećim Hrvatskim klubom, spali smo na ovo : I mi smo za strane novinare.

Prodaja/aplikacije/ nek nazove tko kako hoće: vjerojatno bi se svi smijali da nije za plakanje, od Web shopa, nema nista osim onog jednog videa na Instagramu, a priča se o njemu od izbora. Silni problemi o praćenju dolazaka na utakmice. Jako loš/mal izbor robe za kupnju u samim klupskim trgovinama. Najveća ironija od svega, bio je tu netko na forumu, koji je sam sastavio cijelu aplikaciju, gdje je sve bilo, ali nitko iz kluba nije mislio da bi takvo nešto bilo od koristi. Fan shop u stadionu, da je radio tri godine, više bi donio klubu, nego onaj mali kiosk. Možda se nebi financijski isplatio radi troškova preuređenja prostora, ali bi imao više ljudi sa Dinamovim stvarima na sebi, vise bi ljudi reklamiralo Dinamo, koliko je ljudi odustalo od kupnje ičega prije utakmice jer je prevelika gužva, a prostor je takav da čim su 4 osobe unutra zapinjes za nekoga. Za mene je isto jedan veliki promašaj, sto se klub na neki način nije izborio za mjesto na samom trgu, da se u tom shopu nisu mogle kupiti ulaznice uz ostale proizvode. Mi nismo toliko atraktivan klub (kao primjerice Barca, Real, a i oni imaju shopove na glavnim turističkim lokacijama), da će neki turisti otići par stotina metara niže u onaj Shop, a na trgu bi možda kupili magnet ili zastavicu, pa čak možda i ulaznicu za utakmicu kad su već tu.

Članstvo: jedini plus u ovom svemu, samo je pitanje ako se nastavi ovako loše raditi hoće li se to održati u ovoliko broju.

Iskreno očekivao sam, a i sad očekujem, puno više. Od najava da u klub stižu ljudi koji mogu voditi najjače firme/gradove svijeta, da ćemo se jako visoko dignuti, dobili smo raspad sistema na terenu, a i ostali segmenti u klubu ne izgledaju kao da napreduju.

Sorry što je sve zbrda zdola napisano, ali sam se morao istresti, frustracija nije samo radi sportskog rezultata, nego je teren samo pokazatelj svega ostalog u klubu.
  • Noel
    10k

Navijači Chelsea i jesu. Klub im je propao totalno zadnjih godina i zadnji čavao u lijesu im je ta konferencijska liga koju moraju igrat. Fiorentinu ,Betis neću komentirat odkad su te ekipe poznate po svojim nastupima u Ligi Prvaka i osvajanju domaćih prvenstava?
  • Droljo
    14.3k
    ChelseaNoel

Klub je prvih sto godina živio na slavi osvajanja kupa uefa i gdje kojeg domaćeg kupa...
  • Noel
    10k

Kao i Dinamo. 67 smo osvojili europski trofej. Pa 40 godina nismo prezimili u Europi. Postali smo ponovno europska sila tek od 2018. Nećemo se vraćat valjda opet da nam je uspjeh osvojit HNL i igrat kvalifikacije za Europu.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    A tek doček igrača Olympiakosa lani. Nemrem smisliti taj klub, ali lijepo je bilo vidjeti toliko ljudi na ulicama s obzirom da je riječ o trofeju za koji "treba imati želudac".
    Očito ni Olympiakos nije što je nekoć bio? :chin:
  • Noel
    10k

Meni želudac teško može provarit derbije sa Balkanijima i Plzenima i Bačkim Topolama.. Možda je u meni problem možda su to baš utakmice koje imaju svoju ljepotu ali to je tak. Mislim da je svima interes ozbiljan europski iskorak a ne zadovoljavanje forme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.