• Crusades
    15.5k
    kad se samo sjetim vrlog SD-a Čačića i njegove prodaje Lauritsena... Domaći stručnjak!
  • Droljo
    14.3k
    Ono što nama rade Istra, Osijek i ostali su brza tranzicija i kontre, isto što smo mi radili Monacu, Milanu i ostalima.rioda

Pa daj im loptu i ti njih iskontriraj! Da vidimo koliko će nam osijek, hajduk ili istra napravit šansi da stanemo iza i čekamo. Mi gradimo kroz posjed i gubimo lopte a nitko se ne vraća. Vidiš šta se dešava i opet pokušavamo isto. Bolje 0:0 odigrati nego popit 3 komada kroz posjed. Jedini je to vaha kužio al niti tada nije bilo dobro jer pobjede 1:0 nisu valjale...
  • Paggini
    42.8k
    Da vidimo koliko će nam osijek, hajduk ili istra napravit šansi da stanemo iza i čekamoDroljo

Igrali smo bunker protiv tovara na Maksu, pa i jučer ptoziv Istre.

Vidjeli smo i rezultate
  • Droljo
    14.3k

Kako jučer bunker kad su nam 7 kontri
    prodali i od toga 3 gola?
  • Eduardo
    23.4k
    Za početak moram jasno reći - nema opravdanja za jučerašnji poraz, kao što nema opravdanja za cijelu ovu sezonu. U najvažnijem segmentu kluba, a to je rezultat obrukali smo se jer ovo nije samo loša forma, ovo je potpuni rezultatski debakl.

Uopće ne tražim ishitrene odluke i nečiju glavu na panju, ali ispada da iza ovog kaosa stoji cijeli lanac nekompetentnosti - od uprave i sportskog sektora koji su donosili sumnjive odluke, preko stručnog stožera koji nije uspio izvući maksimum iz momčadi, pa do igrača koji su često izgledali kao da nemaju ni volje, ni želje ni ambicije… svi su zaslužili oštru kritiku i svi moraju snositi odgovornost, a više od svega na onu stvar mi ide što nitko nema hrabrosti pogledati navijače u oči i reći: da, zasrali smo. A jesu. I to debelo.

Samo još nešto - ne razumijem toliki strah među našim navijačima oko toga da će Hajduk možda osvojiti naslov. Kao da bi to označilo kraj jedne ere, potpuni pad dinama i početak dominacije s juga. Hajduk bi osvojio jedan naslov - prvi nakon više od dvadeset godina - i to bi za njih bio povijesni trenutak... ali realno, što bi se time dugoročno promijenilo za dinamo? Mislite da će oni time dobiti dugoročnu stabilnost? Hajduk i stabilnost u istoj rečenici!? - razmislite ponovo.

Zar stvarno netko misli da će im taj naslov otvoriti vrata Lige prvaka? A čak i da se dogodi neko čudo i provuku se do skupina, bilo kojeg EU natjecanja tek tada će ih dočekati surova realnost europskog nogometa: putovanja, ritam utakmica svakih par dana, tanki roster, ozljede, pad forme u domaćem prvenstvu. I onda ćemo vidjeti koliko su zaista spremni za taj nivo… ja sam uvjeren da ih to neće učiniti ni boljima ni jačima jer teško mi je vjerovati da će se oni kvalitativno toliko popraviti da nam postanu nedostižni.

I ako treba neka uzmu taj naslov - jer ga mi nismo izgubili zbog njihove genijalnosti, nego zbog vlastite katastrofe i činjenice da cijelu sezonu sami sebi pucamo u noge... nije Hajduk ove godine bio dobar, bio je samo bolji od lošeg dinama... a to nije kompliment jer dinamo nije pao u borbi, nego je sam sebe sabotirao.

I za kraj... čini mi se da ovolika količina straha od gubitka titule dolazi više iz povrijeđenog navijačkog ega i ponosa nego iz realne opasnosti da ćemo dugoročno izgubiti primat od gamadi.

I zapamtite da dinamo nije klub koji nestaje zbog jedne sezone... dinamo ima mehanizme i resurse da se već sljedeće sezone vrati u igru, ali da bi se to dogodilo, moraju se napraviti ozbiljne promjene počevši s pravim odabirom sportskog direktora, još jučer ako je moguće. Uprava mora prestati s pasivnošću i nesposobnošću, stručni stožer mora biti jasno definiran i kompetentan, a igrači moraju shvatiti da dres dinama nosi određene obveze... nema izlika, nema vremena, nema laganih opravdanja. Kriza je očita, i jedini način da se iz nje izađe je da svi - od predsjednika do posljednjeg igrača na klupi prihvate svoju odgovornost i daju maksimum.
  • NORTE
    14.5k
    Prestanimo uspoređivati HNL sezonu 2016/17. sa ovim iz sezone 2024/25.

Dinamo je te sezone naslov izgubio zbog odlične, fenomenalne kekove rijeke, koja je odigrala skoro pa savršenu sezonu. Na kraju krajeva, dinamov učinak iz te sezone je drugi najbolji od kad je lige 10, samo je bjelica u svojoj prvoj sezoni nadmašio taj broj osvojenih bodova.

Ljudi moji, ove sezone će prvak imati učinak kakav je ponekad bio dovoljan tek za 3.- 4. mjesto! Magarad je trenutno prva, počeli su sa mitovima o fešti, a ovo im bodovno nije najbolja sezona od kad je lige 10!?!?
    db-izbjeglica

Ni polumrtvac iz Splita koji je jednom nogom bio u grobu, ni Rijeka koja nije ni blizu one šampionske, našima ni sve to nije bilo dovoljno da osvoje titulu.

8 poraza i 7 remija u 28 Hnl kola.
    Ovo mora biti negativan rekord dinama.

Bravo Mariću i dvojcu koji ga je branio tamo negdje u studenom dok se sve još moglo promijeniti, Zeki i Skenderu.
    Da bi ovaj dobio drugu priliku i dokrajčio nas.

Ako je ovakva slaba konkurencija prejaka za ove nesposobnjakoviće (-8), što će tek biti kad konkurencija uskoro postane jača no ikad...
  • Olmic
    4.3k
    i ozbiljne promjene počevši s pravim odabirom sportskog direktora, još jučer ako je mogućeEduardo

Znaci li ovo da je tvoj jucerasnji komentar zajebancija?
  • Crusades
    15.5k
    :clap: svaka čast na komentaru.
  • Eduardo
    23.4k
    ne, samo želim slikovito dočarati da je to problem za koji bi bilo najbolje da je već riješena stvar.
  • Olmic
    4.3k
    okej hvala. I sam pitanje jesi ti dio skupstine ili sam krivo pohvatao?

Znam da papa,marcio i deda jesu
  • Crni86
    9.2k
    sve si lijepo napiso, ljudi ne zele svjedocit orgijanju tovara. Druga stvar, nitko ne vjeruje u senzacionalnost hajduka vec u nasu nesposobnost.

Nisu ljudi u strahu u buducnosti od hajduka, rijeke i osijeka vec od nas samih i imaju razloga za time jer u nikad laksoj poziciji ljudi u klubu su uspjeli sjebat naslov prvaka u nikad goroj konkurenciji. Dinamo iducu sezonu ovisi o samom sebi, ali ja nisam isto tako optimistican jer ne vjerujem trenutacnoj garnituri da moze iduce sezone u mnogo tezim uvjetima izvuc klub iz govana.
  • ElDorado
    2.8k
    sve točno. Dometnuo bih da je vjera u Zekine sposobnosti bila ključ neuspjeha. Vjerovali su da će on riješiti sportski sektor. A Zeko nikad nije bio uspjesan kad god je bio na bilo kakvoj funkciji pogotovo ne sad kad je vec u godinama
  • Eduardo
    23.4k
    nisam u skupštini, ne brini :smile:
  • Olmic
    4.3k
    upravo suprotno volio bi da jesi jer to znaci da ce netko na slijedecoj skupstini potegnut pitanje odgovornosti a ne dizat ruku na sve ko slijepac
  • Paggini
    42.8k
    nisam u skupštini, ne brini :smile:Eduardo

Ok, a jesi u BBB a ako jesi zasto ne stavljate poruke protiv uprave?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.